Relatietherapie Arnhem
Margreeth van den Toorn
Margreeth van den Toorn

Relatietherapie Arnhem

Soms is de aanleiding overduidelijk: iemand ging vreemd of iemand is veranderd, bijvoorbeeld door een burn-out. Toch is het meestal niet zo eenvoudig. Waarschijnlijk zitten jullie, net als de meeste stellen, met afzondering, verwarring en verdriet om wat er niet meer is.

Je zit vol vragen. Waar ging het mis? Wat doe ik dan verkeerd? Hoe kan het dat we elkaar zo slecht begrijpen? Waarom loopt het altijd op dezelfde ruzie uit?

Je kunt bij mij in Arnhem terecht en ook in de avonduren en op zaterdag in Renkum (nabij Arnhem).

Je relatie redden met Relatietherapie Arnhem

Weet je nog?

Jullie waren prachtig, verliefd, vol kracht, hoop en saamhorigheid. Jullie konden elkaar met één blik alles zeggen. Jullie waren elkaar nooit kwijt, nooit onbereikbaar voor de ander. Het ging zo makkelijk. Zo vanzelfsprekend. “Misschien wel té vanzelfsprekend,” vraag je je nu af, “misschien had ik meer moeite moeten doen.” Je weet nog goed wat jullie waren en je wilt dat weer terug. Je wilt daar weer verder. Tegelijkertijd… ugh, je kunt de ander soms wel door de muur drukken. Je neemt het je zo vaak voor: nu doe ik het anders. En net zo vaak doe je exact hetzelfde. Je hebt er geen grip op. Je bent verloren in jullie relatie.

Beetje praktisch, veel diepgang

Waarschijnlijk zijn jullie al een eind geholpen als jullie gesprek niet steeds ontspoort. Als jullie de patronen kunnen doorbreken, en niet steeds hetzelfde liedje afdraaien. Ik leer jullie dat; ik help je over je eigen valkuilen te stappen. De ander weer te zien, gevoeligheden te herkennen, erkennen en er mee om te gaan. Elkaar te kunnen sparen als dat nodig is, elkaar te kunnen dragen, elkaar te zien en vanuit kameraadschap elkaar écht te verstaan.

Waar je alleen bent, vind je elkaar

In de diepte van jezelf, waar je zo makkelijk zo eenzaam kunt zijn, ontmoet je elkaar weer. Hier onderzoeken we wat je elkaar kunt geven, hoe je elkaar kunt dragen en wat redelijk is om van elkaar te verwachten. Je leert elkaar opnieuw kennen, vaak vallen die oude, mooie, kenmerken weer op. Je weet weer waarom juist jullie bij elkaar zijn. In de regel is het proces nog niet klaar als jullie zonder begeleiding verder gaan. Dat zal nog best een tijd duren. Maar de grond is weer terug, de reden, de basis en het gevoel van samenzijn.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Arnhem? Bel naar Relatietherapie Arnhem ter attentie van Margreeth van den Toorn. Jullie kunnen ook terecht in mijn praktijk in Renkum. Ik leer jullie graag kennen!

Margreeth van den Toorn

Nieuwe stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Arnhem

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Arnhem Centraal

Het is 1 van die twee hoge gebouwen. Regus staat goed leesbaar aangegeven als je komt aanlopen, het rechter hoge gebouw. Als je met de trein komt moet je even de roltrap omhoog nemen om op de plek/plein te komen waar de 2 gebouwen staan. In het gebouw aangekomen meld je je bij de receptie (Regus) en dan zal iemand jullie begeleiden naar de verdieping en de ruimte waar ik zit en we het gesprek zullen hebben. 75 minuten, dat lijkt lang maar de tijd vliegt om.

Margreeth van den Toorn
Nieuwe stationsstraat 20
6811 KS Arnhem