Psycholoog Zwolle - Ralph Tinnemans
Maak kennis met onze behandelaar.
Ralph Tinnemans
Ralph Tinnemans

Psycholoog Zwolle

Als psycholoog ben ik sociaal, open minded en nieuwsgierig van aard. Graag help ik je om steeds terugkerende patronen aan te pakken en te veranderen. Samen werken we aan het omzetten van moeilijkheden in mogelijkheden.

Afspraken zijn ook mogelijk in Utrecht.

Ontdek Je Unieke Kwaliteiten Bij Psycholoog Zwolle

Het gaat niet goed met je. De oorzaak hiervan kan van uiteenlopende aard zijn. Misschien heb je iets aangrijpends meegemaakt of ben je een dierbaar iemand verloren. Ook kan het zijn dat je last hebt van vervelende gedachten of een negatief zelfbeeld hebt. Of problemen hebt in je relatie. Wat je klacht of hulpvraag ook is, het is duidelijk dat je het op dit moment even niet alleen kunt.

Ik kan je helpen en op deze moeilijke momenten in je leven ondersteunen. Als psycholoog heb ik ruime kennis en ervaring in onder andere loopbaantraining en verzuimpreventie. Bij werkgerelateerde vragen en klachten kan ik je dan ook goed helpen. Dit zijn echter niet de enige klachten die ik behandel, ook met andere klachten en vraagstukken kun je bij me terecht.

Betrokkenheid, veiligheid en vertrouwen bij Psycholoog Zwolle
Bij Psycholoog Zwolle werk ik met een heldere, doelgerichte aanpak. Betrokkenheid, veiligheid en vertrouwen staan hierbij hoog in het vaandel. Valkuilen en problemen worden in een breder perspectief geplaatst en jouw talenten en kwaliteiten worden ingezet om uit je klacht te groeien. Veel van mijn cliënten vinden deze combinatie erg prettig en verhelderend. Je bent uniek en tegelijkertijd niet de enige die tegen dergelijke klachten en vraagstukken aanloopt.

De behandelmethode wordt samengesteld op grond van je klacht en van jouw voorkeuren, kwaliteiten en talenten. Het is een unieke behandeling die speciaal voor jou wordt samengesteld.

Veranderen en loslaten
Twee elementen komen echter regelmatig terug in de behandelingen bij Psycholoog Zwolle. Allereerst laat ik je zien wat je kunt veranderen en tegen welke obstakels je aanloopt. Het achterliggende idee is dat je niet moeilijk moet doen als het makkelijk kan. Bovendien kosten sommige veranderingen gewoon tijd.

Daarnaast begeleid ik je in het loslaten van bepaalde gedachtepatronen die te maken hebben met hoe dingen er volgens jou uit zouden moeten zien. Ik leer je mild te zijn voor jezelf en de lat niet hoger te leggen dan nodig.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Zwolle kost €89,- en duurt 50 minuten. Een afspraak voor relatietherapie kost €135,- en duurt ook 75 minuten. De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Ralph Tinnemans. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Utrecht. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Ralph Tinnemans - Psycholoog Zwolle

Empatisch, enthousiast, betrokken en zelfstandig. Op deze manier word ik vaak door anderen omschreven.

Al op jonge leeftijd was ik vaak buiten om op onderzoek uit te gaan. Ik kom uit een ondernemersgezin en moeilijke omstandigheden in mijn thuissituatie maakten dat ik een observerende kant ontwikkelde. Daarnaast ontstond er gevoeligheid voor stemmingen en drijfveren van mensen uit mijn omgeving. In gesprekken met de mensen om me heen merkte ik dat ik de kern van een probleem snel wist te vinden en te benoemen.

Persoonlijke ervaring
Hierin vond ik motivatie om psychologie te gaan studeren. Het gebeurt regelmatig dat ik mijn persoonlijke ervaringen naast mijn kennis en kunde als cognitief gedragstherapeut inzet tijdens de behandeling.

Als ik niet aan het werk ben ben ik graag buiten. Ik tennis, loop hard en ga in de zomer graag naar de Maarsseveense plassen. Daarnaast kijk ik graag films in het Filmhuis.

Contact
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Ralph Tinnemans. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun behandeling bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Stella over Ralph Tinnemans psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Wat ik fijn vond in de sessies is je vermogen om te spiegelen en reflecteren, zodat ik mezelf kon vertellen wat goed of niet goed ging. Je gaf me het gevoel gaf dat ik geen fouten kon maken, of dat fouten maken niet erg is. Ik kan oprecht zeggen dat ik de veiligheid en ruimte heb gevoeld om met hulp mezelf ruimte te geven en te leren omgaan met verschillende situaties en gedachten over mezelf".

Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

De routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Utrecht.

Ralph Tinnemans
Simon van Slingelandtplein 1
8022 BH Zwolle

Neem contact op met Psycholoog Zwolle

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht