Henneke Versteeg

Psycholoog Den Bosch

Je bent goed zoals je bent, maar soms heb je wat hulp nodig om ergens beter mee om te kunnen gaan. Ik help je graag verder als je bent vastgelopen. We gaan samen aan de slag en je zal merken dat het dan snel beter gaat. Als Psycholoog Den Bosch sta ik dicht bij je.

Afspraken ook mogelijk in de avond en geen wachtlijst!

Psycholoog Den Bosch – kom van je klachten af

Mijn naam is Henneke Versteeg, Psycholoog Den Bosch. In mijn praktijk behandel ik mensen met verschillende klachten en bied ik behandeling op maat. Ik sta open voor iedereen die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken.

Behandeling op maat

De behandeling moet bij je passen zodat je het ook in de toekomst kunt blijven gebruiken. Je hoeft niet helemaal te veranderen, maar het is belangrijk dat jij je beter gaat voelen. Vaak gaat het er dan juist om dat je beter naar jezelf leert luisteren in plaats van jezelf steeds veroordeelt of aanpast.

Het eerste gesprek bij Psycholoog Den Bosch

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. De eerste afspraak is vaak spannend en een grote stap. Ik stel je dan ook graag op je gemak. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar waar je tegenaan loopt en wat jouw verwachtingen zijn van de behandeling. Op basis hiervan zal ik een behandelplan maken waar we mee aan de slag gaan.

Patronen en acceptatie

Als psycholoog in Den Bosch maak ik in mijn praktijk onder andere gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapie. Cognitieve Gedragstherapie gaat ervan uit dat problemen ontstaan en in stand worden gehouden door gedachten en gedrag. Deze therapievorm geeft je inzicht in de patronen die je hebt, zodat je ze vervolgens kan doorbreken en je klachten af zullen nemen. Acceptance and Commitment Therapie is gericht op het leren omgaan met obstakels die we niet altijd kunnen beïnvloeden. Op deze manier kun je aandacht en energie besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn en de keuzes maken die hierbij passen.

Ontspanning in mijn psychologenpraktijk

Ter ondersteuning van de therapie en als hier behoefte aan is maak ik ook gebruik van Mindfulness. Dit is een ontspanningstechniek en staat voor open en bewust aanwezig zijn in het hier en nu.

Tarief en annulering

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Den Bosch

Wil je meer weten over mij of advies in jouw situatie? Neem contact op met de Psyned praktijkassistente van Psycholoog Den Bosch. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Den Bosch – Over Henneke Versteeg

Wat mij kenmerkt is dat ik altijd het positieve en de kracht in mensen zie die zij soms zelf niet (meer) zien. Mijn aanpak is nuchter en praktisch. Dit maakt dat ik structuur en duidelijkheid bied. Ik ben een rustig en warm persoon en heb niet snel een oordeel klaar.

Ik ben gespecialiseerd in klachten die samenhangen met medische aandoeningen. Zo heb ik kankerpatiënten en hun naasten begeleid in het omgaan met de gevolgen van deze ziekte voor hun zelfbeeld, relaties, en werk. Daarnaast heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hoe het is om te leven met een hartziekte. Het geeft mij veel voldoening om hiermee voor elkaar te krijgen dat patiënten ook op psychisch gebied goed geholpen worden. Ik heb gezien hoe veerkrachtig mensen zijn in het omgaan met tegenslagen en wil iemand graag helpen om deze veerkracht terug te vinden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer er een klik is tijdens het behandelcontact en iemand het vertrouwen voelt om zich kwetsbaar op te stellen en zo tot nieuwe inzichten komt.

Contact met Psycholoog Den Bosch

Wil je meer weten over mij of advies in jouw situatie? Neem contact op met de Psyned praktijkassistente van Psycholoog Den Bosch. Ik leer je graag kennen!

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • Angst
 • Burnout
 • Chronische vermoeidheid
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Psychosomatiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Mindfulness
 • Stressmanagement

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Zonder meer vijf sterren waard. Ontzettend fijne en kundige psychologe die je goede inzichten kan bieden en bemoedigend te werk gaat. Aanrader voor anderen!

- Valérie

Contact

Praktijkadres

Bruistensingel 100-198

5232AC Den Bosch


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Henneke Versteeg
Henneke Versteeg
Psycholoog in Den Bosch
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 9 ervaringen
 • Buiten kantoortijden
Bel: 085-4014720