Therapie Uithoorn - Inzicht in denken en handelen
Marjanne Kruyswijk
Marjanne Kruyswijk

Therapie Uithoorn

Mijn motto is: Als je altijd hetzelfde blijft doen, dan verandert er niets. Ik help je met het aanpakken van je probleem. Ik kan je leren dat ook bij jou de kracht in jezelf zit. Je hoeft dat niet bij een ander te zoeken. Therapie Uithoorn laat je de kracht in jezelf vinden.

Je kunt ook in de weekenden en avonduren bij me terecht!

Therapie Uithoorn - Verdieping en verduidelijking

Je komt naar mij toe omdat het niet goed met je gaat. Je loopt ergens vast. Dat komt negen van de tien keer omdat je overlevingsmechanismes inzet die vroeger hielpen, maar die je nu niet meer nodig hebt. Het is knap lastig om dat om te buigen, maar als je dat gedrag eenmaal door hebt, dan kun je het stapje voor stapje veranderen.

Therapie Uithoorn

Mijn naam is Marjanne Kruyswijk, en ik ben therapeut in Uithoorn. Ik kan je onder meer helpen met het verwerken van verlies en trauma’s, angstproblemen en zingevingsvragen, en zet daarbij graag mindfulness in.

Individuele therapie

Door middel van individuele gesprekken of een individuele Mindfulness training gaan we samen kijken waar jouw behoefte ligt of waar je tegen aanloopt in het leven. Mijn manier van werken is door je een spiegel voor te houden. Door je inzicht te geven in je eigen denken, handelen en voelen zodat je weer grip krijgt op wie jij bent.

Eerste gesprek

Een eerste gesprek bij Therapie Uithoorn bestaat vooral uit praten. Jij vertelt je levensverhaal, en zo nu en dan probeer ik het iets te verdiepen en verduidelijken zodat ik een beter inzicht krijg in jouw behoefte.

Gespecialiseerd in suïcide

Ik heb een zwager verloren door middel van suïcide, en dat kwam volledig onverwachts. Nou ja, achteraf eigenlijk helemaal niet. De gedachte dat je iemand die zich het leven beneemt had kunnen helpen is wel heel wrang. Het is inmiddels 10 jaar geleden en ik begeleid veel nabestaanden van suïcide.

Een andere specialisatie is individuele Mindfulness training, afgestemd op jouw behoefte.

Tarief en duur

Een afspraak bij Therapie Uithoorn duurt 90 minuten en kost 142,50 euro. Voor relatietherapie reken ik 150 euro, deze afspraak duurt ook 90 minuten. Je kunt de betaling via een factuur achteraf voldoen.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (ABVC).

Contact Therapie Uithoorn

Wil je meer weten over therapeuten in Uithoorn of een afspraak maken? Bel dan naar Therapie Uithoorn ter attentie van Marjanne Kruyswijk. Ik leer je graag kennen!

Therapie Uithoorn - Over Marjanne Kruyswijk

Meer in het leven

Ik dacht, dit kan het niet zijn. Er moet meer zijn in het leven. Dus besloot ik als het ware op zoek te gaan naar mezelf. Ik ging een opleiding volgen aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen in Utrecht. Daar leerde ik dat er ook écht meer is, veel meer zelfs. Ik ontdekte dat je lichaam en geest eigenlijk één zijn, en dat de grootste wijsheid toch echt in jezelf zit. Na de opleiding volgde ik een Mindfulnesstrainers opleiding, na deze opleiding wilde ik heel graag dit mooie concept overdragen aan anderen.

Een eigen praktijk

Het was helemaal niet mijn bedoeling om een eigen praktijk te beginnen, maar van het één kwam het ander. Ik had een kaartje gemaakt en dacht dat mijn bedrijf vanzelf wel ging rollen. Maar zo werkt het natuurlijk niet, je moet er veel meer in investeren. Ik had eerst een tijdje een praktijk aan huis, maar inmiddels heb ik een hele fijne ruimte in een schoonheidssalon. Het ruikt er altijd lekker, en er hangt een goede sfeer. Ik hoor er veel positieve berichten over.

Eigen ervaring

De afgelopen jaren heb ik geleerd om mij bewust te worden van mijn gevoel, intuïtie en handelen. En ik heb mijn vrouwelijke kant ontwikkeld.  Humor is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Vroeger zette ik het in om maar niet gezien te worden, nu zet ik het in om contact te maken. Een sessie zonder humor zul jij niet mee maken bij Therapie Uithoorn!

In mijn vrije tijd

Ik ben getrouwd en heb twee zoons. In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag. Maar ik zorg ook dat ik op het professionele vlak mijzelf bijschool. Elk jaar volg ik trainingen die bijdragen om jou vakkundig te kunnen begeleiden.

Contact met Therapie Uithoorn

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Therapie Uithoorn ter attentie van Marjanne Kruyswijk. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Therapie Uithoorn

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Linda over Marjanne Kruyswijk psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Bij Marjanne leer ik met de chaos en negativiteit in mijn hoofd om te gaan."

Neem contact op met Therapie Uithoorn

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Uithoorn

Bekijk hier de route naar mijn praktijk in Uithoorn.

Marjanne Kruyswijk
Alfonds Arienslaan 1
1422 BP Uithoorn