Psycholoog Zwolle

Zweverigheid is niets voor mij, ik hou van een nuchtere aanpak. Waar willen we naartoe en hoe gaan we dat bereiken? Dat typeert mij als psycholoog. Ik leer je graag kennen bij Psycholoog Zwolle.

Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Zwolle helpt je verder!

Mijn naam is Liesbeth Venema en ik ben psycholoog in Zwolle. In mijn praktijk kun je terecht met verschillende problematiek, mijn expertise ligt bij het behandelen van relatieproblemen en het behandelen van mensen met een minderwaardigheidscomplex. Dat laatste kan namelijk een rol spelen bij heel veel klachten, waaronder angsten en depressies.

Ik neem de tijd

Ik neem de tijd voor het eerste gesprek en ben benieuwd naar jouw verhaal. Je mag vertellen wat je graag kwijt wil, zodat ik weet waar je mee zit. Daarna gaan we samen een gedeelte van jouw leven doornemen. Ik ga dan heel gericht op zoek naar patronen en oorzaken. Waar ging het mis? Als we dat in beeld hebben, kan ik bekijken welke behandeling daar het best op aansluit. In de praktijk is het vaak een mix van verschillende technieken.

Van A naar B

Ik werk graag van A naar B, en ga dus heel oplossingsgericht te werk. We bepalen waar we naartoe willen en gaan daar aan werken. Naast cognitieve gedragstherapie maak ik graag gebruik van technieken als RET en cliëntgerichte therapie.

Drijfzand

Mensen met een minderwaardigheidscomplex voelen zich vaak alsof ze in drijfzand zitten. Je weet niet wat je positieve en negatieve eigenschappen zijn. Of eigenlijk weet je dat wel, maar zo voelt het niet. We gaan daarom veel werken aan je eigenwaarde. We buigen een negatief zelfbeeld om naar een objectief zelfbeeld en irreële gedachten en gevoelens naar reële. Om dat te bereiken moet je veel oefenen en trainen, maar dat kan op de korte termijn al veel effect hebben.

Samen verder

Je wilt graag samen verder met je partner, maar je weet werkelijk niet hoe jullie dat samen kunnen bereiken. Je hebt er zelf al zoveel energie in gestoken… Ik ga met jullie terug naar het begin van de relatie en kijk samen met jullie waar en hoe jullie uit elkaar gegroeid zijn. Van daaruit maken we een plan van aanpak, zodat jullie je geestelijk en lichamelijk weer een eenheid voelen en weer van elkaar kunt genieten.

Psycholoog Zwolle – Over Liesbeth Venema

Mensen en hun problematiek heb ik altijd heel interessant gevonden. Wat is er precies aan de hand? Ik ben benieuwd naar oorzaken en aanleidingen, hoe je je leven kan verbeteren. Als psycholoog kun je mensen in dat proces helpen en dat heb ik altijd waardevol gevonden.

Mijn eigen praktijk

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de universiteit van Groningen en ben in 2002 begonnen met een eigen praktijk. In het begin was dat nog heel klein, want ik werkte daarnaast ook nog in loondienst bij een stichting.

Keurslijf

Toch merkte ik dat ik daar steeds meer in een keurslijf kwam te zitten. Ik moest werken volgens een bepaald format, maar ik wilde mensen veel liever op mijn eigen manier kunnen helpen. Op een gegeven moment, heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben me toen helemaal op mijn eigen praktijk gaan richten.

Je leven weer op de rit

Ik vind het ontzettend belangrijk dat mensen goed geholpen worden. Heb je een probleem, dan gaan we er samen voor knokken. Het is mijn doel dat iemand aan het eind van het traject weer positief in het leven staat.

Want dat is toch wel het mooiste van mijn vak: als mensen die het zwaar hebben gehad, hun leven weer op de rit krijgen. Het is zo mooi om te zien als een jong gezinnetje weer gelukkig is met elkaar. Of wanneer iemand door hard werken eindelijk positief naar zichzelf kan kijken.

Mijn praktijk

De praktijk is gevestigd in het pand aan de Dokter van Deenweg 108; 8025 BK te Zwolle. Je kunt het pand herkennen aan de grijze palen bij de ingang en het grote nummer 108. Wanneer je overdag een afspraak hebt, mag je je melden bij de receptie of je kunt meteen met de trap of lift naar de 3e etage. Daar aangekomen mag je plaatsnemen in de hal, ik kom je daar halen. Heb je een afspraak na 17.00, dan moet je even aanbellen (het kan even duren voordat ik beneden ben).

Wanneer je met het openbaar vervoer gaat, kun je buslijn 7, 11, 29, 40, 70, 166, 167 of lijn 664 van station Zwolle nemen naar Dokter Hengelveldweg. Vandaar is het 5 minuten lopen naar Dokter van Deenweg 108. Als je met de auto komt, kun je deze rechts naast het pand parkeren. Parkeren is gratis, de slagboom blijft omhoog staan.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Dwangklachten
 • Eetstoornis
 • EMDR
 • Faalangst
 • Hechtingsproblematiek
 • Negatief zelfbeeld
 • Ongewenste kinderloosheid
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • PTSS
 • Relatieproblemen (indiv.)
 • Samengestelde gezinnen
 • Seksualiteit
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Ouderbegeleiding
 • Positieve psychologie
 • Relatietherapie
 • RET
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Liesbeth Venema:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 35 ervaringen
 • "Liesbeth is duidelijk en wind er op een nette manier geen doekjes om. Ze gaat met erg veel respect en compassie jou probleem bekijken en onderzoeken zodat er een duidelijk behandelplan tot stand komt. Liesbeth heeft mij heel goed geholpen zodat ik weer verder kan."

  - Anoniem

  "Liesbeth heeft mij ontzettend goed geholpen. Elke dag ben ik haar nog dankbaar. Ze heeft mij inzichten weten te geven met bijbehorende oefeningen wat mij als persoon heeft laten inzien, wie ik ben als mens en hoe ik dit kan uitstralen binnen verschillende relaties (partner, familie en vrienden)."

  - Anoniem

  "Liesbeth draait niet om het probleem heen. Ze is direct en werkt heel doelgericht. Beslist niet zweverig, en dat was precies wat wij nodig hadden."

  - Anoniem

  Ik had last van depressie en angst en ik zat niet lekker in mijn vel. Veel directe gesprekken, opdrachten voor thuis en goed naar jezelf kijken (eigenwaarde). Ik ben zeer tevreden.

  - Welmoed

  Liesbeth heeft goed geholpen in te zien welke processen er plaats vinden tijdens een gesprek en daarbij tools aangegeven om deze processen positief te beïnvloeden.

  - Anoniem

  Ik had last van paniek/angstaanval die ik niet vaak kon plaatsen. Ik kan nu wel goed plaatsen waar het vandaan komt en ik weet nu wat ik in zo'n situatie moet doen.

  - Marijke

  Ik had weinig eigenwaarde, PTSS en een angststoornis. We hebben gewerkt aan een lijst met sterke punten en objectieve camera geplaatst over irreële gedachten. Liesbeth is erg professioneel maar ook to the point. Het heeft goed gewerkt en ik kan nu grotendeels zonder hulp.

  - Anneke

  Wij kwamen bij Liesbeth vanwege de afwezigheid van seksuele aantrekkingskracht in onze relatie. Eerst is dmv gesprekken duidelijk geworden dat het probleem meer omvatte dan alleen die seksuele aantrekkingskracht. Vooral door te oefenen met goede communicatie technieken kwam er naar boven wat er mis was. Dit heeft ons uiteindelijk echt meer dan ooit bij elkaar gebracht. Hierdoor hebben we meer begrip geduld en gevoel voor elkaar gekregen.

  - Ronald en Anne

  We kwamen met relatieproblemen + minderwaardigheid problemen. Vanaf het begin concreet handvatten mee gekregen om de problemen aan te pakken. Zowel als partners als individu. Belangrijk hierbij voor ons was dat we ervoor wilden gaan en met beide neuzen dezelfde kant op stonden. Snel resultaat behaald!

  - Anoniem

  Liesbeth wist precies de juiste tips te geven om onze communicatie te verbeteren.

  - Anoniem

  Relatietherapie bij Liesbeth heeft onze heel goed geholpen waardoor we nu heel goed communiceren, naar elkaar luisteren en elkaar goed begrijpen.

  - Anoniem

  Liesbeth is recht door zee, empathisch en niet zweverig.

  - Anoniem

  Direct en no-nonsense type.

  - Anoniem

  Ze geeft je de tijd en daardoor creëert ze rust tijdens de sessies. Ze is zo begripvol en kan duidelijk iets uitleggen waarvan ik zelf het bestaan van iets nog moest ontdekken.

  - Anoniem

  Ik had last van een minderwaardigheidscomplex. In het begin vond ik het heel naar, maar uiteindelijk heeft ze me heel goed geholpen en ben ik er weer snel bovenop gekomen.

  - Janneke

  Lichte angstklachten. De situatie besproken waar de oorzaak lag. Hier mee aan de slag gegaan door middel van thuisopdrachten en gesprekken. Al snel goed inzicht en door de directheid van Liesbeth en jezelf een spiegel voorhouden was mijn probleem opgelost. Erg tevreden.

  - Eline

  Ik had last van een minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten. We zijn actief en doelgericht met de problemen aan de slag gegaan en mijn problemen zijn opgelost.

  - Sjaak

  Liesbeth heeft mij geholpen met mijn minderwaardigheidsgevoel. Ze was heel duidelijk en gaf van te voren aan op welke werkwijze ze werkt en of ik dat prettig vond. Dit gaf mij een prettig idee om nog te kunnen kiezen. Uiteindelijk in therapie die duidelijk en direct was. Liesbeth leerde mij heel snel “lezen” en wist de juiste manier mij te begeleiden. Het vooral zelf leren zeggen en niet voorzeggen! Het heeft veel resultaat gehad!

  - Sanne

  Ik had een moeilijke relatie met mijn moeder en ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.

  - Ria

  Ik had relatieprobleem met mijn ouders en Liesbeth heeft mij inzicht in de situatie gegeven door een blik op het verleden, heden en toekomst te werpen. Ik heb daadwerkelijk een waardevolle communicatiestrategie in handen gekregen waar ik mee kon oefenen en die het probleem voor een deel heeft verholpen. Nu is het verder werken met de dingen die ik geleerd heb.

  - Renate

  We kwamen bij Liesbeth met relatieproblemen. We kregen als snel duidelijk waar het probleem lag. We hebben opnieuw leren communiceren met elkaar. Steeds opnieuw de regels toepassen heeft resultaat gehad. Liesbeth luisterde goed en stuurde bij waar nodig was. We gingen steeds met een goed gevoel naar huis.

  - Maud en Harry

  Ik kwam met angstklachten bij Liesbeth. Liesbeth hanteert een vriendelijke maar ook directe aanpak en ging met mij rechtstreeks op zoek naar de kern van het probleem. Ze windt er geen doekjes om, wat af en toe best confronterend kan zijn. Dit heeft bij mij wel voor een snel en goed resultaat gezorgd.

  - Lara

  Ik had last van depressieve gevoelens en een slechte eigenwaarde. We bespraken elke keer een ander onderwerp en we bespraken de thuisoefeningen. Dit vond ik een hele prettige manier om langzaam stappen te kunnen zetten. Ik ben zeer tevreden.

  - Lianne

  Ik had een minderwaardigheidscomplex en door cognitieve gedragstherapie heb ik een objectief zelfbeeld ontwikkeld. De therapie was helder en Liesbeth blijft doorvragen tot je zelf tot de conclusie komt. Liesbeth is direct wat zowel positief als negatief kan zijn.

  - Kim

  Ik kwam met een minderwaardigheidscomplex. Liesbeth is heel duidelijk en pakt goed door. Het tempo zit er goed in, heldere opdrachten en houdt de spiegel goed voor. Zeer resultaatgericht en ik heb hierdoor vlot verbetering gemerkt. Ik weet nu goed wat ik moet doen en wat mij helpt.

  - Isa

  Ik had last van een vertekend zelfbeeld in combinatie met faalangst en perfectionisme. Ik heb gerichte opdrachten gekregen die tijdens de therapie werden besproken en waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik verbaasde me erover hoe snel ik resultaat merkte van eigenlijk heel simpele opdrachten. Liesbeth was een fijne gesprekspartner die me goed wist te sturen met duidelijke opdrachten. Ik ben zeer tevreden.

  - Evi

  We hadden relatieproblemen en zijn nu weer gelukkig met elkaar. Liesbeth is recht door zee, niet zweverig, scherp, direct en lief.

  - Daan en Lauren

  Vanaf het eerste gesprek heb ik mij zeer gemakkelijk gevoeld bij jou en dat is zolang de sessies hebben geduurd altijd zo gebleven. De gesprekken waren altijd goed en ook ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kreeg tips mee naar huis om in te zetten wanneer dat nodig was.

  - Anoniem

  Ik vond de therapie zeer geslaagd, want ben blij met het resultaat. De oefeningen waren zeer effectief, ik heb erg veel geoefend, en dat had gelukkig snel resultaat. Ik voel me ook echt anders, voel me meer op mijn gemak, en voel me niet zo snel meer persoonlijk aangevallen bij kritiek. Ik heb al weer een assistentenoverleg gehouden, en dat ging ook heel goed. ik voelde mij zelfverzekerd en rustig. Ik wil je nogmaals bedanken voor de therapie, en het goede resultaat.

  - Anoniem

  Zeer professioneel in het analyseren van het probleem. Vervolgens past ze daar een goede methode bij. Ik zit nu weer goed in mijn vel en kan weer alleen verder.

  - Anoniem

  Goede klik. Luistert naar problemen maar krijg meteen een oplossing. Snelle effectieve behandeling!

  - Anoniem

  Niet zweverig, directe aanpak.

  - Anoniem

  Door middel van het aanleren van een nieuwe manier van communiceren en door het afbreken van muren hebben we op een andere / betere manier leren omgaan met elkaar. onze relatie is er ver op vooruit gegaan en plannen nu weer dingen voor de toekomst.

  - Anoniem

  Door de oefeningen bij Liesbeth komt het gevoel uit jezelf, zodat je het zelf gaat geloven.

  - Anoniem

  Duidelijke, direct en je weet waar je aan toe bent.

  - Anoniem
  Liesbeth Venema
  Liesbeth Venema
  Psycholoog in Zwolle

  Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 35 ervaringen
  • Buiten kantoortijden
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720
  Liesbeth Venema

  Liesbeth Venema

  • Buiten kantoortijden
  • Snel op afspraak

  Psycholoog Zwolle

  Zweverigheid is niets voor mij, ik hou van een nuchtere aanpak. Waar willen we naartoe en hoe gaan we dat bereiken? Dat typeert mij als psycholoog. Ik leer je graag kennen bij Psycholoog Zwolle.

  Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

  Psycholoog Zwolle helpt je verder!

  Mijn naam is Liesbeth Venema en ik ben psycholoog in Zwolle. In mijn praktijk kun je terecht met verschillende problematiek, mijn expertise ligt bij het behandelen van relatieproblemen en het behandelen van mensen met een minderwaardigheidscomplex. Dat laatste kan namelijk een rol spelen bij heel veel klachten, waaronder angsten en depressies.

  Ik neem de tijd

  Ik neem de tijd voor het eerste gesprek en ben benieuwd naar jouw verhaal. Je mag vertellen wat je graag kwijt wil, zodat ik weet waar je mee zit. Daarna gaan we samen een gedeelte van jouw leven doornemen. Ik ga dan heel gericht op zoek naar patronen en oorzaken. Waar ging het mis? Als we dat in beeld hebben, kan ik bekijken welke behandeling daar het best op aansluit. In de praktijk is het vaak een mix van verschillende technieken.

  Van A naar B

  Ik werk graag van A naar B, en ga dus heel oplossingsgericht te werk. We bepalen waar we naartoe willen en gaan daar aan werken. Naast cognitieve gedragstherapie maak ik graag gebruik van technieken als RET en cliëntgerichte therapie.

  Drijfzand

  Mensen met een minderwaardigheidscomplex voelen zich vaak alsof ze in drijfzand zitten. Je weet niet wat je positieve en negatieve eigenschappen zijn. Of eigenlijk weet je dat wel, maar zo voelt het niet. We gaan daarom veel werken aan je eigenwaarde. We buigen een negatief zelfbeeld om naar een objectief zelfbeeld en irreële gedachten en gevoelens naar reële. Om dat te bereiken moet je veel oefenen en trainen, maar dat kan op de korte termijn al veel effect hebben.

  Samen verder

  Je wilt graag samen verder met je partner, maar je weet werkelijk niet hoe jullie dat samen kunnen bereiken. Je hebt er zelf al zoveel energie in gestoken… Ik ga met jullie terug naar het begin van de relatie en kijk samen met jullie waar en hoe jullie uit elkaar gegroeid zijn. Van daaruit maken we een plan van aanpak, zodat jullie je geestelijk en lichamelijk weer een eenheid voelen en weer van elkaar kunt genieten.

  • Aanpassingsproblematiek
  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Dwangklachten
  • Eetstoornis
  • EMDR
  • Faalangst
  • Hechtingsproblematiek
  • Negatief zelfbeeld
  • Ongewenste kinderloosheid
  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • PTSS
  • Relatieproblemen (indiv.)
  • Samengestelde gezinnen
  • Seksualiteit
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Werkgerelateerde problematiek
  • Zingevingsvragen
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Ouderbegeleiding
  • Positieve psychologie
  • Relatietherapie
  • RET
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Liesbeth Venema:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 35 ervaringen
 • "Liesbeth is duidelijk en wind er op een nette manier geen doekjes om. Ze gaat met erg veel respect en compassie jou probleem bekijken en onderzoeken zodat er een duidelijk behandelplan tot stand komt. Liesbeth heeft mij heel goed geholpen zodat ik weer verder kan."

  - Anoniem

  "Liesbeth heeft mij ontzettend goed geholpen. Elke dag ben ik haar nog dankbaar. Ze heeft mij inzichten weten te geven met bijbehorende oefeningen wat mij als persoon heeft laten inzien, wie ik ben als mens en hoe ik dit kan uitstralen binnen verschillende relaties (partner, familie en vrienden)."

  - Anoniem

  "Liesbeth draait niet om het probleem heen. Ze is direct en werkt heel doelgericht. Beslist niet zweverig, en dat was precies wat wij nodig hadden."

  - Anoniem

  Ik had last van depressie en angst en ik zat niet lekker in mijn vel. Veel directe gesprekken, opdrachten voor thuis en goed naar jezelf kijken (eigenwaarde). Ik ben zeer tevreden.

  - Welmoed

  Liesbeth heeft goed geholpen in te zien welke processen er plaats vinden tijdens een gesprek en daarbij tools aangegeven om deze processen positief te beïnvloeden.

  - Anoniem

  Ik had last van paniek/angstaanval die ik niet vaak kon plaatsen. Ik kan nu wel goed plaatsen waar het vandaan komt en ik weet nu wat ik in zo'n situatie moet doen.

  - Marijke

  Ik had weinig eigenwaarde, PTSS en een angststoornis. We hebben gewerkt aan een lijst met sterke punten en objectieve camera geplaatst over irreële gedachten. Liesbeth is erg professioneel maar ook to the point. Het heeft goed gewerkt en ik kan nu grotendeels zonder hulp.

  - Anneke

  Wij kwamen bij Liesbeth vanwege de afwezigheid van seksuele aantrekkingskracht in onze relatie. Eerst is dmv gesprekken duidelijk geworden dat het probleem meer omvatte dan alleen die seksuele aantrekkingskracht. Vooral door te oefenen met goede communicatie technieken kwam er naar boven wat er mis was. Dit heeft ons uiteindelijk echt meer dan ooit bij elkaar gebracht. Hierdoor hebben we meer begrip geduld en gevoel voor elkaar gekregen.

  - Ronald en Anne

  We kwamen met relatieproblemen + minderwaardigheid problemen. Vanaf het begin concreet handvatten mee gekregen om de problemen aan te pakken. Zowel als partners als individu. Belangrijk hierbij voor ons was dat we ervoor wilden gaan en met beide neuzen dezelfde kant op stonden. Snel resultaat behaald!

  - Anoniem

  Liesbeth wist precies de juiste tips te geven om onze communicatie te verbeteren.

  - Anoniem

  Relatietherapie bij Liesbeth heeft onze heel goed geholpen waardoor we nu heel goed communiceren, naar elkaar luisteren en elkaar goed begrijpen.

  - Anoniem

  Liesbeth is recht door zee, empathisch en niet zweverig.

  - Anoniem

  Direct en no-nonsense type.

  - Anoniem

  Ze geeft je de tijd en daardoor creëert ze rust tijdens de sessies. Ze is zo begripvol en kan duidelijk iets uitleggen waarvan ik zelf het bestaan van iets nog moest ontdekken.

  - Anoniem

  Ik had last van een minderwaardigheidscomplex. In het begin vond ik het heel naar, maar uiteindelijk heeft ze me heel goed geholpen en ben ik er weer snel bovenop gekomen.

  - Janneke

  Lichte angstklachten. De situatie besproken waar de oorzaak lag. Hier mee aan de slag gegaan door middel van thuisopdrachten en gesprekken. Al snel goed inzicht en door de directheid van Liesbeth en jezelf een spiegel voorhouden was mijn probleem opgelost. Erg tevreden.

  - Eline

  Ik had last van een minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten. We zijn actief en doelgericht met de problemen aan de slag gegaan en mijn problemen zijn opgelost.

  - Sjaak

  Liesbeth heeft mij geholpen met mijn minderwaardigheidsgevoel. Ze was heel duidelijk en gaf van te voren aan op welke werkwijze ze werkt en of ik dat prettig vond. Dit gaf mij een prettig idee om nog te kunnen kiezen. Uiteindelijk in therapie die duidelijk en direct was. Liesbeth leerde mij heel snel “lezen” en wist de juiste manier mij te begeleiden. Het vooral zelf leren zeggen en niet voorzeggen! Het heeft veel resultaat gehad!

  - Sanne

  Ik had een moeilijke relatie met mijn moeder en ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.

  - Ria

  Ik had relatieprobleem met mijn ouders en Liesbeth heeft mij inzicht in de situatie gegeven door een blik op het verleden, heden en toekomst te werpen. Ik heb daadwerkelijk een waardevolle communicatiestrategie in handen gekregen waar ik mee kon oefenen en die het probleem voor een deel heeft verholpen. Nu is het verder werken met de dingen die ik geleerd heb.

  - Renate

  We kwamen bij Liesbeth met relatieproblemen. We kregen als snel duidelijk waar het probleem lag. We hebben opnieuw leren communiceren met elkaar. Steeds opnieuw de regels toepassen heeft resultaat gehad. Liesbeth luisterde goed en stuurde bij waar nodig was. We gingen steeds met een goed gevoel naar huis.

  - Maud en Harry

  Ik kwam met angstklachten bij Liesbeth. Liesbeth hanteert een vriendelijke maar ook directe aanpak en ging met mij rechtstreeks op zoek naar de kern van het probleem. Ze windt er geen doekjes om, wat af en toe best confronterend kan zijn. Dit heeft bij mij wel voor een snel en goed resultaat gezorgd.

  - Lara

  Ik had last van depressieve gevoelens en een slechte eigenwaarde. We bespraken elke keer een ander onderwerp en we bespraken de thuisoefeningen. Dit vond ik een hele prettige manier om langzaam stappen te kunnen zetten. Ik ben zeer tevreden.

  - Lianne

  Ik had een minderwaardigheidscomplex en door cognitieve gedragstherapie heb ik een objectief zelfbeeld ontwikkeld. De therapie was helder en Liesbeth blijft doorvragen tot je zelf tot de conclusie komt. Liesbeth is direct wat zowel positief als negatief kan zijn.

  - Kim

  Ik kwam met een minderwaardigheidscomplex. Liesbeth is heel duidelijk en pakt goed door. Het tempo zit er goed in, heldere opdrachten en houdt de spiegel goed voor. Zeer resultaatgericht en ik heb hierdoor vlot verbetering gemerkt. Ik weet nu goed wat ik moet doen en wat mij helpt.

  - Isa

  Ik had last van een vertekend zelfbeeld in combinatie met faalangst en perfectionisme. Ik heb gerichte opdrachten gekregen die tijdens de therapie werden besproken en waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik verbaasde me erover hoe snel ik resultaat merkte van eigenlijk heel simpele opdrachten. Liesbeth was een fijne gesprekspartner die me goed wist te sturen met duidelijke opdrachten. Ik ben zeer tevreden.

  - Evi

  We hadden relatieproblemen en zijn nu weer gelukkig met elkaar. Liesbeth is recht door zee, niet zweverig, scherp, direct en lief.

  - Daan en Lauren

  Vanaf het eerste gesprek heb ik mij zeer gemakkelijk gevoeld bij jou en dat is zolang de sessies hebben geduurd altijd zo gebleven. De gesprekken waren altijd goed en ook ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kreeg tips mee naar huis om in te zetten wanneer dat nodig was.

  - Anoniem

  Ik vond de therapie zeer geslaagd, want ben blij met het resultaat. De oefeningen waren zeer effectief, ik heb erg veel geoefend, en dat had gelukkig snel resultaat. Ik voel me ook echt anders, voel me meer op mijn gemak, en voel me niet zo snel meer persoonlijk aangevallen bij kritiek. Ik heb al weer een assistentenoverleg gehouden, en dat ging ook heel goed. ik voelde mij zelfverzekerd en rustig. Ik wil je nogmaals bedanken voor de therapie, en het goede resultaat.

  - Anoniem

  Zeer professioneel in het analyseren van het probleem. Vervolgens past ze daar een goede methode bij. Ik zit nu weer goed in mijn vel en kan weer alleen verder.

  - Anoniem

  Goede klik. Luistert naar problemen maar krijg meteen een oplossing. Snelle effectieve behandeling!

  - Anoniem

  Niet zweverig, directe aanpak.

  - Anoniem

  Door middel van het aanleren van een nieuwe manier van communiceren en door het afbreken van muren hebben we op een andere / betere manier leren omgaan met elkaar. onze relatie is er ver op vooruit gegaan en plannen nu weer dingen voor de toekomst.

  - Anoniem

  Door de oefeningen bij Liesbeth komt het gevoel uit jezelf, zodat je het zelf gaat geloven.

  - Anoniem

  Duidelijke, direct en je weet waar je aan toe bent.

  - Anoniem

  Contact

  Praktijkadres
  Dokter van Deenweg 108
  8025BK Zwolle

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.