Psycholoog Deventer - Allard van den Brink - Voor psychische hulp
Allard van den Brink
Allard van den Brink

Psycholoog Deventer

Samen gaan we opzoek naar jouw persoonlijke weg. Wat is je doel en hoe wil je dat bereiken? Het zal tijdens de behandeling meer gaan over jouw doelen dan je klacht. Je klacht is namelijk een kans om een betere versie van jezelf te worden, om te groeien als mens en om dingen anders te doen. Psycholoog Deventer wil je helpen.

Bel voor een afspraak!

Uit je klacht groeien bij Psycholoog Deventer

Psychische klachten zijn niet altijd makkelijk te omschrijven. Soms is het duidelijk wat er aan de hand is, bijvoorbeeld als je een burn-out, depressie of traumatische klachten hebt.

Maar je klachten kunnen ook algemener van aard zijn. Ergens loop je vast op het gebied van leven, liefde of werk. Al weet je niet precies wat er aan de hand is. Ook met dit soort vragen kun je bij mij terecht.

Aan de slag bij Psycholoog Deventer

Als je bij Psycholoog Deventer in behandeling komt gaan we meteen aan de slag. Na onze kennismaking en het doen van je verhaal kan ik je meteen helpen om de eerste stappen te zetten.

Mijn werkwijze is intuïtief, persoonlijk en concreet. Tijdens de behandeling richten we ons op drie pijlers:

- Jouw verhaal:
In het eerste gesprek breng je je verhaal zo precies mogelijk onder woorden. Dit is namelijk ons vertrekpunt.
- Jouw kracht:
Wat gaat er wel goed in je leven? Het lijkt misschien nu nog niet zo, maar ik weet dat je het in je hebt om op eigen kracht uit je klacht te groeien.
- Jouw doel:
Waar wil je uiteindelijk uitkomen, wat wil je bereiken?

Naast de gesprekken geef ik je ook huiswerkopdrachten mee, zodat je meteen aan de slag kunt met de opgedane inzichten. De beste manier om te leren is immers door te doen!

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Deventer kost € 95 per sessie. Voor relatietherapie betaal je € 150 per sessie. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Deventer

Wil je meer weten over psychologen in Deventer of een afspraak maken? Bel dan naarPsycholoog Deventer ter attentie van Allard van den Brink. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Allard van den Brink - Psycholoog Deventer

Mensen helpen hoort bij me. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik psychologie zou gaan studeren. Naast psychologie studeerde ik kunstgeschiedenis, maar dit was voornamelijk vanuit persoonlijke interesse. Nog steeds spelen kunst, cultuur en theater een belangrijke rol in mijn leven.

Het werkveld in

Tijdens mijn studie werkte ik gretig en leergierig. Ik verheugde me op het echte werk in de praktijk. De studie zelf leidt je namelijk op tot wetenschapper, iets wat ik niet ben.

Toen ik eindelijk in de praktijk aan de slag ging, als stervensbegeleider en kinderbegeleider, viel dit me zwaarder dan gedacht. Daarom heb ik me laten omscholen naar onderwijzer. Vervolgens heb ik jaren met veel plezier in het onderwijs gewerkt.

Voor de klas ontmoette ik veel kinderen waar ik graag extra aandacht aan zou besteden en die ik met meer tijd tot mijn beschikking beter zou kunnen helpen. Het bloed stroomde waar het niet gaan kon, de drang naar de psychologie werd groter en uiteindelijk keerde ik hier naar terug. Eerst werkte ik in de reïntegratie, later begon ik mijn eigen praktijk.

Werkwijze bij Psycholoog Deventer

Mijn aanpak is rustig, vriendelijk, toegankelijk en open. Confrontaties en pijn ga ik niet uit de weg, integendeel, ze kunnen een groot deel van de behandeling zijn. Daarnaast werk ik duidelijk en ben ik betrokken bij mijn cliënten. 

Contact Psycholoog Deventer

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Deventer ter attentie van Allard van den Brink. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Deventer

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest. 

Erwin over Allard van den Brink psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Na eerdere ervaringen met psychologen heeft Allard mij kunnen helpen door "niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten" maar naar mijn gevoelsleven te gaan. Er is hierdoor een betere balans / samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven. Doordat Allard gebruik maakte van verschillende therapeutische methodieken heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Die hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen.

Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen. Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen zorgden ervoor dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!"

Neem Contact Op Met Psycholoog Deventer

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Deventer

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Deventer.

Allard van den Brink
Winterkoning 13
7423 DL Deventer