Psycholoog Amstelveen - Matty van Roozendaal
Matty van Roozendaal
Matty van Roozendaal

Psycholoog Amstelveen

Vanaf dag één ben ik in mijn praktijk op mijn plek. Ik heb hier de kans te werken op een manier die bij me past: persoonlijk en betrokken. Met dezelfde toewijding die ik had toen het mijn eigen familie, vrienden en collega’s betrof.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Badhoevedorp!

Psycholoog Amstelveen

Ik werk bij Psycholoog Amstelveen met veel verschillende therapieën en methodes om cliënten te helpen. Ik doe dit met toewijding voor mijn vak en ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis gebruik ik om per cliënt precies die middelen te gebruiken die het beste passen.

De betrokkenheid die ik toon is oprecht, jouw welzijn gaat me aan het hart. Daarom richt ik me er niet op om je 'op te lappen', maar om jouw klachten daadwerkelijk te verhelpen.

Psycholoog Amstelveen is betrokken, zorgvuldig en eerlijk

Ik werk vanuit zorgvuldigheid, steun, eerlijkheid en warmte, dat vind ik heel belangrijk. Ik kan niet op een andere manier werken. Ik zorg ervoor dat je je snel vertrouwd en op je gemak voelt. Je krijgt mijn volle aandacht en ik beoordeel niet. Ik doe er alles aan om met jou wezenlijke zaken aan te pakken, op een bij jou passende manier.

Prachtig resultaat

De therapie die ik geef heeft in de regel een prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden - op eigen kracht.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Amstelveen duurt drie kwartier en kost €95,-. In de avonduren kost een individuele afspraak €105,-. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig.

Mijn praktijk

Mijn praktijkruimte in Amstelveen is rustig, heerlijk licht en ademt ontspanning. Wees welkom!

 

Contact

Heb je een vraag over mij of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar 085 - 4014720 of mail naar Psycholoog Amstelveen ter attentie van Matty van Roozendaal. Je kunt ook bij mij terecht in Badhoevedorp. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Matty van Roozendaal - Psycholoog Amstelveen

Vanaf dag één ben ik in mijn praktijk Psycholoog Amstelveen op mijn plek. Ik heb hier de kans te werken op een manier die bij mij past: persoonlijk en betrokken. Met dezelfde toewijding als ik had toen het mijn eigen familie, vrienden en collega’s betrof. Ik kan het ook niet anders, ik vind dat cliënten recht hebben op die aandacht en concentratie. Het resultaat: veel mensen die met me werkten voelden zich snel op hun gemak, begrepen en gesteund.

Niet alleen luisteren, maar ook verstaan

Ik luister niet alleen, maar ik versta ook echt wat je zegt. Ik heb geleerd, dat dat niet vanzelfsprekend is, en dat je daar als psycholoog altijd je best voor moet doen. Dat doe ik dan ook. Ik ben dat aan mijzelf verplicht, maar vind vooral dat mijn cliënten daar recht op hebben.

Ik sta positief in het leven en ga uit van vertrouwen.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Amstelveen ter attentie van Matty van Roozendaal. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Matty van Roozendaal

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

V.P. over Matty van Roozendaal psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik zit sinds mijn bezoeken aan Matty echt goed in mijn vel. Ik merk dat het heftig was destijds maar heb zo ontzettend veel geleerd van haar. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik de stap gezet heb destijds."

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amstelveen. Afspraken zijn ook mogelijk in Badhoevedorp

Matty van Roozendaal
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Contactgegevens van Matty van Roozendaal

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht