Psycholoog Purmerend - Marije Spiering
Marije Spiering
Marije Spiering

Psycholoog Purmerend

Ik vind het fantastisch om de ontwikkelingen bij mijn cliënten te zien gedurende het therapieproces. Cliënten laten doorgaans veel moed zien door stap voor stap hun manier van denken en voelen onder ogen te komen en deze te veranderen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren, in Heerhugowaard en Hoorn!

Psycholoog Purmerend

De eerste sessie (het intakegesprek) dient er voor dat we elkaar leren kennen en dat we wederzijds vertrouwen kunnen ontdekken. De intake dient er tevens voor zodat ik kan inventariseren wat de hulpvraag is.

Ik ben Marije Spiering, Psycholoog in Heerhugowaard en Purmerend. Mijn specialisaties zijn o.a. EMDR, ACT, EFT relatietherapie en mindfulness. Hierdoor kun je bij mij terecht met een verscheidenheid aan problematiek, zoals burn-out, depressie, zingevingsvragen, angst, dwangklachten, relatieproblemen, trauma en rouw en verliesverwerking.

Werkwijze

Hoe gek het ook klinkt, soms is stilstand nodig alvorens er vooruitgang plaats kan vinden. Die stilstand zorgt ervoor dat er overzicht en rust ontstaat, de benodigdheden om te onderzoeken hoe bepaalde problemen zijn ontstaan en zich hebben ontwikkeld gedurende jouw leven. Waarom zijn de problemen lastig, waar gaat het wél goed, wat vermijd je en waar probeer je juist de controle over te houden?

Technieken en gespreksvormen

Ik combineer verschillende technieken en gespreksvormen en pas mijn behandeling aan op jouw verhaal, waardoor elke behandeling maatwerk wordt. Door middel van gesprekken, rollenspellen, ademhalingsoefeningen, en ontspanningsoefeningen nodig ik je uit om contact te maken met de oorspronkelijke ervaring en emotie.

Tarief en Duur

Een individuele afspraak en bij Psycholoog Purmerend duurt 45 minuten en kost € 95. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 60 minuten en kost € 115. 's Avonds kost individuele therapie €115 en relatietherapie €135.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Purmerend

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Bel naar psycholoog Purmerend ter attentie van Marije Spiering. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonden en in het weekend.

Over mij

Van jongs af aan was het voor mij duidelijk: ik duik de psychologie in. Met een ontwikkelingspsycholoog als vader ontdekte ik dat ik mijzelf hierin verder wilde ontwikkelen. Ik heb veel respect voor de mensen die de stap durven te zetten om zichzelf bloot te geven bij een psycholoog, om de weg naar verbetering en ontwikkeling te ontdekken.

Veelal hoor ik dat ik snel vertrouwd wordt, goed kan luisteren en makkelijk ben om te benaderen. Je bent heel erg welkom bij mij in de praktijk, ik ben oprecht geïnteresseerd in je verhaal.

Contact maken

Verbinding is naar mijn idee het allerbelangrijkste in mijn werk. Om mij echt te geven als therapeut en vanuit mijn hart te kunnen werken, is het nodig dat er verbinding ontstaat. 'Echt' contact met iemand maken vind ik het mooiste wat er is. Met vertrouwen en verbinding kun je pas echt iemand helpen. En dat doe ik heel erg graag: mensen begeleiden en helpen.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je weten hoe ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur een mail naar Psycholoog Purmerend. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen Marije Spiering

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mario over Marije Spiering psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Marije heeft mij het inzicht gegeven dat de hevige en heftige plotselinge stemmingswisselingen, waaronder ik dikwijls leed niet voortkwamen uit de aanleiding, maar dat die aanleiding slechts de trigger was voor blootleggen van de oude pijn van vroeger.”

Contactgegevens van Marije Spiering

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Purmerend.

Marije Spiering
Melbournestraat 2F
1448 NH Purmerend