Cliënt ervaringen Evi Sommen

Cliënt ervaringen Evi Sommen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Sanne, 30 (depressie, laag zelfbeeld)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Je hebt me de juiste sturing gegeven om meer naar mezelf te kijken en mijn geluk en doelen achterna te gaan. Je gaf me de juiste handvaten, advies en de moed om door te zetten. Je bent een fijn, eerlijk en oprecht persoon.

Joost
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Evi is een warm en aangenaam persoon die me prima geholpen heeft om mijn stress niveau aan te pakken. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me begrepen en kreeg de bevestiging dat ik op de goede weg zat. De handvatten die Evi me gegeven heeft hebben me hierbij verder ondersteund, waardoor ik me ieder dag iets beter ging voelen en al snel weer het gevoel kreeg lekker in mijn vel te zitten.

Joost
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Evi heeft me op een erg fijne manier geholpen om in korte tijd weer het zelfvertrouwen terug te vinden om de dingen te doen waar ik energie van krijg. Ze is altijd een erg fijn luisterend oor geweest en stelt de juiste vragen om zo samen verder te komen. Erg goede ervaring!

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Evi Sommen