Psycholoog Alkmaar - Rosana Kleinlugtebeld
Rosana Kleinlugtebeld
Rosana Kleinlugtebeld

Psycholoog Alkmaar

Ik help je door je een spiegel voor te houden, met je mee te kijken, alternatieven te vinden. Je zult merken dat je, vrij snel, weer zicht krijgt op jezelf. Wat belangrijk voor je is en wat je kunt.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Alkmaar

Je herkent jezelf niet meer. Je klachten en vragen lijken je helemaal te bepalen. Hoewel je wel weet dat het anders kan, heb je geen idee hoe jij dat moet doen. Je hebt moeite om te zien wat je echt belangrijk vindt. Je wilt graag veranderen, maar het lukt niet.

Jij hebt alles in huis om te groeien

Je leven is een pad. Niemand weet precies waar naartoe en niemand weet de weg. Behalve jij. Nu is het makkelijk dat pad in stilte te bewandelen. Er lopen genoeg mensen met je mee. Sommigen heel eventjes, anderen voor altijd. Ze geven je richting. Jij geeft hen richting. Dan opeens sta je in de mist. Helemaal alleen. Je bent vergeten waar je vandaan kwam. Je weet niet meer waar je naartoe wilt. Je hoort de stemmen van de mensen om je heen wel. Maar dof en onduidelijk.

Ik wandel dan een stukje met je mee. Tot je de mist opgeklaard hebt. Ik help je door je een spiegel voor te houden, met je mee te kijken, alternatieven te vinden.

Je zult merken dat je, vrij snel, weer zicht krijgt op jezelf. Wat belangrijk voor je is en wat je kunt. Je hebt alle antwoorden namelijk zelf in huis om hier uit te komen. Je hebt ze alleen even niet goed in het zicht.

Psycholoog Alkmaar werkt met cognitieve gedragstherapie

Ik ben cognitief gedragstherapeut in opleiding. De methode biedt uitstekende handvatten en technieken voor heel uiteenlopende vragen en klachten. In basis gaat de behandeling over inschattingsfouten in je manier van denken.De methode gaat uit van een driemanschap: denken, voelen en doen. Die hangen nauw met elkaar samen. Aan ‘voelen’ kun je niet zoveel doen. Maar aan denken en doen wel.

Cliënten vinden de behandeling prettig omdat het lekker concreet is en je meteen aan de slag kunt.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost 95,- euro en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, reken ik 115 euro en deze afspraak duurt 60 minuten. Afspraken in de avond kosten 20,- euro meer dan het basistarief. De genoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Aangesloten bij

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 217286
Mijn AGB-code is 94013205.

Contact

Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen bij Psycholoog Alkmaar.  Bel voor een afspraak of bekijk mijn website: Psycholoog Alkmaar.

Over mij

Ik ben een gevoelsmens, pak makkelijk een sfeer op en begrijp snel wat er gezegd wordt wat niet echt gezegd wordt. Cliënten voelen zich snel op hun gemak en hebben weinig schroom intieme en moeilijk problemen te delen. Ik hoor vaak terug dat cliënten zich geaccepteerd voelden. Dat het oké is. Dat je er mag zijn. En dat dat gevoel hen echt even gedragen heeft.

Rust en acceptatie

In mijn werk ben ik rustig en evenwichtig. Ik schep duidelijkheid, ook als dat betekent dat je iets beter kunt accepteren. Soms is dat voor cliënten moeilijk, maar ik kan je daar goed bij begeleiden. Voor de meeste mensen is het een verademing als je het los kunt laten. Er gaat ineens een doek open. Er is ineens weer licht.

Je hervindt de energie en opgewekte moed om verder te werken. Het is belangrijk een realistisch beeld te hebben van wat kan en niet kan. Zonder te over- of onderschatten.

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Alkmaar? Bel voor een afspraak of mail gerust even naar Psycholoog Alkmaar.

Cliëntervaringen van Psycholoog Alkmaar

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Judy over Rosana Kleinlugtebeld psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Rosana is een zeer betrokken, fijne en prettige psycholoog. Ik ervaar Rosana als zeer bekwaam en oprecht om de patiënt te ondersteunen.Om tijdelijk samen een weg te bewandelen die soms in een lange periode van neerslachtigheid en de wereld door een donkere bril te zien wat licht aan het uiteinde geeft. Zeer fijn en lief persoon als psycholoog."

Routebeschrijving naar Psycholoog Alkmaar

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alkmaar.

Rosana Kleinlugtebeld
Kennemerstraatweg 179
1814 GH Alkmaar

Contactgegevens van Rosana Kleinlugtebeld

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht