Psycholoog Maastricht - Loes Rey-Dols
Maak kennis met onze behandelaar.
Loes Rey-Dols
Loes Rey-Dols

Psycholoog Maastricht

Als kind voelde het al goed om een luisterend oor te bieden aan mijn omgeving. Op mijn 15e wist ik het zeker: ik word psycholoog. Vanaf dat moment ben ik er volledig voor gegaan. 

Inmiddels ben ik werkzaam als psycholoog en het bevalt me nog steeds erg goed. Dagelijks geniet ik er van om mensen te doorgronden, ik vind het erg interessant om door te puzzelen hun vraagstuk op te kunnen lossen. Niets is mooier dan mijn cliënten tijdens de behandeling weer te zien opkrabbelen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.
 

Word een beter persoon bij Psycholoog Maastricht

In mijn praktijk behandel ik een breed spectrum aan klachten. Je kunt bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, denken aan hulpvragen op het gebied van angst, (negatief) zelfbeeld, autisme en ADHD.

Mooie resultaten behaald bij Psycholoog Maastricht
Ik heb ruime ervaring met het behandelen van klachten die te maken hebben met (negatief) zelfbeeld en zelfvertrouwen. Deze klachten blijken vaak een onderliggend probleem van andere klachten of stoornissen te zijn. Gelukkig is het goed te behandelen, ik heb bij Psycholoog Maastricht dan ook mooie resultaten geboekt met het behandelen van dergelijke vraagstukken.

Probleemoplossend vermogen
Als je bij Psycholoog Maastricht in behandeling komt help ik je een beter persoon te worden. Dit doe ik door jou je eigen gedrag te laten beïnvloeden, bijvoorbeeld door technieken zoals Mindfulness en Cognitieve Gedragstherapie in te zetten.

Van mijn cliënten krijg ik vaak terug dat ik dingen zie die anderen niet zien. Daarnaast beschik ik over een probleemoplossend vermogen en denk ik logisch na. Als psycholoog ben ik eerlijk, direct, open, enthousiast. Je kan van mij mijn volledige inzet verwachten. Tijdens de behandeling zeg ik waar het op staat. Dit is soms moeilijk, maar helpt je uiteindelijk wel om de betere versie van jezelf te worden.

Tarief en Duur
Een afspraak  bij Psycholoog Maastricht duurt 45 minuten en kost € 95,- voor 45 minuten.
Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen? Dat kost € 115,00 euro en duurt 60 minuten,

Buiten kantooruren, bijvoorbeeld in de avond, betaal je een toelage van € 20,- op een afspraak. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw. 

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren zodat ik nog een andere cliënt in kan plannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar
Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Aangesloten bij 
Lidmaatschap Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) - Lidmaatschapsnummer 224713

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Maastricht of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Maastricht ter attentie van Loes Rey-Dols. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Loes Rey-Dols - Psycholoog Maastricht

Na het afronden van mijn master Mental Health aan de Universiteit van Maastricht heb ik veel werkervaring opgedaan op het gebied van behandeling en begeleiding.

Zo werkte ik binnen de reguliere GGZ met volwassenen, maar ook met een doelgroep bestaande uit cliënten tussen de 15 en 35 jaar. Vaak waren ook hun ouders bij deze behandelingen betrokken waardoor ik ervaring heb met een brede doelgroep.

Over Mij
Zelf kom ik uit een warm gezin en heb ik een fijne jeugd gehad. Toen ik problemen met mijn eigen emoties had heb ik zelf hulp gehad. Door deze hulp heb ik mijn problemen leren oplossen en bovendien ervaren hoe zinvol het krijgen van hulp is. Hierdoor kan ik me goed in mijn cliënten verplaatsen, ik heb immers ook in hun schoenen gestaan.

Tot rust komen op de boot
In mijn dagelijks leven spelen mijn man, vrienden en familie een grote rol. Daarnaast is dansen mijn passie en mag ik graag lezen, tv kijken of een dagje weg gaan. Maar mijn allergrootste hobby is toch wel onze boot. Zodra de zon schijnt gaan mijn man en ik er met de boot op uit om stadjes in binnen- en buitenland te bezoeken. Op de boot met een boek in de zon zitten is voor mij de ultieme manier om tot rust te komen.

Contact met Psycholoog Maastricht
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk Psycholoog Maastricht of een afspraak maken? Bel dan naar  Psycholoog Maastricht ter attentie van Loes Rey-Dols. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Maastricht

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lonneke, 23 (Autisme, Angst en Relatie) over Loes Rey-Dols psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Loes is erg betrokken en behulpzaam. Ze ziet waar de problemen liggen en weet van aanpakken. Ze ziet wat er moet gebeuren en stuurt ons in de goede richting."

Routebeschrijving naar Psycholoog Maastricht

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Maastricht.

Loes Rey-Dols
Kruisdonk 51
6222 PH Maastricht

Neem contact op met Psycholoog Maastricht

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht