Psycholoog Haarlem - Helpt bij psychische klachten
Anne Cox
Anne Cox

Psycholoog Haarlem

Therapie is teamwork. Ik heb jouw input namelijk net zo hard nodig als jij de mijne. Ik ben deskundig in mijn vakgebied, maar jij bent deskundig in jouw persoonlijke gebied, jouw ervaringen. Kom langs bij Psycholoog Haarlem en deel jouw ervaringen.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden!

Psycholoog Haarlem helpt je verder

Mijn naam is Anne Cox, psycholoog in Haarlem. In mijn praktijk behandel ik een heel breed spectrum aan klachten, ik heb veel ervaring met verschillende problematiek. Daarnaast heb ik veel affiniteit met ADHD, ADD, hypnotherapie en traumaverwerking.

Intake

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijg je een uitgebreid intakeformulier toegestuurd. Dat is een vragenlijst waarmee ik je wil stimuleren om alvast te gaan nadenken over de dingen waar je tegenaan loopt. Jouw antwoorden vormen de basis van ons eerste gesprek, want dan gaat we het hebben over dingen die daarbij zijn opgevallen.

Vertrouwen

De kernwoorden in mijn praktijk zijn vertrouwen en informaliteit. Ik hou niet van gedoe en vind een gelijkwaardige relatie essentieel. In mijn praktijk aan huis wil ik jou zo snel mogelijk op je gemak laten voelen. Vanuit zo’n gevoel durf je vaak namelijk veel makkelijker je kwetsbare kanten te laten zien. Op die manier kunnen we samen zo snel mogelijk tot de kern van je probleem komen. En daarmee tot de sleutel van de oplossing daarvan.

Maatwerk

Ik laat me niet graag leiden door protocollen. Dat zul je ook merken tijdens onze gesprekken. Ik zie mijn expertise als een gereedschapskist vol invalshoeken die ik bij jou kan inzetten. Door goed te kijken naar wat bij jou en je problematiek past, kan ik maatwerk bieden. Daarmee onderscheid ik me van psychologen die in de reguliere GGZ werken.

Tarieven

Een individuele afspraak bij Psycholoog Haarlem - Anne Cox kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Haarlem

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Haarlem? Bel naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Anne Cox. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Anne Cox - Psycholoog Haarlem

Mensen fascineren mij. Waarom doen we wat we doen, waarom voelen we ons zoals we ons voelen? Ik vind het vooral interessant om te onderzoeken waarom iemand zich niet prettig voelt. Wat ligt daaraan ten grondslag? Soms lijkt het op het eerste gezicht heel onlogisch; iemand heeft ogenschijnlijk niets te klagen, maar voelt zich toch diep ongelukkig. Dat zijn onderwerpen waar ik me graag in verdiep.

Aan het werk als therapeut

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, maar het duurde vervolgens nog een hele tijd voordat ik daadwerkelijk aan de slag ging als therapeut. De banen lagen destijds niet voor het oprapen, dus heb ik eerst een tijdje als secretaresse gewerkt. Vervolgens raakte ik zwanger en heb ik nog een opleiding tot hypnotherapeut gevolgd. Daarna ging ik pas echt in mijn vakgebied aan het werk.

Mijn eigen praktijk

Het was onvermijdelijk dat ik een eigen praktijk zou starten. Ik ben een echte eenpitter en hou niet van de protocollen en voorschriften in de reguliere GGZ. Toch vond ik het spannend om de stap te nemen. Mijn partner heeft me uiteindelijk gestimuleerd om een eigen praktijk te beginnen. Het was tijd om te stoppen met het werk dat me ongelukkig maakte en hij heeft me moed ingesproken.

Passie

Mijn werk is een van mijn passies. Omdat het elke keer weer een fantastische uitdaging is om met een persoon te achterhalen hoe een probleem ontstaat en wat nodig is om de boel weer op de rit te krijgen. Dat verveelt nooit. Want het is zo mooi om van betekenis te zijn voor een ander. Als iemand naderhand het gevoel heeft dat er iets essentieels is veranderd in zijn leven, dan ben prijs ik me gelukkig. Dan denk ik: wat gaaf dat ik dit werk mag doen.

Contact Psycholoog Haarlem

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Haarlem? Bel naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Anne Cox. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Haarlem

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Karen over Anne Cox psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik ben nu 25 weken zwanger, half augustus verwachten wij onze dochter!! De zwangerschap verloopt voorspoedig dus we zijn dolgelukkig. We hadden het nooit zo ver geschopt zonder jouw hulp (ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik je daarvoor ben!

Neem contact op met Psycholoog Haarlem

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Haarlem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haarlem.

Anne Cox
Verspronckweg 3
2023 BA Haarlem