Jij staat centraal bij Therapie Delft
Maak kennis met onze behandelaar.
Leone Wevers-Zwarts

Therapie Delft

Je wilt zo graag, maar soms zit je gewoon vast. Door stress, onzekerheid of het verlies van een dierbare. Ik help je graag bij het terugvinden van je balans. Doordat ik zelf een moeilijke periode heb overwonnen, geloof ik in verandering.

Ik weet dat jij de rust weer kunt vinden om het leven te creëren dat jou voldoening geeft, ondanks de problemen die je nu tegenkomt. Dat is wat ik zelf heb meegemaakt en wat ik iedereen gun.

Een afspraak is bij mij ook buiten de kantooruren (in de avond) mogelijk!

Je balans hervinden bij Therapie Delft

Je bent vastgelopen in een periode van onzekerheid en zoekt een therapeut die jou helpt om je rust weer te vinden. Door ziekte, scheiding, werkloosheid of het verlies van een dierbare ben je uit balans.

Misschien heb je geen directe aanleiding, maar voel je je toch onzeker. Daardoor maak je je zorgen en stel je belangrijke beslissingen uit. Het leven gaat door en je doet zo je best, maar het lukt gewoon niet.

Ik weet dat je kunt veranderen 
Ik ben Leone Wevers-Zwarts en ik help je graag om de controle weer terug te krijgen. Door naar je te luisteren, door doelen te stellen, door samen op zoek te gaan naar wat jouw geluk in de weg staat.

Onzekere periodes horen bij een mensenleven, maar dwingen je soms tot het maken van nieuwe keuzes. Doordat ik zelf een moeilijke periode heb meegemaakt, weet ik dat je kunt veranderen. Dat je de balans weer kunt vinden, om tot groei en nieuwe ontwikkeling te komen.

Werkwijze van Therapie Delft 
Ik ondersteun en begeleid mensen met klachten als gevolg van lichamelijke, relationele of maatschappelijke problemen. Jouw gevoel wordt beïnvloed door zoveel verschillende aspecten: lichamelijk, financieel, sociaal. Daarom kijk ik altijd naar het totaalplaatje en luister ik goed naar jouw verhaal. Ieder mens is anders en een vast behandeltraject bestaat voor mij niet.

Jij staat centraal en samen zorgen we ervoor dat jij op een fijne manier je persoonlijke doelen bereikt. Mijn werkwijze en methode stem ik af op wat jij nodig hebt. Daarbij is het doel niet alles beheersen, maar in evenwicht blijven, ondanks alles wat er om je heen gebeurt.

Meer zelfvertrouwen, beter in je vel
Oprechte aandacht en respect zijn de basis van onze gesprekken. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben, en dat jouw hulpvraag aansluit bij mijn competenties. Jij wilt bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, jezelf beter leren kennen of weer lekker in je vel zitten. Aan de hand van jouw persoonlijke doelen bedenken we samen bij Therapie Delft een behandelplan op maat.

Tijdens onze gesprekken deel ik mijn psychologische kennis met je, zodat jij het proces begrijpt dat je doormaakt. Als er iets tussendoor komt dat aandacht nodig heeft of een andere aanpak vereist, dan bespreken we dat.

Positieve Psychologie
Ik ben ook opgeleid in Positieve Psychologie, een stroming in de psychologie dat zich voornamelijk richt op het verbeteren van positieve eigenschappen, kwaliteiten en vaardigheden. Soms is de traditionele probleemoplossende aanpak niet toereikend genoeg en dan kan Positieve Psychologie uitkomst bieden. Deze stroming vergroot de veerkracht en het algemeen welzijn, terwijl het de psychische problematiek vermindert.

Tarief en duur van Therapie Delft
Een afspraak duurt circa 60 minuten en kost 95 euro (inclusief btw), geldt ook voor de avond. 

Gemiddeld bestaat een behandeling uit 5 gesprekken, die om de week plaatsvinden. Soms spreken we een vaste prijs af voor een pakket op maat. Ik ben flexibel en vind persoonlijke aandacht erg belangrijk. Jouw ontwikkeling en wensen zijn in onze afspraken altijd de prioriteit.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
- Nederlandse Federatie Gezondheidzorg (NFG)
- Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)
- Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk werk (VPMW)

Maak bij mij een afspraak
Heb je een vraag of wil je meer weten over therapeuten in Delft? Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Therapie Delft ter attentie van Leone Wevers-Zwarts. Ik leer je graag kennen! Je kan voor therapie bij mij ook terecht in Den Hoorn. 

Over mij -  Leone Wevers-Zwarts - Therapie Delft

Jarenlang heb ik in een resultaatgerichte, stressvolle omgeving gewerkt. Ik raakte overspannen. Ondanks dat ik niets liever wilde dan in balans blijven, lukte het me niet. Ik ging op zoek naar antwoorden in boeken over cognitieve therapie, een vakgebied dat altijd al mijn interesse had.

Door gesprekken aan te gaan en te leren over psychologie hervond ik de controle over mijn leven. Tijdens dit proces heb ik mezelf beter leren kennen. Ik ga nu makkelijker nieuwe ervaringen aan en maak keuzes die beter bij me passen.

Laagdrempelige hulp
Mijn eigen tegenslag was een leerzame ervaring waar ik sterk uitgekomen ben. Ik besloot mijn passie te volgen en deed de studie Psychologie & Communicatie. Ik studeerde af in Psychosociale Therapie en Counseling, laagdrempelige vormen van therapeutische hulpverlening.

Mijn behandelingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt bij problemen als aanhoudende stress, een gevoel van ‘niet gelukkig zijn’ of het ‘niet optimaal kunnen functioneren’. Zo help ik mensen bij het beantwoorden van vragen over het leven, de toekomst of het nut van het eigen bestaan.

‘Denken, voelen en doen’
Inmiddels werk ik als psychosociaal therapeut in Delft. Ik kan echt gelukkig worden van de groei die ik mensen zie doormaken. Problemen hebben vaak een sociaal en een psychisch karakter. Psychosociale therapie is er mede voor bedoeld om deze problemen samen op te lossen. Stap voor stap leer jij jezelf en ik jou beter kennen en kunnen we je situatie goed in kaart brengen. Daarna kunnen we de problemen verkennen en zoeken naar oorzaken en oplossingen. Vaak denken we dat we onszelf kennen, maar wijkt dat plaatje af van wat we eigenlijk willen en écht belangrijk vinden en ondervinden we daardoor problemen.

Tijdens onze gesprekken maak ik je zoveel mogelijk bewust van je werkelijke ‘denken, voelen en doen’. De kracht van communicatie is hierbij erg belangrijk, niet alleen met mij, maar ook met jezelf en de mensen om je heen.

Over mij 
Ik ben Leone Wevers-Zwarts en ik woon samen met mijn man aan de rand van Delft. Mensen ondersteunen en begeleiden is de leidraad in mijn leven. “Happiness is not a destination, it’s a way of life,” is een spreuk die goed bij mij past. Ik probeer een leuk leven voor mezelf te creëren en stel dingen niet teveel uit. Ik leef zoveel mogelijk als een Bourgondiër en ga voor kwaliteit. Zo reis ik veel en ben ik nieuwsgierig, met name naar mensen en hun kwaliteiten.

Ik werk vanuit oprechte interesse en vind het inbrengen van een persoonlijke touch belangrijk. Als psychosociaal therapeut wil ik mezelf blijven ontwikkelen. 

Therapie Delft: professioneel en betrokken
Om up to date te blijven in het vakgebied ben ik aangesloten bij diverse vakgroepen. Zo voldoe ik qua werkwijze en opleiding aan de eisen van de Nederlandse Federatie Gezondheidzorg (NFG), het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk werk (VPMW).

Mijn cliënten omschrijven mij als betrokken, eerlijk en oprecht. Ze waarderen mijn rustige uitstraling, maar ik kan ook streng zijn. Soms is dat nodig om jou te helpen je eigen kracht weer te vinden, want uiteindelijk moet je zelf verder.

Neem contact op
Heb je een vraag of wil je meer weten over mij of mijn praktijk in Delft? Bel  voor een afspraak of mail naar Therapie Delft ter attentie van Leone Wevers-Zwarts. Ik leer je graag kennen! Als psychosociaal therapeut heb ik ook een praktijk in Den Hoorn. 

Cliëntervaringen over de behandeling bij Therapie Delft

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Bob over Leone Wevers-Zwarts psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik had het gevoel dat mijn bordje voller en voller werd. Vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel vond ik ook dat ik degene moest zijn die dit allemaal maar moest oplossen. Echter, hoe meer ik mijn best hiervoor deed hoe meer ”werk” erbij kwam? Ondertussen kreeg ik steeds minder tijd voor mijzelf. Vanuit de kaders die ik had, naar ik later van Leone heb geleerd, opgebouwd in mijn persoonlijke rugzakje, kon ik geen oplossingen bedenken om hier mee om te gaan en was het dus logisch dat mijn bordje steeds voller werd. Leone heeft mij op een zeer pragmatische manier geholpen om van onbewust onbekwaam naar inmiddels bewust en steeds meer bekwaam te komen. Om te beginnen heeft Leone mij geholpen in het begrijpen van wat er in mijn rugzakje zat en waarom, bewustwording. Het pragmatische “huiswerk” wat ik vervolgens steeds meekreeg heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rugzakje heb kunnen opruimen waardoor er ook ruimte voor mijzelf is gekomen. Ik heb geleerd mijn rugzakje op orde te houden en mij niet meer te laten verleiden tot een overvol bordje, ten koste van mijzelf. Mijn persoonlijke leerproces wat door Leone in gang is gezet blijft gelukkig doorlopen. Ik word hier dus steeds een beetje bekwamer in. Leone, dank voor alle inspirerende gesprekken.

Routebeschrijving naar Therapie Delft

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Delft.

Leone Wevers-Zwarts
Het Coachhuis
Marshalllaan 2
2625 GZ Delft

Neem contact op met Psychosociaal Therapeut Delft

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht