Onze behandelaars in Maastricht krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 15 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Maastricht? In Maastricht hebben we 3 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Maastricht

Wil jij het liefst een psycholoog bij jou in de buurt? Als je in Maastricht woont, kun je terecht bij onze psychologen zonder wachtlijst. In Maastricht hebben we 3 Psyned psychologen.

EMDR behandeling Maastricht

Ben je specifiek op zoek, of benieuwd naar een EMDR behandeling in Maastricht? Dat is zeker mogelijk. EMDR wordt steeds populairder. Dit is dan ook een erg simpele maar effectieve behandeling. EMDR kan worden ingezet bij verschillende soorten problematiek als het gaat om bijvoorbeeld trauma of andere ervaringen die intense emoties opleveren. In Maastricht kun je hiervoor terecht bij Kirsten Heuvelmans. Kijk hieronder of op hun pagina voor meer informatie.

Psychologen in Maastricht

Loes Dols, op Weert 9, is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die te maken hebben met (negatief) zelfbeeld en zelfvertrouwen. Verder heeft zij een breed behandelaanbod. Je kunt bij Loes terecht voor bijvoorbeeld ADHD, ASS (autisme), hoogsensitiviteit, een depressie, een eetstoornis of dwangklachten maar ook een burn-out. Ook ondersteunt zij rouw en verliesverwerking, slaapproblemen, traumaverwerking, hechtingsproblematiek en is zij kinderpsycholoog.

Loes beschikt over een breed aanbod van behandelvormen. Samen met jou zal zij kijken wat het beste zal helpen voor jou. Dit kan in de vorm van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie, relatietherapie en stressmanagement. Ook kun je bij haar terecht voor laagdrempeligere coaching en technieken zoals mindfulness.  

Loes heeft een rustige, aangename manier van werken en kan met haar kennis en kunde een verandering teweegbrengen.

Op de Ursulinenweg in Maastricht zit onze ervaren psycholoog Marjo van Dijck. Marjo is gespecialiseerd in meer dan 20 verschillende soorten psychische klachten en wel 10 verschillende behandelvormen, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness, familieopstellingen en ACT. Daarbij geeft ze therapie in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Marjo is aangesloten bij de erkende beroepsverenigingen het NIP en de VMBN.

Dichtbij Maastricht

In de buurt van Maastricht, is de praktijk van Kirsten Heuvelmans op Ulestraten, 10 KM afstand. Zij behandelt klachten zoals angsten, depressies, perfectionisme, burn-out of een trauma. Maar ook kan zij jou helpen bij een eventueel negatief zelfbeeld, relatieproblematiek en rouw en verliesverwerking. Dit doet zij in de vorm van geprotocolleerde technieken zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, acceptance therapy (ACT) maar ook maakt zij gebruik van coaching, positieve psychologie en stressmanagement.

“Mijn insteek is om je kortdurend te behandelen waarbij we waarschijnlijk vanaf minimaal 6 sessies nodig hebben om jou een stuk meer in je kracht te zetten.” – Kirsten.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek