Onze behandelaars in Den Bosch krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 78 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Den Bosch? In Den Bosch hebben we 4 psychologen en 3 therapeuten die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Den Bosch

Ben je oververmoeid, overspannen of ben je burn-out? Of denk je dat je tegen een burn-out aan zit? Dan kan een psycholoog je heel goed helpen. Woon je in Den Bosch? Dan kun je kiezen uit 8 psychologen die jou bij je klachten kunnen helpen. Onze psychologen zitten verspreid over de stad en kun je vinden in de wijken Noord, West, Centrum en Maaspoort. Maar in de buurt van Den Bosch, in Ammerzoden, kun je terecht bij een psycholoog.

Klik op de profielen hierboven en lees meer over onze verschillende behandelaren en hun werkwijze.

EMDR-therapie Den Bosch

De psychologen in Den Bosch werken met verschillende behandelvormen. Een bekende en vooral effectieve vorm, is EMDR-therapie. EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Door terug te gaan naar een bepaalde, traumatische gebeurtenis en tegelijk afgeleid wordt door een bepaalde stimulans, kun je de gebeurtenis verwerken.

In Den Bosch kun je bij meerdere van onze psychologen terecht voor EMDR-therapie: Leo Konings, Henneke Versteeg, Peter May en Josie van Dijk. Hun praktijken vind je verdeeld over Den Bosch. In veel gevallen kun je vaak al binnen een week terecht bij onze psychologen, waardoor je ook niet op een wachtlijst terecht komt.

Psycholoog Den Bosch Centrum

Zoek je een psycholoog in Den Bosch Centrum? Dan kun je terecht bij Josie van Dijk. Haar praktijk zit op de St Josephstraat. Vlakbij een parkeergarage, mocht je met de auto willen komen. Josie is gespecialiseerd in het behandelen met EMDR, maar heef daarnaast nog andere specialismen en behandelvormen.

We helpen je graag

Vind je het fijn om eerst nog advies te krijgen in welke psycholoog of behandeling er bij jou en je hulpvraag past? Neem dan gerust contact met ons op. In een gratis adviesgesprek is er ruimte voor al je vragen en kijken we samen welke psycholoog er bij jou past. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Bel naar 085-4014720 of plan je adviesgesprek.

Benieuwd naar onze psychologen? Luister dan naar onze podcast Waar wacht je op? via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Ben je op zoek naar een relatietherapeut? Kijk hier voor relatietherapie in Den Bosch.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek