Online Psycholoog - Gerlinda Smit
Gerlinda Smit
Gerlinda Smit

Online Psycholoog - Gerlinda Smit

Het is niet vreemd om hulp te zoeken. Veel mensen vinden therapie een zwaktebod, maar ik vind het juist heel sterk als je aan de bel trekt. Je erkent je eigen grenzen en het is heel slim om daar hulp bij te zoeken.

Online therapie is ook mogelijk in het Engels en Spaans!

Online Psycholoog

Mijn naam is Gerlinda Smit, je kunt bij mij terecht voor online therapie. Ik ben breed geschoold en heb ervaring met het behandelen van diverse problematiek. Zo kun je bij mij aankloppen als je hulp nodig hebt bij angstklachten, stress, een burn-out, depressie of relatieproblematiek.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is een oriënterende intake. Jij hebt van tevoren een vragenlijst ingevuld en op basis daarvan kijken we wat de hulpvraag is. Ik ben benieuwd: wat is de aanleiding van het probleem en welke klachten heb je? Tijdens die eerste kennismaking wil ik helder krijgen waar het precies om gaat en wat er nodig is om jou verder te helpen. Daarnaast is het contact tussen ons ook erg belangrijk, jij moet je veilig en vertrouwd genoeg voelen om je verhaal te doen.

Ik kijk wat nodig is

Ik denk en handel vanuit het Neurolinguïstisch programmeren (NLP). Dat vind ik een prettige manier van werken en van daaruit kijken we naar wat precies nodig is. Ik vind het namelijk belangrijk om niet alleen te focussen op het probleem, maar ook wat we ermee kunnen doen. Door middel van een mix van psychologische technieken gaan we de klacht vervolgens aanpakken.

Humor

Als psycholoog ben ik rustig en kan ik goed de snelheid uit een gesprek halen. Het is namelijk van belang om af en toe iets langer bij een onderwerp stil te staan. Toch is therapie zeker niet alleen maar zwaar. Je hoeft echt niet alles te vertellen of heel emotioneel te worden, want dat is niet altijd nodig voor het proces. In plaats daarvan gebruik ik soms liever een beetje humor. We gaan jouw probleem zeker niet weglachen, maar het kan heel bevrijdend werken om tijdens therapie ook een beetje te lachen.

Tarief

Een individuele afspraak kost €95,- voor 45 minuten. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders ben ik genoodzaakt het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Gerlinda Smit

Wil je meer weten hoe een Psycholoog je verder kan helpen? Bel even met het secretariaat van Psychologen Nederland. Ze kunnen je alles over mij vertellen, al je vragen beantwoorden en je snel helpen aan een afspraak bij mij.

Online Psycholoog - Gerlinda Smit

Ik ging psychologie studeren omdat ik therapie wilde geven, maar koos uiteindelijk voor de richting arbeids- en organisatiepsychologie omdat ik ook veel affiniteit heb met werk en organisaties. Ik was destijds een beetje huiverig om de hele dag met problematiek bezig zijn, maar toen ik eenmaal aan het werk was ervaarde ik dat het juist heel erg leuk is om mensen verder te helpen en hun krachten en kwaliteiten te helpen ontdekken.

Individuele therapie

Na mijn studie ben ik eerst aan het werk gegaan als loopbaanbegeleider en coach, maar uiteindelijk koos ik voor de kant van individuele therapie. Ik vind het namelijk heel leuk om te zien dat mensen in principe heel veel zelf kunnen, ondanks dat ze op sommige vlakken hulp nodig hebben.

Cliënten hebben me niet meer nodig.

Ik verhuisde naar Spanje voor de liefde, want mijn partner wilde heel graag naar een warm land. Ik ben het avontuur ook aangegaan en inmiddels werk ik hier vanuit mijn online praktijk met cliënten in Nederland. Dat is iets anders dan wanneer je echt tegenover elkaar zit, maar de uitkomst is hetzelfde. Ik zie mensen veranderen en dat is heel mooi om mee te maken. Cliënten hebben mij na verloop van tijd niet meer nodig, want ze zijn dan sterk genoeg om het zelf uit te zoeken.

Contact met Psycholoog Gerlinda Smit

Wil je meer weten hoe een Psycholoog je verder kan helpen? Bel even met het secretariaat van Psychologen Nederland. Ze kunnen je alles over mij vertellen, al je vragen beantwoorden en je snel helpen aan een afspraak bij mij.

Cliënt ervaringen over de behandeling bij Online psycholoog, Gerlinda Smit

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Tim over Gerlinda Smit psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Gerlinda heeft mij door een moeilijke periode in mijn leven geholpen. Ik was aan alles gaan twijfelen en was overal onzeker en bang voor. Gerlinda wist mij weer in beweging te krijgen en stapje voor stapje vond ik mezelf weer terug. Ik heb veel aan de therapie gehad en haar geduldige no-nonsense aanpak maakte dat ik helemaal mezelf kon zijn. 

Contactgegevens van Gerlinda Smit

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Online Psycholoog Gerlinda Smit heeft geen praktijkruimte. De behandelingen zijn vanuit huis via online therapie.

Gerlinda Smit
Calle Puerta de la Cañada 3bj,
Frigiliana (Spanje)