Psycholoog Middelburg - Elisabeth van Dieten
Maak kennis met onze behandelaar.
Elisabeth van Dieten
Elisabeth van Dieten

Psycholoog Middelburg

Zit je in de knoop met je relatie, studie, werk of andere aspecten van je leven? Met mijn warme enthousiaste vakkundigheid toon ik je een los begin om jezelf te ontwarren. 

Ik laat je de brug zien van het hoofd naar het hart en van het verleden naar het nu en ik geef je inzicht in je keuzes, in wat voor jou belangrijk is, wat bij jou past en je gelukkig maakt.

Bel om een afspraak te maken of om meer informatie te verkrijgen.

 

Werken naar een structurele oplossing bij Psycholoog Middelburg

Bij mij onderzoek je jezelf, samen met mij. En samen ontdekken we jouw innerlijke wereld opnieuw. We vinden uit waar je vast zit, van welke diepte de pijn écht komt, wat de wortels zijn van vaste patronen in jouw leven. We komen er achter hoe je gevormd bent en wat de gevolgen daar eigenlijk van zijn. Én hoe je daar zinvol opnieuw vorm aan kunt geven.

Psycholoog Middelburg - bouwen aan structurele oplossing
We bewandelen geen rechte weg, ik ben er niet op uit de symptomen even te ‘fixen’. Integendeel, bij mij vind je de oorsprong van je klachten en bouw je vanuit daar aan een structurele oplossing.

Inmiddels heb ik  heel veel mensen mogen helpen bij Psycholoog Middelburg. Ze hervonden zichzelf weer. Ze zagen het leven, elkaar en hun werk opnieuw in een positief licht. Mensen uit alle lagen van de bevolking en van alle leeftijden en culturen. Mensen met een probleem. Mensen die gekozen hebben om te werken aan een oplossing!

Wat kun je verwachten?
In de meeste gevallen ben je van je klacht af na de behandeling. In sommige gevallen is de klacht nog niet helemaal weg, maar heb je zelf de kwaliteiten geleerd om hier individueel vanaf te komen.

In het algemeen voelen mensen zich beter na een psychologische behandeling dan er voor. Dit komt door een stijging in zelfvertrouwen, een positiever perspectief, verbeterde sociale vaardigheden of een beter begrip voor anderen.

Tarief en duur
Voor een individuele afspraak bij Psycholoog Middelburg geldt dat de eerste sessie, ook wel de intake,  €110,- kost en 60 minuten duurt. Een vervolgsessie kost €90,- en duurt evenals de intake 60 minuten.

Voor relatietherapie geldt voor de intake een bedrag van €105,- per persoon voor 90 minuten. Een vervolgsessie kost €80,- per persoon en heeft dezelfde tijdsduur als de intake. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw en kunnen per sessie via pin betaald worden.

De duur van een traject is afhankelijk van de klachten. Gezamenlijk stellen we een plan op om te bepalen hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn. Bij afname van 10 sessies in een keer hoef je er maar 9 te betalen.

Als je besluit te stoppen met de therapie vindt er een laatste, afsluitende sessie plaats waarin we het behandeltraject evalueren en je keuze om te stoppen bespreken.

Verhinderd? Afmelden kan tot 48 uur van tevoren.Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail dan snel naar Psycholoog Middelburg ter attentie van Elisabeth van Dieten. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Elisabeth van Dieten - Psycholoog Middelburg

Ik ben Elisabeth van Dieten. Bij Psycholoog Middelburg bied ik inzicht en helderheid in je patronen. Ik laat zien hoe deze patronen tot uiting komen in jezelf, je relatie, je werk, studie of andere aspecten van je leven.

Hechting
De reden waarom ik psycholoog ben geworden is vanwege mijn interesse in dat wat mensen beweegt. Ik denk dat je je zelfbeeld haalt uit hoe je wordt gespiegeld door de ander. Vanuit deze visie is mijn interesse voor hechting ontstaan en ben ik me daar steeds meer in gaan verdiepen.

Lichaamswerk
Bij Psycholoog Middelburg pas ik ook lichaamswerk, gebaseerd op de Reichiaanse technieken, toe. Ik ben er namelijk van overtuigd dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden.

Partnerrelatietherapie
Binnen de klinische psychologie ben ik afgestudeerd in de richting van partnerrelatietherapie. Hier heb ik veel ervaring in opgedaan. Daarbij merkte ik dat hechtingspatronen ook een grote rol spelen in de partnerrelatie. Dit kreeg ik nog eens bevestigd tijdens mijn studie voor EFT (Emotionally Focused Therapy) therapeut.

Zijnsoriëntatie
Toen ik met Zijnsoriëntatie (een Westerse mengeling van psychotherapie en Boeddhisme) in aanraking kwam heeft dat wat ik altijd gevoeld en beleefd heb handen en voeten gekregen. Vervolgens ontdekte ik het werken met energie volgens de Andes traditie en ben ik thuisgekomen. Al deze ervaringen integreer ik in mijn werk en hoe ik in de wereld sta.

Contact met Psycholoog Middelburg
Heb je een vraag of wil je meer weten over Psychologen in Middelburg? Bel naar Psycholoog Middelburg ter attentie van Elisabeth van Dieten. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen van Psycholoog Middelburg

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anniek over Elisabeth van Dieten psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb psychologische hulp gezocht omdat ik al geruime tijd oneindig veel piekerde en nadacht, steeds weer dezelfde negatieve dingen en vragen bij mij opkwamen, zonder dat ik in staat was om daarvoor oplossingen te vinden. Daarnaast was ik soms angstig vanwege het verstrijken van de tijd en het besef dood te kunnen gaan. Er was daardoor weinig ruimte in mijn hoofd voor anderen.

Elisabeth is deskundig, warm, empathisch, onderzoekend, begripvol en open. Door te luisteren, vragen te stellen en verbanden te leggen heeft zij mij inzicht gegeven in mijn gedrag en in mijn emoties als reactie op relaties en omstandigheden. Emoties die ik ver weggestopt had, zijn er al snel ‘uitgekomen’. De eerste periode was heftig, maar wel een periode waarin ik weer wat meer lucht heb gekregen. Elisabeth leert mij om verdrietige dingen niet weg te stoppen, maar te accepteren en het verdriet ruimte te geven.

Naast de meer traditionele therapie, maakt Elisabeth gebruik van oefeningen en behandelmethoden ontleend aan niet-westerse stromingen of bevolkingsgroepen. Een van de toegepaste methoden heeft zij geleerd bij een indianenstam in Peru. Deze therapie is voor mij niet precies te duiden maar heeft te maken met energie van mensen en hun omgeving. Toepassing van deze therapie leidde bij mij tot het gevoel beter in balans te zijn. Ik heb de toepassing van deze therapie als zeer bijzonder ervaren.

Op dit moment helpt de behandeling van Elisabeth mij - kort gezegd - bij het accepteren van mijzelf met alles wat daarbij hoort, zoals ik gevormd ben door mijn omgeving en ervaringen en zoals ik mijzelf in mijn omgeving ontwikkel. Daarnaast werk ik aan een betere balans tussen de verschillende aspecten die maken tot wat ik ben. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Elisabeth terecht ben gekomen en beveel haar zeer bij je aan!"

Routebeschrijving naar Psycholoog Middelburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Middelburg.

Elisabeth van Dieten
Klein Vlaanderen 13
4331 RE, Middelburg

Contactgegevens van Psycholoog Middelburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht