Weer op weg geholpen worden door Psychologen Helmond
Psychologen Helmond
Psychologen Helmond

Psychologen Helmond

Welkom bij Psychologen Helmond! Je bent waarschijnlijk op zoek naar een ervaren psycholoog / therapeut in Helmond en omgeving. Wij zijn Maudy van Guldenaar, Mariken van Oosterbosch en Marcel Sanders. Bij de 'Over mij' pagina kun je meer over de verschillende behandelaren lezen.

Bel gerust voor meer informatie over de psychologen, behandeling, vergoeding of voor het maken van een afspraak.

Je kunt ook in Eindhoven bij ons terecht.

Psychologen Helmond

We vinden het belangrijk dat je je snel op je gemak voelt. Je bent niet zomaar een nummer in een lijst met mensen, we kijken naar je als individu. Als persoon. Daarbij vinden we het belangrijk dat je je ook een beetje thuis voelt. We hanteren een informele werkwijze met een aangename sfeer. Maar we brengen je ook 'thuis' op een andere manier. Je herontdekt jezelf, je waarden, interne behoeften en de wereld om jou heen.

De eerste afspraken worden gebruikt om een goede indruk te krijgen van de omstandigheden, problematiek en vragen. Dan bepalen we samen wat er nodig is om dat te bepalen, alvorens we gezamenlijk aan de slag gaan. Het zware werk ga je zelf doen: oplossingen vinden, ze uitvoeren. Wij begeleiden je en helpen je om gesloten deuren te openen. Zo zul je dichter bij jezelf terecht komen.

Kosten

Een individueel consult of intake kan verschillen per psycholoog maar kost rondt de € 95 en € 100. Een sessie duurt 45 a 60 minuten. Voor relatietherapie is het tarief tussen de € 115 en € 120 per sessie van 60 minuten. De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of we je kunnen helpen? Bel of mail ons gerust, we leren je graag kennen!

 

Psychologen Helmond - Over ons

Bij Psychologen Helmond werken verschillende psychologen / therapeuten in de praktijk. Hieronder zijn de behandelaren weergeven met daarbij een link naar een uitgebreider profiel of website.

Maudy Guldenaar - Psycholoog Helmond & Eindhoven
Maudy ziet het als taak om obstakels en belemmerende gedachtes voor groei weg te nemen. Samen met de cliënt moeten die obstakels eerst  zichtbaar en hanteerbaar gemaakt worden om ze vervolgens te minimaliseren door ze uit te dagen. Samen met de cliënt kijkt zij welke aanpak het beste aansluit bij diens behoeften.

 


Marcel Sanders - Psycholoog Helmond & Eindhoven

Marcel gelooft in de uniekheid van elke cliënt. Er is dus niet één standaard theorie, methode, diagnose of protocol, maar de therapie wordt op maat gemaakt per cliënt. Marcel combineert verschillende therapievormen en inzichten en gaat graag de diepte in, op zoek naar de ware 'ik' van cliënten. Weet jij wie je echt bent, wat je belangrijk vindt en echt wilt?

 


Mariken van Oosterbosch - Psycholoog Helmond & Eindhoven
Mariken is werkzaam als orthopedagoge bij Psychologen Eindhoven. Ze biedt hulp wanneer de ontwikkeling van een kind door probleemsituaties verkeerd dreigt te lopen. Daarnaast geeft zij opvoedkundig advies aan opvoeders, geeft zij trainingen en voert zij psychologisch onderzoek uit.

 

  

Amy Mennen - Therapie Helmond & Eindhoven
Amy werkt als Therapeut bij Psychologen Eindhoven. Je kunt bij haar terecht voor een verscheidenheid aan klachten. Haar behandeling bestaat uit een verzameling van technieken uit verschillende behandelvormen. Op die manier weet zij voor elke cliënt een behandeling op maat te maken.

 

 

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of we je kunnen helpen? Bel of mail ons gerust, we leren je graag kennen!

Cliënten over de behandeling bij Psychologen Helmond

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

M.K. over Psychologen Helmond psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Over Maudy
“Ik maakte het moeilijker dan het was. Ondanks dat ik veel verdriet heb om het plotselinge overlijden van mijn vader na een kort en hevig ziekbed heb ik me bij Maudy aangemeld. Ik was bang dat ik een enorme terugval zou krijgen na de begrafenis.

Ik vond het erg spannend om te komen, maar eenmaal binnen was deze spanning snel weg en stelde Maudy mij erg op mijn gemak. Nadat Maudy mij de rouwfases duidelijk had gemaakt, en gewerkt heeft met imaginaire exposure, vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Door haar gesprekken heb ik inzicht gekregen in de gevoelens en pijn in plaats van dat deze mij angstig maken. Maudy bedankt.”

Contactgegevens van Psychologen Helmond

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psychologen Helmond

Psychologen Helmond
Woesthoeve 1
5708 VN Helmond