Psycholoog Haarlem - Ineke Venrooij
Ineke Venrooij
Ineke Venrooij

Psycholoog Haarlem

Ik ben bevlogen van mijn vak. Binnen dit vak, dat ik inmiddels al 25 jaar uitvoer, heb ik mijn eigen stijl en methode ontwikkeld. Deze sluit aan bij wie jij bent, wat bij jou past en bij jouw kwaliteiten. Jij als uniek persoon staat altijd centraal in de behandeling.

Zowel als psycholoog als privé ben ik nooit klaar met ontdekken. Ik reis dan ook graag om mezelf onder te dompelen in andere culturen en gewoonten en om het onbekende te leren kennen en te begrijpen.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden.

Persoonlijk groeien bij Psycholoog Haarlem

Het is lastig om je iets te vertellen over de opbouw van de behandeling bij Psycholoog Haarlem omdat die altijd echt helemaal anders is. Ik behandelde mensen die maar drie keer kwamen en ik heb cliënten die, met tussenpozen, al langere tijd bij me komen. Dat zijn uitersten die volgens mij goed illustreren dat het aan de cliënt is hoe de behandeling vorm krijgt; wat wil je bereiken, wat wil je doen, waar wil je uitkomen.

Psycholoog Haarlem houdt je een spiegel voor

In de behandeling laat ik je zien wat er is, hoe je doet, hoe je reageert en wat ik merk als we het samen over jou hebben. Zie het maar als een spiegel van de ziel. De aanpak van Psycholoog Haarlem is daarmee direct, heel concreet en met een mooi resultaat.

Het gaat om jou

Ik neem de tijd om je te leren kennen. Je klacht, maar vooral ook jou. Je klacht oplossen is één van de doelen die we ons stellen. Persoonlijke groei is net zo belangrijk. Eigenlijk gaat het één niet zonder het ander.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Haarlem duurt een uur en kost 95 euro. Voor relatietherapie reken ik 150 euro, deze behandeling duurt 1,5 uur. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Ben je werkzaam als zzp'er? Dan kun je via Coaching de BTW terugvragen en de kosten van de consulten aftrekken van de belasting. 

Mijn praktijk is met de auto goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Ineke Venrooij. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Ineke Venrooij - Psycholoog Haarlem

Psychologie is niet altijd een vanzelfsprekende keuze geweest. Ik begon op mijn negentiende als pottenbakker in de Amsterdamse Jordaan. Ik gaf regelmatig cursussen, bijvoorbeeld aan mensen met smetvrees. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Zoektocht

Na een aantal jaar kwam ik echter in een persoonlijke crisis terecht. Ik ging in therapie en ontdekte wat ik daadwerkelijk wilde: mensen begeleiden in hun persoonlijke zoektocht naar wie ze echt zijn.

De keuze om psychologie te gaan studeren was vervolgens snel gemaakt. Een geheel nieuwe wereld ging voor me open. Niet alleen de wereld van de psychologie, maar ook die van mezelf. Ik ontdekte mijn talent voor leren, mijn aangeboren nieuwsgierigheid en het talent om anderen te helpen.

25 jaar in het vak

Inmiddels zit ik al weer 25 jaar in het vak. Ik heb op uiteenlopende plekken gewerkt, van vrouwenpraatgroepen tot in het bedrijfsleven. Ik hield naast mijn werk altijd ruimte voor een eigen praktijk - om zo divers mogelijke klachten en cliënten te behandelen, om mijn eigen stijl en methode verder te ontwikkelen en omdat ik bevlogen ben van dit vak.

Met gevoel voor de ziel

Naast mijn werk als psycholoog bij Psycholoog Haarlem speelt ook in mijn vrije tijd de ontwikkeling van de geest een belangrijke rol. Of het nu een ochtendwandeling in de duinen is (bij de herten), meditatie of het houden van een auralezing; ik blijf op zoek naar nog meer manieren om het allemaal nog beter te begrijpen.

Daarnaast reis ik graag. Ik hou ervan om het onbekende te leren kennen en te doorgronden en dompel me dan ook graag onder in andere culturen en gewoonten.

Contact met Psycholoog Haarlem

Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Ineke Venrooij. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Haarlem

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Maria (55 jaar) over Ineke Venrooij psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ineke Venrooij is een therapeute die in staat is om op een liefdevolle manier de vinger exact op de ‘zere’ plek te leggen op zo’n manier dat je zelf niet anders kunt en wilt dan die onder ogen zien. Ze heeft me mijn angsten durven laten aankijken en me vervolgens geholpen om ze aan te pakken. Haar ervaring en doorleefdheid maken dat ik me volstrekt veilig voel bij haar en durf te vertrouwen op het pad dat zij mij voorstelde te lopen. En zij liep de hele weg naast me."


 

Neem contact op met Psycholoog Haarlem

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Haarlem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haarlem. Kom je met de auto? Mijn praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ineke Venrooij
Soestdijkstraat 16
2012 KS Haarlem