Onze behandelaars in Zeist krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Zeist? In Zeist hebben we 3 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Zeist

Een psycholoog in Zeist kan je helpen op het moment dat je last hebt van psychische problemen, zoals bijvoorbeeld faalangst, paniekaanvallen, een trauma, een negatief zelfbeeld, rouwverwerking of een burn-out. Of als je gewoon niet lekker in je vel zit en je eigenlijk niet zo goed weet wat er aan de hand is. Maar ook als je preventief aan de slag wilt met jezelf en je wilt werken met je doelen kun je bij onze psychologen in Zeist terecht. Als je aan de slag gaat met je klachten, is het belangrijk dat je een klik voelt met die psycholoog en je snel bij diegene terecht kan. En dat is precies hoe onze psychologen in Zeist te werk gaan: zonder wachtlijst en helemaal afgestemd op jou en jouw hulpvraag.

Bij Psyned staat onze kwaliteit voorop. We zijn ISO 9001 en HKZ GGZ gecertificeerd en zijn al onze psychologen in Zeist aangesloten bij een erkende beroepsverenigingen, zoals het NIP en de NVPA.

Onze psychologen in Zeist

Onze psychologen in Zeist zitten verdeeld door de stad heen. De praktijk van onze psycholoog Charlotte Wortmann zit gevestigd in het gebouw van De Koppeling op De Clomp in Zeist. Charlotte is gespecialiseerd in meer dan 20 psychische klachten, zoals depressie, dwangklachten, slaapproblemen, stress, trauma, ADHD en autisme. Op haar profiel hierboven kun je zien waar onze psycholoog in Zeist Charlotte je nog meer bij kan ondersteunen.

Op de Amersfoortseweg in Zeist kun je de praktijk van onze psycholoog Robert Kerling vinden. Robert maakt in zijn werk als psycholoog onderscheid tussen symptomen en gedrag, zodat helder wordt wat er te behandelen is. Dit doet hij met verschillende behandelvormen, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness en positieve psychologie. Maar ook voor relatietherapie kun je bij Robert terecht.

Als je op zoek bent naar een psycholoog in Zeist waar je terecht kan met onrust, spanningsklachten of depressieve gevoelens, ben je bij Anja de Pater aan het goede adres. Anja heeft veel ervaring met het succesvol behandelen van spanningsklachten, maar is breed opgeleid en zet zich in op een passende behandeling die jou echt verder helpt.

Hulp nodig?

Weet dat je het allemaal niet zelf uit hoeft te zoeken. Ons psychologisch verwijsteam staat elke werkdag van 8.30 uur – 17.00 uur voor je klaar om jou te voorzien van advies en met je mee te denken. Dit gesprek is altijd zonder kosten. Je kunt bellen naar 085-4041720 of op onze contactpagina kun je een berichtje achter laten of een gratis adviesgesprek inplannen op een moment dat jou uitkomt.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek