Psycholoog Assen helpt je weer op weg
Esther Reinders
Esther Reinders

Psycholoog Assen

Ik vind het belangrijk dat iemand de ruimte en tijd krijgt om met zijn probleem aan de slag te gaan. Want om verandering teweeg te brengen moet je bij jezelf te rade gaan en jezelf feedback durven geven. Laat je begeleiden door Psycholoog Assen.

Afspraken buiten kantoortijden mogelijk!

Psycholoog Assen helpt je weer op weg!

Mijn naam is Esther Reinders, psycholoog in Assen. Als psycholoog heb ik jarenlange ervaring opgedaan met diverse soorten problematiek en je kunt bij mij aankloppen voor allerhande klachten. Ik kan bijvoorbeeld helpen met het behandelen van angstklachten, depressies, burn-outs, rouw- en verliesverwerking, scheidingsproblematiek en gezinskwesties.

Vertrouwensband

In het eerste gesprek krijg je de ruimte om je verhaal te doen. We bouwen eerst een band op, want het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in mij. Ik wil dat jij het achterste van je tong laat zien, zodat we samen aan de slag kunnen met het probleem.

Focus op het hier en nu

Ik vind het een uitdaging om problemen te ontrafelen en oorzaken te vinden. Die informatie probeer ik naar boven te krijgen in de loop van het traject. Soms moeten we daarvoor terug naar je jeugd, maar nog liever focus ik me tijdens onze gesprekken op het hier en nu. Waar loop je tegenaan in het dagelijks leven?

Problemen oplossen

Door inzicht te krijgen in bepaalde patronen, kunnen we tot een gedragsverandering komen. Simpel gezegd lossen we het probleem op door dingen anders aan te pakken. Dat is maatwerk, want het moet goed op jouw dagelijkse praktijk aansluiten. Ik ga daarom heel concreet te werk en moedig je aan om ook thuis dingen uit te proberen. We willen nou eenmaal bepaalde elementen verbeteren en veranderen.

Ik straal rust uit

Ik kan goed luisteren en stel veel vragen tijdens onze gesprekken. Ik wil echter voorkomen dat ik het verhaal uit je moet trekken. Uit ervaring weet ik dat dat niet werkt. Juist door rust uit te stralen en me in te leven, krijg jij de ruimte om aan jezelf te werken. Er is namelijk reflectie en bezinning nodig om echt tot veranderingen te komen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 75 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Assen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Assen. Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Psycholoog - Esther Reinders

Ik vind het leuk om naar mensen te luisteren en hun verhalen aan te horen. Ik ben een echt mensen-mens en trek het me aan als iemand het moeilijk heeft. Dat is de reden dat ik psycholoog ben geworden.

Brede ervaring als psycholoog

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en heb op veel verschillende plekken ervaring opgedaan als psycholoog. Onder meer in het bedrijfsleven en bij de rechtbank, waar ik veel complexe familiezaken voorbij zag komen. Inmiddels werk ik al heel wat jaren voor mezelf en kan ik mijn ervaring inzetten om mensen te helpen met diverse problematiek.

Zelfreflectie

In mijn praktijk speelt zelfreflectie een grote rol. Ik vind het belangrijk dat iemand de ruimte krijgt om innerlijk te groeien. Het is voor mij de uitdaging om een behandeling te kiezen die past bij de belevingswereld van de cliënt. Want als je loskomt van verwachtingen van anderen, dan kom je pas echt tot jezelf en durf je eigen keuzes te maken.

Ik vaar op intuïtie en ervaring

Dat is tegelijkertijd mijn persoonlijke drijfveer: het is zo mooi om te zien dat mensen door therapie echt dichter bij zichzelf komen. Ik vaar op intuïtie en ervaring, en weet dat óók de complexe problematiek op een ander spoor kan komen.

Contact Psycholoog Assen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Assen. Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Cliënten vertellen over hun ervaringen bij Psycholoog Assen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij Psycholoog Assen in behandeling zijn geweest.

Thelma over Esther Reinders psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Esther is iemand die zichzelf in anderen verplaatst. Zij is erg down to earth. Ze is altijd bereikbaar voor haar cliënten. Ze is geen psycholoog die alleen maar praat, maar meer een diepgaand samenwerkingsverband met haar cliënten creëert. Je krijgt bij Esther de mogelijkheid om jezelf te zijn en je verhaal te vertellen. Zij is tijdens de begeleiding complimenteus wanneer er progressie is. Zij geeft haar cliënten inzicht, mogelijkheden en perspectief om uit de diepe dal te komen.

Na mijn auto-ongeluk zat ik in de knoop. Mijn lichaam, mijn hoofd en mijn ziel waren aangetast. Ik had het gevoel dat mijn toekomst van mij werd ontnomen. Ik kon mezelf niet meer zijn. De mensen om mij heen die mij konden steunen hadden mij in de steek gelaten. Door de persoonlijkheid, professionaliteit van Esther en haar uitstraling weet ze mensen uit de put te halen. Zij haalt alle positieve dingen naar boven die de cliënt houvast biedt in het leven. Esther heeft een luisterend oor voor haar cliënten. Zij neemt alle moeite om haar cliënten goed te begeleiden tijdens de behandeling. Zij creëert een veilig omgeving zodat haar cliënten 100% achter de behandeling staan. Zij geeft mensen de ruimte om aan te geven wat zij prettig en niet prettig vinden.

Neem contact op met Psycholoog Assen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Assen

Esther Reinders
Vaart N.Z. 60
9401 GP Assen