Psycholoog Purmerend - Katinka van Loo
Maak kennis met onze behandelaar.
Katinka van Loo

Psycholoog Purmerend

Ik stel een persoonlijke en unieke behandeling op per cliënt. Daarbij maak ik gebruik van veel verschillende bestaande technieken: nooit als starre formule, maar als kader die ik naar jou hand laat zetten.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Purmerend

De meeste mensen die bij me komen hebben het gevoel vast te zitten. Waar ze normaliter de uitdagingen, pijn en vraagstukken van het leven zelf of met vrienden, familie en geliefde aankunnen, loopt het nu vast. Stukje bij beetje wordt dat probleem groter, totdat je eigenlijk enigzins samensmelt met dat probleem. Het beheerst alles. Je hebt geen probleem, je bént een probleem.

Aankloppen bij een psycholoog – of je oriënteren, zoals jij nu doet – geeft aan dat je er geen genoegen mee neemt. Dat je het beste leven wilt leven dat je jezelf, en je naasten kunt geven. Die instelling verdient respect, aandacht en professionele, vakkundige begeleiding.

Wie ben je?
Onze eerste afspraak is bedoeld om kennis te maken. Zo belangrijk als het voor mij is om jou, je klacht en een deel van je geschiedenis te kennen, zo wil jij ook weten wie je tegenover je hebt. Onze samenwerking is belangrijk voor het slagen van de behandeling; hoe beter het klikt, hoe makkelijker het gaat. Sommige cliënten weten precies wat er speelt, maar de meesten niet. Samen proberen we je klachten en vragen in kaart te brengen.

Je zult merken dat het me niet alleen om die klacht te doen is. Ik wil jou leren kennen, als persoon. Hoe je je verhoudt tot je klacht, maar ook hoe je verder in het leven staat. Je werk, relatie, vrienden, andere klachten.

Speciaal voor relatieproblemen
Op mijn praktijk behandel ik alle gangbare psychische klachten. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van relatieproblemen. Ook hier is de behandeling concreet en positief van aard; daarbij zullen jullie merken dat we vrij snel tot resultaat kunnen komen.

Dat is voor de meeste stellen heel bemoedigend en geeft energie om er echt iets van te maken. Mochten jullie relatietherapie overwegen, dan nodig ik jullie bij dezen uit voor een eerste gesprek – je merkt dat het meteen iets met je doet.

Tarief en duur
Een afspraak kost 95 euro (inclusief 21% BTW) en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie, of voor een afspraak met twee personen, reken ik 115 euro (inclusief 21% BTW) en deze afspraak duurt 90 minuten.

Ook in de avonduren
Je kan ook ‘s avonds bij mij terecht, een individuele afspraak kost 115 euro (inclusief 21% BTW). Voor relatietherapie, of voor een afspraak met twee personen, reken ik 135 euro (inclusief 21% BTW).

Aangesloten bij
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8087
Mijn AGB-code is 90-100355.

Wat ik voor jou kan betekenen
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Purmerend ter attentie van Katinka van Loo. Ik leer je graag kennen!

Over mij

De behandeling die ik opstel is persoonlijk en uniek voor jou. Ik maak gebruik van veel bestaande technieken, maar nooit als starre formule; het is meer een kader dat ik jou naar je hand laat zetten. Misschien ben je met sommige technieken wel bekend. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, speltherapie en cliëntgerichte en oplossingsgerichte therapie.

Je hoeft het niet alleen te doen We zetten samen een richting uit, bepalen samen de route en onderweg begeleid ik je door je te ondersteunen op de moeilijke momenten. Door je een spiegel voor te houden, alternatieven aan te reiken en je inzicht te geven in eigen valkuilen in je denken. Naast dat je je klacht vermindert, kom je ook veel van jezelf te weten.

Neem contact met mij op
Heb je een vraag of wil je weten hoe ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur een mail naar Psycholoog Amsterdam. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen Katinka van Loo

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mirthe en Lars over Katinka van Loo psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"We hadden alles prima voor elkaar, maar door ons drukke leven waren we elkaar behoorlijk kwijtgeraakt. Katinka leerde ons weer echt te communiceren en tijd te nemen voor elkaar. We hebben haar ervaren als een professionele, warme psychologe waarbij we ons beiden meteen op ons gemak voelden".

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Purmerend.

Katinka van Loo
Melbournestraat 2F
1448 NH Purmerend

Contactgegevens van Katinka van Loo

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht