Psycholoog Tilburg - Betrokken en deskundige begeleiding
Evi Sommen
Evi Sommen

Psycholoog Tilburg

Je hebt een probleem, komt stil te staan en durft op een gegeven moment geen keuze meer te maken. Daar kan ik mee helpen. Want je komt pas ergens door te doen en door een beweging te gaan maken. Dat is therapie bij Psycholoog Tilburg.

Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden en in mijn praktijk in Eindhoven.
Therapy possible in English.

Psycholoog Tilburg - Professionele begeleiding

Mijn naam is Evi Sommen, psycholoog in Tilburg. In mijn praktijk behandel ik een breed palet aan klachten. Je kan dan denken aan angstklachten, maar mensen kunnen ook bij mij terecht voor hulp bij rouw- en verliesverwerking, ADHD en burn-out klachten.

Het eerste gesprek

Wat je kunt verwachten van een eerste gesprek? Ik vind het belangrijk dat jij je vanaf het begin op je gemak voelt. Je moet jezelf kunnen zijn tijdens ons gesprek, en dus neem ik de tijd om naar je te luisteren. Want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe opener je bent.

Een open houding

Dat is tevens de les die ik je wil meegeven tijdens therapie. Door een open houding krijg je inzicht in wat er aan de hand is en hoe je daarmee om kan gaan. Natuurlijk weet ik dat het een hele drempel is om je verhaal te vertellen aan een psycholoog, maar niemand is perfect en iedereen heeft een rugzakje met bagage. Therapie wordt vaak gezien als iets zwaars, maar het is heel menselijk om met iemand te willen sparren.

Je moet het zelf doen

Ik geef sturing, maar je moet het proces wel zelf doorlopen. Ik kan je niet een pilletje geven waardoor je je plots beter voelt. Ik sta ernaast en jij bent zelf actief bezig, want als je ergens zelf achter komt, dan blijft het beter hangen. Door te praten kan ik je wel helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik gebruik daarbij een mix van verschillende technieken, waaronder ACT en cognitieve gedragstherapie, maar ik heb ook ervaring met hypno-psychotherapie en transactionele analyse.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Neem contact met Psycholoog Tilburg

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar Psycholoog Tilburg. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Psycholoog Tilburg - Over mij Evi Sommen

Ik heb altijd de ambitie gehad om met mensen te werken. Ik ging daarom bewegingswetenschappen studeren omdat ik een ontzettend sportliefhebber ben en een fascinatie heb voor de connectie tussen de psyche van de mens en het menselijk lichaam. Ik vind het leuk om te luisteren en iemands verhaal te horen maar in deze studie kwam ik er gaandeweg achter dat ik het directe contact met mensen miste.

Mijn passie

Ik besloot me daarom in te schrijven voor een studie psychologie en dat voelde direct goed. Dit was mijn passie, dit wilde ik doen. Toen ik was afgestudeerd heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan, onder meer bij een een huisartsenpraktijk waar ik als praktijkondersteuner werkte.

Een eigen praktijk

Het idee om een eigen psychologenpraktijk te starten is gaandeweg ontstaan. Tijdens mijn werk in de huisartsenpraktijk had ik veel vrijheid om mijn eigen manier van werken te ontwikkelen, en dat beviel me eigenlijk wel. Ik ben daarna een half jaar naar het buitenland geweest, en toen viel alles eigenlijk op zijn plek. Ik werkte daar als coördinator op een skischool en vond het leuk om mensen op verschillende vlakken te coachen, begeleiden en motiveren.

Menselijke aanpak

Het is leuk om op een heel natuurlijke en menselijke manier te kunnen sparren met mensen. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat iemand met complexe problematiek zich openstelt om te praten. Iemand loopt vast in zijn hoofd en komt er niet alleen uit. Maar door te praten zie je iemand groeien en tot nieuwe inzichten komen. 

Neem contact met Psycholoog Tilburg

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar Psycholoog Tilburg. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Cliëntervaringen over de behandeling van Psycholoog Tilburg

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sanne, 30 (depressie, laag zelfbeeld) over Evi Sommen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Je hebt me de juiste sturing gegeven om meer naar mezelf te kijken en mijn geluk en doelen achterna te gaan. Je gaf me de juiste handvaten, advies en de moed om door te zetten. Je bent een fijn, eerlijk en oprecht persoon.

Neem contact op met Psycholoog Tilburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Tilburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Tilburg.

Evi Sommen
Sint Willebrordplein 4
5014 BX Tilburg