Psycholoog in Nieuwegein

Op zoek naar een psycholoog in Nieuwegein? Onze psycholoog Petra van den Bosch helpt je graag.

Cliënten geven Petra van den Bosch 5 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Petra van den Bosch kan je onder andere goed helpen bij: Ongewenste kinderloosheid, Dwangklachten, Hechtingsproblematiek, Aanpassingsproblematiek, Burnout, Relatieproblemen (indiv.), Negatief zelfbeeld, Faalangst, Depressie, Angst, Problematiek rond zwangerschap, Chronische vermoeidheid, Trauma, HSP, Assertiviteit, Psychosomatiek, Slaapproblemen, Rouw en verliesverwerking, Zingevingsvragen.

Goed om te weten!
   Therapie is ook mogelijk via videobellen


Psycholoog in Nieuwegein

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Nieuwegein

"Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar, vriendelijk, meelevend, ondersteunend, toegankelijk. Prettig mens. Na ieder gesprek ging ik weg met meer energie. Ik had ook zin in de gesprekken. Opvallend en leuk: toen ik tijdens de intake met al mijn wanhoop mijn hulpvraag duidelijk maakte, had ik verwacht dat ze net zoals ik zou reageren met een bepaalde 'zwaarte' ('Wat lastig allemaal'). In plaats daarvan zei ze met een lach: 'Wat een leuke hulpvraag'. Dat had ik niet verwacht, hiermee maakte ze het meteen een stuk luchtiger voor me en ging ik weg met een goed gevoel. Naast de diepgang van de gesprekken heeft de vrolijkheid van Petra mij ook geholpen."

- Anoniem
over Petra van den Bosch
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog