Therapie Den Bosch helpt je kundig en doelgericht verder!
Josie van Dijk
Josie van Dijk

Therapie Den Bosch

We gaan samen op zoek naar ervaringen waaruit nieuwe of opnieuw gevonden vaardigheden naar voren komen. Je merkt op deze manier wat je zelf kunt met jouw talenten en hoe je jouw leven kunt veranderen. (Her)ontdek jezelf bij Therapie Den Bosch.

Ik ben ook 's avonds beschikbaar! Bel 085 - 4014720 voor een afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk in Tilburg.

Therapie Den Bosch - Doelgericht werken aan een oplossing

Intuïtief, persoonlijk en concreet. Dit zijn de woorden die mij het beste omschrijven. Ik streef ernaar om de behandeling zo luchtig en laagdrempelig mogelijk te houden, we moeten het immers niet zwaarder maken dan het is. Ik kom snel tot de kern en van daaruit kan ik je meteen een paar handvatten geven zodat je de eerste stappen kan zetten. Want dat is natuurlijk waar we het voor doen.

Een behandeling die bij je past

Jij staat centraal, jij bent de kern. De behandeling maken we daar gezamenlijk en samenhangend omheen. De behandeling gaat uit van jouw klacht/vraag, maar ook de kwaliteiten en eigenschappen waar jij over beschikt. Het gaat dus om passen en meten; maatwerk. Dit doen we samen en we zullen er snel achter komen wat wel en niet werkt voor jou. Het gaat er uiteindelijk om dat jij aan het werk gaat en het echt zelf doet.

Ik werk bij Therapie Den Bosch op een daadkrachtige, praktische, verrijkende en inzichtgevende manier. Belangrijk vind ik dat ik met jou werk, niet aan jou. De samenwerking is van groot belang om vanuit de kern van jouw probleem op een doelgerichte manier naar een oplossing toe te werken.

Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten en hulpvragen. Ik behandel onder andere, maar niet uitsluitend, depressie, rouw- en verliesverwerking, zingevingsvragen, angst, burn-out, trauma en negatief zelfbeeld. Ook ben ik gespecialiseerd in verslavingen, vooral op het gebied van alcohol. Als er sprake is van een andere verslaving wil ik graag door middel van overleg beoordelen in hoeverre ik dit kan behandelen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Therapie Den Bosch kost €90,00 (incl. 21% BTW) voor 60 minuten. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €130,00 (incl. 21% BTW) voor 60 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 48 uur van tevoren, zodat ik nog een andere cliënt kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij 
- De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
- Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Contact met Therapie Den Bosch

Wil je meer weten over therapeuten in Den Bosch of een afspraak maken? Bel dan naar 085 - 4014720 of mail naar Therapie Den Bosch ter attentie van Josie van Dijk. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Tilburg. Ik leer je graag kennen!

 

Over mij - Josie van Dijk - Therapie Den Bosch

Bij het afronden van de middelbare school had ik voor mezelf al bedacht dat ik 'iets' in de hulpverlening wilde gaan doen. Meerdere opleidingen en cursussen zorgden vervolgens voor mijn basis als therapeute. Daarnaast heeft 18 jaar werkervaring, zowel in de eerste als tweede lijn van de GGZ, mij gevormd tot de therapeute die ik vandaag de dag ben.

Betrokken, directe en doelgerichte behandeling bij Therapie Den Bosch

Ik werk inmiddels alweer een tijd lang voor mezelf en heb dan ook een 'eigen' manier van behandelen ontwikkeld. Ik zou deze manier van behandelen als praktisch, daadkrachtig, verrijkend en inzichtgevend beschrijven. Ik werk echt samen met je als therapeute en op die manier zul je dan ook merken dat we snel tot de kern van het probleem komen.

Stappen zetten

De behandeling bij Therapie Den Bosch kan best confronterend zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat het je zal helpen, om jezelf te helpen. Uiteindelijk moet je het zelf doen, ik ben er niet om je probleem op te lossen, maar om je inzichten te geven en je te laten groeien als mens. Zodat jij, op basis van die groei en inzichten, zelf je problemen kunt oplossen. Niet alleen het probleem waarmee je bij mij bent gekomen, maar ook de problemen in de toekomst. Zo kun je voluit leven en voel je je veilig genoeg om nieuwe stappen te zetten zonder daarin afhankelijk te zijn van anderen.

Wees jezelf

Ik vind het mooie aan mijn werk bij Therapie Den Bosch om anderen te helpen om hen op een andere manier naar zichzelf en hun omgeving te laten kijken. Ik probeer je te stimuleren om meer zelfvertrouwen te krijgen, wat er voor zorgt dat jij weer meer invloed kunt uitoefenen op jouw leven en de omliggende factoren. Dat geeft mij voldoening.

Contact met Therapie Den Bosch

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar 085 - 4014720 of mail naar Therapie Den Bosch ter attentie van Josie van Dijk. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Therapie den Bosch

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling geweest zijn.

Martin over Josie van Dijk psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 "In mijn verleden heb ik een aantal nare dingen meegemaakt en dacht lang deze alleen te kunnen oplossen. Dit lukte dus niet. Via de huisarts kwam ik bij Josie terecht. Zij heeft mij, met behulp van EMDR en gesprekken, van mijn nare ervaringen afgeholpen.
Het is alsof ik kilo's lichter ben. Die zware last is van mijn schouders, het gepieker is verdwenen, ik slaap beter en ik kan weer sinds lange tijd genieten."

Neem contact op met therapie Den Bosch

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie den Bosch

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Bosch. Je kunt ook bij me terecht in Tilburg.

Josie van Dijk
St Josephstraat 14
5211 NJ Den Bosch