Geeske Wichers

Psycholoog Alkmaar

Als psychologe ben ik rustig, open en zonder oordeel. Cliënten merken op hoe makkelijk ze over ook de soms moeilijkere thema’s en vragen praten. Ik ben dichtbij, duidelijk en draai niet om de hete brei heen. Psycholoog Alkmaar helpt je graag.

Let op, ik heb een tijdelijke intakestop je kan wel terecht bij mijn collega’s: Psychologen Alkmaar.

Psycholoog Alkmaar helpt je veranderen en accepteren

Let op, ik heb een tijdelijke intakestop je kan wel terecht bij mijn collega’s: Psychologen Alkmaar.

Tijdens de therapie bij Psycholoog Alkmaar staan verandering en acceptatie centraal. We beginnen met te achterhalen hoe je denkt, hoe je omgaat met je gevoel en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Tijdens de behandeling leer je omgaan met bepaalde emoties.

De therapie doen we samen. Jij vindt de oplossingen en brengt ze in de praktijk. We zullen ons niet concentreren waar het misgaat, maar jouw kracht en succes. Jij bent het uitgangspunt, vertrekpunt en eindbestemming.

Persoonlijk en uniek

Ik steun en begeleid je bij het vinden van oplossingen voor de vragen en problemen waar je nu mee kampt. Dat is een heel persoonlijk en voor ieder uniek traject. Vandaar dat ook de behandeling uniek en persoonlijk is. Op basis van je klachten, vragen én wie je bent, bepaal ik richting en mogelijkheden.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Alkmaar kost 95 euro en duurt 45 minuten. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150.

Als je een afspraak bij Psycholoog Alkmaar wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) – lidmaatschapsnummer 7995
Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) – lidmaatschapsnummer 810309R
Mijn AGB-code is 90-058494.

Contact Psycholoog Alkmaar

Meer weten over mij of mijn praktijk Psycholoog Alkmaar? Bel voor meer informatie of stuur een mail naar Psycholoog Alkmaar ter attentie van Geeske Wichers.

Psycholoog Alkmaar – Over Geeske Wichers

Ik studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, de richting klinische gezondheidspsychologie. Tijdens de studie besefte ik me de reikwijdte van het vakgebied. Van biologie tot sociologie. Van filosofie tot antropologie. Alles kan een rol spelen bij de verdere ontwikkeling van dit –nog jonge– vakgebied. Ik werd gepakt door dynamiek van het vak, de staat van de wetenschap nu en de inhoud zelf.

Betrokken, vakkundig en met een beetje humor

Als psychologe bij Psycholoog Alkmaar ben ik rustig, open en zonder oordeel. Cliënten merken op hoe makkelijk ze over ook de soms moeilijkere thema’s en vragen praten. Ik ben dichtbij, duidelijk en draai niet om de hete brei heen. Ik werk vanuit respect en gelijkwaardigheid en verwacht dat ook van de cliënten die in behandeling gaan bij Psycholoog Alkmaar.

En: er mag gelachen worden. Graag zelfs. Ook al is het soms zwaar en beladen, er is meer. Humor geeft je ruimte. Het is even ademhalen, even de spanning wegnemen. Veel mensen kunnen met een losse, ironische opmerking soms meer over zichzelf vertellen dan met een heel serieus verhaal.

Contact Psycholoog Alkmaar

Meer weten over mij of mijn praktijk Psycholoog Alkmaar? Bel voor meer informatie of stuur een mail naar Psycholoog Alkmaar ter attentie van Geeske Wichers.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Trauma

Behandelvormen

 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Relatietherapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Engels

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Helpt je echt verder! Professioneel en daadkrachtig.

- Sietse

Contact

Praktijkadres

Gezondheidscentrum de Hoef

Cornelis Pronklaan 44

1816 NP Alkmaar


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Geeske Wichers
Geeske Wichers
Psycholoog in Alkmaar
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 13 ervaringen
 • Buiten kantoortijden
 • Also in English
 • Relatietherapie
Bel: 085-4014720