Christina Baal
Christina Baal
Psycholoog Hooglanderveen

 • Hooglanderveen

  Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst

  Ik werk vanuit de gedachte dat jouw klacht niet uniek is, maar jij wel. Ik herken je klacht en vind in jou de talenten en kwaliteiten waarmee je uit je klacht kunt groeien. We geven dus samen invulling aan de behandeling, als een team.

  Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan in Hooglanderveen. Je kunt wel terecht bij mijn praktijk in  Amsterdam.

  Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst

  Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan in Hooglanderveen. Je kunt wel terecht bij mijn praktijk in  Amsterdam.

  Ik weet iets van je. Iets dat jij nu misschien niet weet. Iets dat je je nu misschien maar moeilijk voor kunt stellen. En dat is dat jij alle kwaliteiten en talenten in huis hebt om uit de situatie te komen waarin je nu zit. Sterker nog, waarschijnlijk heb je die talenten al eerder gebruikt. Je bent ze alleen vergeten.

  Door alles wat er in jezelf en om je heen gebeurt, kun je maar moeilijk bij je eigen kracht. Daardoor lijkt het zo uitzichtloos. Ik weet, uit studie en ervaring, dat je het allemaal in je hebt. En ik weet ook dat ik je kan helpen het te hervinden en ontwikkelen.

  Werken vanuit kracht bij Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst

  De filosofie van mijn praktijk is ‘The Sky is the Limit’. Dat is niet zomaar een spreuk, daarvan is de hele werkstijl doortrokken. De meeste mensen hebben maar een heel beperkt beeld van hun eigen mogelijkheden. In de behandeling besteden we ruim aandacht aan het precies omschrijven van je klacht. En daarna vinden we de positieve momenten om eruit te groeien. We kijken dus niet waar het slecht gaat, maar waar het goed gaat of ging. We leren ervan. Waarom ging het goed? Wat deed je toen? Hoe voelde dat? En als je dat dan vergelijkt met nu?

  Zo groei je weg van je klacht in hernieuwde kracht. Je zult merken dat je dat je aan het einde van de behandeling op veel meer gebieden gegroeid bent. Dat je weet hoe je verder kunt en je de energie hebt om je leven op jouw manier te leven.

  Zelf heb ik een christelijke achtergrond. Indien gewenst kan ik dan ook therapie geven vanuit een christelijk perspectief. Ook kun je bij mij terecht voor geloofsvragen die mogelijk samenhangen met psychische klachten.

  Meer energie

  Je zult je beter gaan voelen. Met meer energie en het vertrouwen dat je het zelf kunt. Je weet meer van jezelf. Je hebt gezien en ervaren hoe je toch initiatief kunt houden, hoe uitzichtloos het soms ook kan lijken. Daarmee heb je je klacht overwonnen en ben je in meer algemene zin ontwikkelt. Je kunt je leven leven.

  Tarief en duur

  Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost  € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

  Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

  Ik ben aangesloten bij:

  – Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  – Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
  – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg(RBCZ)
  – Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (TBCZ)
  – Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP)

  AGB-code Zorgverlener: 90-045091.

  Contact Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst

  Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Bovendien spreek ik vloeiend Engels, dus de behandeling kan ook in het Engels gegeven worden. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

  Over mij – Christina Baal – Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst

  Natuurlijke aantrekkingskracht

  Nog voordat ik wist hoe je het precies schrijft was ik al druk in de weer vrienden en vriendinnen psychisch bij te staan. Niet dat ik het opzocht, het vond mij. Klasgenoten, vrienden, als ze het allemaal even niet meer zagen zitten; was ik er met een luisterend oor. Ik was er gewoon goed in. En ik vond het leuk ook!

  Breed gespecialiseerd

  Toen ik kon gaan studeren was de keuze simpel: psychologie. Ik koos de richting arbeid en organisatie. Die is van alle richtingen het meest op de praktijk gericht en daar was het me uiteindelijk toch om te doen. Ik volgde alle specialisatierichtingen. In mijn ogen ben je het aan je cliënten (maar ook aan jezelf) verplicht je kennis zo breed mogelijk op te bouwen en onderhouden. Vanuit die gedachte volgde ik ook module sociale psychologie om mijn analyse te versterken.

  Dé momenten

  Het mooiste in mijn werk zijn ‘dé momenten’. En het zijn echt momenten: waarop het licht aangaat in iemands ogen, waarop iemand iets in zichzelf vind, of juist iets los kan laten. Dat zijn ook de momenten waarop je door alles heen de kracht en het vermogen van mensen ziet. En dat is zo indrukwekkend. In het algemeen voel ik me bevoorrecht dicht bij mensen te mogen staan en samen een deel van de weg af te leggen.

  Contact Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst.

  Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Hooglanderveen, Vathorst, Amersfoort en omstreken? Bel voor een afspraak of mail gerust even naar Psycholoog Hooglanderveen / Vathorst.

   

  Klachten

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Zingevingsvragen

  Behandelvormen

  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Mindfulness
  • Online therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Engels

  Aangesloten bij

  Laatste cliëntervaring

  Christina biedt een goed luisterend oor en kan je op een luchtige manier helpen om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

  - Anoniem

  Cliënten over Christina Baal

  Gemiddeld geven cliënten Christina Baal:

 • Beoordeling: 4.5 uit 5. Op basis van 2 ervaringen
 • Laatste cliëntervaring:

  Christina biedt een goed luisterend oor en kan je op een luchtige manier helpen om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

  - Anoniem

  Contact


  Christina Baal
  Christina Baal
  Psycholoog in Hooglanderveen
  • Beoordeling: 4.5 uit 5
   Op basis van 2 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720