Psycholoog Hoorn - Delicia Schaap
Maak kennis met onze behandelaar.
Delicia Schaap
Delicia Schaap

Psycholoog Hoorn

Je bent wie je bent, dat is wat jou zo bijzonder maakt. Iedereen heeft zijn eigen identiteit en bagage. Maar soms wordt deze bagage iets te zwaar en kun je het niet meer tillen. Niet alleen in ieder geval. Dan geef ik je graag een steuntje in de rug zodat je snel weer op eigen benen kan staan en zelfstandig verder kunt.

Bel voor een afspraak!

Werken aan je gedachten en gevoel bij Psycholoog Hoorn

De behandeling bij Psycholoog Hoorn is praktisch en in het hier en nu. We kijken naar je klachten en hoe we deze op gaan lossen. Steeds weer vind ik het erg bijzonder dat iemand met een persoonlijk verhaal bij me komt en ik doe er dan ook alles aan om mijn cliënten te helpen weer verder te komen.

Zelf antwoorden vinden bij Psycholoog Hoorn

Als psycholoog ben ik rustig en weet ik je snel op je gemak te stellen. Van cliënten krijg ik vaak terug dat ze snel een klik voelen. Ik ga je leven niet van je overnemen, maar ik bied je handvatten zodat je het weer zelf aankunt. Ook laat ik je door middel van vragen zelf tot inzicht komen in plaats van hapklare antwoorden te geven. Zelf gevonden antwoorden blijven namelijk veel beter hangen.

Helpende gedachten
Klachten die ik graag en met expertise behandel bij Psycholoog Hoorn zijn negatief zelfbeeld, piekeren, onzekerheid en angstklachten. Hierbij gebruik ik onder andere Mindfulness, Positieve Psychologie, en Cognitieve Gedragstherapie. We onderzoeken de invloed van je gedachten op je gevoel en gedrag en hoe je deze gedachten kunt aanpassen naar helpende gedachten.

De therapie is effectiever als je er ook buiten de gesprekken mee bezig bent. Daarom geef ik geregeld huiswerkopdrachten die je helpen om verder te komen. Ik maak onder andere gebruik van gedachteschema's, registratieformulieren, activiteitenschema's, piekerregistraties en schrijfopdrachten.

Tarief en duur
Een afspraak bij Psycholoog Hoorn duurt 45 minuten en kost € 95,00. Dit is inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar
Bij sommige verzekeraars krijg je niks vergoed, bij anderen een deel of zelfs volledig. Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren.

Aangesloten bij
Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 208371
AGB-code: 94102341

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Hoorn of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Hoorn ter attentie van Delicia Schaap. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Delicia Schaap - Psycholoog Hoorn

Dat ik psycholoog wilde worden wist ik al op jonge leeftijd. Mensen met hun gedachten en drijfveren vind ik namelijk erg interessant. Ik studeerde Klinische Psychologie aan de UVA en werkte vervolgens lange tijd met dyslectische kinderen.

Online Therapie
In 2010 startte ik mijn eigen praktijk voor online therapie met als doel psychische zorg te bieden op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Via online therapie heb ik veel (jong)volwassenen behandeld met uiteenlopende psychische problemen. Uiteindelijk leidde dit tot de start van mijn praktijk Psycholoog Hoorn.

Als psycholoog ondersteun ik je tijdens de behandeling en ik geef je het vertrouwen dat je in staat bent om zelf je problemen op te lossen. Dit is namelijk mijn ultieme doel: zelfredzaamheid en het bieden van tools zodat je ook in de toekomst je problemen de baas kunt zijn.

Neem contact op met Psycholoog Hoorn
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Hoorn ter attentie van Delicia Schaap. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaringen bij Psycholoog Hoorn

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Delicia Schaap psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

Routebeschrijving naar Psycholoog Hoorn

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hoorn.

Delicia Schaap
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

Neem contact op met Psycholoog Hoorn

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht