Cliënt ervaringen Jessica Pijl

Cliënt ervaringen Jessica Pijl

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Carla
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 “In mijn gesprekken met Jessica heb ik geleerd om breder en genuanceerder te leren denken. Ik kwam erachter dat bepaalde gedachten en bepaald gedrag me niet hielpen, en zij hielp mij met ander gedrag dat effectiever was. Ik heb nieuwe vaardigheden geleerd. Ik kan mezelf nu leren geruststellen, en heb weer vertrouwen. Zij wist op een respectvolle manier mij snel inzicht te geven in mezelf en gedragspatronen waar ik in vast zat, en mij te helpen tot ander gedrag te komen”.

Daniel
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Jessica is zeer ervaren en deskundig in haar behandeling. Het was een zeer moeilijke en zware tijd voor mij, maar door haar rustige houding en duidelijke, heldere aanpak, had ik veel vertrouwen dat het weer goed zou komen. Nooit gedacht dat ik over mijn klachten heen zou komen!”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Jessica Pijl