Therapie Tilburg zal jou kundig en doelgericht verder helpen
Josie van Dijk
Josie van Dijk

Therapie Tilburg

Jouw vaardigheden zijn van groot belang. Of het nu gaat om nieuwe of om opnieuw gevonden vaardigheden, we gaan samen op zoek naar ervaringen die deze vaardigheden boven laten drijven. Je zal jezelf (her)ontdekken bij Therapie Tilburg en de regie over je eigen leven terugkrijgen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Den Bosch.

Therapie Tilburg - Laagdrempelige en verfrissende behandeling

Tijdens ons eerste gesprek is het belangrijk dat ik een duidelijk beeld van jou krijg, maar ook dat jij goed je verhaal bij mij kwijt kunt. Samen zullen we snel tot de kern proberen te komen en vaak is het dan ook mogelijk om direct aan de slag te gaan. Cliënten van Therapie Tilburg geven vaak als feedback dat ze mijn aanpak verfrissend vinden en dat ze een lage drempel ervaren om alles met me te bespreken.

Behandeling op maat bij Therapie Tilburg

In de behandeling bij Therapie Tilburg sta jij centraal. We maken de behandeling samenhangend om jou heen, jij bent dus de kern. We gaan niet alleen uit van je klacht of vraag, maar vooral van de kwaliteiten, talenten en andere eigenschappen waar jij over beschikt. Samen maken we aan de hand van deze verschillende factoren een behandeling op maat, één waar jij achter staat. Want jij bent degene die het werk moet gaan doen, met mijn ondersteuning.

Mijn manier van werken is gericht op daadkracht, praktijk, verrijking en het verwerven van inzicht. Ik vind het van belang dat wij samenwerken, niet dat ik aan jou werk. We werken oplossingsgericht, dus vanuit de kern van een probleem concreet naar een oplossing.

Je kunt bij mij ook terecht met verslavingsproblemen. Wanneer er sprake is van een andere verslaving dan alcoholafhankelijkheid voeren we eerst een intakegesprek zodat ik kan beoordelen of ik de verslaving kan behandelen of dat een doorverwijzing noodzakelijk is.

Tarief en duur

Een afspraak voor één persoon bij Therapie Tilburg kost €90,00 en duurt 60 minuten. Een afspraak voor twee personen, bijvoorbeeld relatietherapie, kost €130,00 en duurt eveneens 60 minuten. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij
- De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
- Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Contact met Therapie Tilburg

Wil je meer weten over therapeuten in Tilburg of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Tilburg ter attentie van Josie van Dijk. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Den Bosch. Ik leer je graag kennen!

Therapie Tilburg - Over Josie van Dijk

Al sinds de middelbare school was het voor mezelf duidelijk dat ik werk in de hulpverlening wilde gaan doen. Dit heeft geleid tot verschillende opleidingen en cursussen die uiteindelijk hebben gezorgd voor een goede fundering als therapeute. Die fundering heb ik uitgebreid met inmiddels meer dan 18 jaar werkervaring in de eerste en tweede lijn van de GGZ. Dit alles heeft mij gemaakt tot de therapeute die ik nu ben.

Eigen manier van behandelen

Mijn ruime werkervaring heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen manier van behandelen heb ontwikkeld. Deze zou ik omschrijven als praktisch, daadkrachtig, verrijkend en inzichtgevend. Jij en ik gaan echt samenwerken en hierdoor zullen we snel tot de kern van je probleem komen.

Het kan best zijn dat ik je ga confronteren in de behandeling. Dit kan soms lastig zijn, maar ik weet zeker dat dit je zal helpen. Het gaat er om dat jij het gereedschap ontvangt, tot nieuwe inzichten komt, groeit als mens en je eigen problemen op kan lossen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Je zult je hierdoor veilig genoeg voelen om nieuwe stappen te zetten zonder daarin afhankelijk te zijn van anderen. Obstakels zul je overwinnen.

Werken aan meer zelfvertrouwen bij Therapie Tilburg

Het doet me goed om bij Therapie Tilburg cliënten op een manier te helpen waardoor zij naar zichzelf en naar hun omgeving gaan kijken. Ik zal je stimuleren om meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat jij meer invloed kunt uitoefenen op jouw eigen leven en omliggende factoren. Ik help je graag.

Contact Therapie Tilburg

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Tilburg ter attentie van Josie van Dijk. Ik leer je graag kennen!

 

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Therapie Tilburg

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling geweest zijn.

Martin over Josie van Dijk psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 "In mijn verleden heb ik een aantal nare dingen meegemaakt en dacht lang deze alleen te kunnen oplossen. Dit lukte dus niet. Via de huisarts kwam ik bij Josie terecht. Zij heeft mij, met behulp van EMDR en gesprekken, van mijn nare ervaringen afgeholpen.
Het is alsof ik kilo's lichter ben. Die zware last is van mijn schouders, het gepieker is verdwenen, ik slaap beter en ik kan weer sinds lange tijd genieten."

Neem contact op met Therapie Tilburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Tilburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Tilburg. Afspraken zijn ook mogelijk in Den Bosch.

Josie van Dijk
Piushaven 1.01
5012 AN Tilburg