GZ Psycholoog Castricum - Elise Peetoom
Elise Peetoom
Elise Peetoom

GZ Psycholoog Castricum

Ik heb veel respect voor mensen die hulp durven zoeken. Dat je de stap neemt om op een nieuwe manier naar jezelf te gaan kijken en aan jezelf te werken.

Werken aan jezelf bij GZ Psycholoog Castricum

Heb je een angst-, depressie- of eetstoornis? Werkgerelateerde klachten of te maken gehad met verlies? Dat je hebt besloten om hulp te zoeken is al een eerste stap in de goede richting.

GZ Psycholoog Castricum

Mijn naam is Elise Peetoom, en ik ben GZ Psycholoog Castricum. Met een positieve aanpak ga ik jou helpen om je leven weer op de rit te krijgen. Ik ga niet zozeer klachtgericht te werk, maar kijk liever naar wat jij al in huis hebt om het probleem om te lossen.

Genoeg tijd voor jouw verhaal

Tijdens ons eerste gesprek krijg je alle tijd om jouw verhaal te doen. Ik wil dingen weten over je achtergrond, familie, huidige gezinsleven en je werksituatie. Ik probeer zoveel mogelijk informatie te verzamelen, zodat ik een idee krijg waarom je klachten zijn ontstaan en hoe ze in stand worden gehouden. In de sessies die volgen gaan we samen onderzoeken hoe jij je steeds beter kunt gaan voelen. 

Ik geef je vrijheid

Ik zal je tijdens de behandeling veel vertellen over de klachten, effectieve behandelingen en welke keuzes je daarin hebt. Ik zie therapie als een samenwerking. Ik hou er niet van om je dingen op te dragen, maar ik wil jou laten onderzoeken wat werkt om je beter te gaan voelen. Je hebt dus alle vrijheid in de therapie om zelf stappen te maken.

Tarief en duur

Voor een afspraak van 45 minuten reken ik € 85,00. Dit is inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak bij GZ Psycholoog Castricum afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Wil je meer weten over psychologen in Castricum of een afspraak maken? Bel of mail naar GZ Psycholoog Castricum ter attentie van Elise Peetoom. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Elise Peetoom - GZ Psycholoog Castricum

Mijn hart volgen

Toen ik op mijn 19e ging studeren twijfelde ik tussen een studie geneeskunde en psychologie. Door een baantje in de thuiszorg merkte ik dat ik het praten met mensen veel prettiger vond dan het fysieke aspect.

Ik vond het fijn om naar verhalen van ouderen te luisteren en met ze mee te denken. Door ze ook op die manier hulp te bieden en te ondersteunen. Toen wist ik: volgens mij zit ik hier goed. Ik heb het idee van een studie geneeskunde laten varen, en heb mijn hart gevolgd.

Eigen praktijk

Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik aan het werk gedaan als psycholoog. Ik heb altijd in de specialistische gezondheidszorg gewerkt, en altijd bij grote instellingen. Daar had ik te maken met veel wachtlijsten en productiedruk. Het ging niet altijd om de inhoud, en daarom besloot ik naast mijn werk voor mezelf te beginnen. In het begin heel laagdrempelig, voor zo’n 4 uur per week.

Maar dat beviel zó goed, dat ik  heb besloten om mijn eigen praktijk te openen. Ik kan nu mijn eigen weg kiezen in de behandelingen die ik geef, en daardoor werk ik veel puurder, efficiënter en effectiever. Ik vind het een fijne gedachte dat mensen niet lang op een wachtlijst komen te staan. De lijnen met verwijzers zijn veel korter. Nu kan ik kijken wat er met iemand aan de hand is, en een behandeling op maat geven.

Het mooiste van het vak

Ik vind het fijn om mensen weer het mooie in zichzelf te laten zien bij GZ Psycholoog Castricum. Hun eigen kracht en mogelijkheden. Er zijn zoveel mensen met een te laag zelfbeeld, of die iets traumatisch hebben meegemaakt. Dat ik die mensen help zelfvertrouwen en veerkracht te vinden om hun leven op te pakken, dat is ontzettend mooi om te zien.

Contact met GZ Psycholoog Castricum

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel of mail naar GZ Psycholoog Castricum ter attentie van Elise Peetoom. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij GZ Psycholoog Castricum

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sandra over Elise Peetoom psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik wil je bedanken omdat je de eerste psycholoog bent (van alle therapeuten die ik heb doorlopen) die mij geholpen heeft met een goed psychologisch onderzoek. Er is nu veel duidelijk voor me!”

Routebeschrijving naar GZ Psycholoog Castricum

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Castricum.

Elise Peetoom
Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

Neem Contact Op Met GZ Psycholoog Castricum

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht