Psycholoog Den Bosch

Je bent goed zoals je bent, maar soms heb je wat hulp nodig om ergens beter mee om te kunnen gaan. Ik help je graag verder als je bent vastgelopen. We gaan samen aan de slag en je zal merken dat het dan snel beter gaat. Als Psycholoog Den Bosch sta ik dicht bij je.

Geen wachtlijst, snel een afspraak!

Psycholoog Den Bosch – kom van je klachten af

Mijn naam is Henneke Versteeg, Psycholoog Den Bosch. In mijn praktijk behandel ik mensen met verschillende klachten en bied ik behandeling op maat. Ik sta open voor iedereen die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken.

Behandeling op maat

De behandeling moet bij je passen zodat je het ook in de toekomst kunt blijven gebruiken. Je hoeft niet helemaal te veranderen, maar het is belangrijk dat jij je beter gaat voelen. Vaak gaat het er dan juist om dat je beter naar jezelf leert luisteren in plaats van jezelf steeds veroordeelt of aanpast.

Het eerste gesprek bij Psycholoog Den Bosch

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. De eerste afspraak is vaak spannend en een grote stap. Ik stel je dan ook graag op je gemak. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar waar je tegenaan loopt en wat jouw verwachtingen zijn van de behandeling. Op basis hiervan zal ik een behandelplan maken waar we mee aan de slag gaan.

Patronen en acceptatie

Als psycholoog in Den Bosch maak ik in mijn praktijk onder andere gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapie. Cognitieve Gedragstherapie gaat ervan uit dat problemen ontstaan en in stand worden gehouden door gedachten en gedrag. Deze therapievorm geeft je inzicht in de patronen die je hebt, zodat je ze vervolgens kan doorbreken en je klachten af zullen nemen. Acceptance and Commitment Therapie is gericht op het leren omgaan met obstakels die we niet altijd kunnen beïnvloeden. Op deze manier kun je aandacht en energie besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn en de keuzes maken die hierbij passen.

Ontspanning in mijn psychologenpraktijk

Ter ondersteuning van de therapie en als hier behoefte aan is maak ik ook gebruik van Mindfulness. Dit is een ontspanningstechniek en staat voor open en bewust aanwezig zijn in het hier en nu.

Psycholoog Den Bosch – Over Henneke Versteeg

Wat mij kenmerkt is dat ik altijd het positieve en de kracht in mensen zie die zij soms zelf niet (meer) zien. Mijn aanpak is nuchter en praktisch. Dit maakt dat ik structuur en duidelijkheid bied. Ik ben een rustig en warm persoon en heb niet snel een oordeel klaar.

Ik ben gespecialiseerd in klachten die samenhangen met medische aandoeningen. Zo heb ik kankerpatiënten en hun naasten begeleid in het omgaan met de gevolgen van deze ziekte voor hun zelfbeeld, relaties, en werk. Daarnaast heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hoe het is om te leven met een hartziekte. Het geeft mij veel voldoening om hiermee voor elkaar te krijgen dat patiënten ook op psychisch gebied goed geholpen worden. Ik heb gezien hoe veerkrachtig mensen zijn in het omgaan met tegenslagen en wil iemand graag helpen om deze veerkracht terug te vinden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer er een klik is tijdens het behandelcontact en iemand het vertrouwen voelt om zich kwetsbaar op te stellen en zo tot nieuwe inzichten komt.

Mijn praktijk

Mijn praktijkruimte bevindt zich in het Kantorencomplex Soetelieve aan de Bruistensingel tussen Den Bosch en Rosmalen. Het gebouw is te herkennen aan de gevelaanduiding ‘200-298 / Soetelieve business center’ en is zeer goed te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rond en met name achter het gebouw, en een bushalte op loopafstand.

Bij binnenkomst word je ontvangen door de vriendelijke dames van de receptie en kun je plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kom je daar ophalen. Mijn ruimte op de eerste verdieping is ruim, licht en straalt rust uit. Er is een lift aanwezig.

Praktijkruimte

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • Angst
 • Burnout
 • Chronische vermoeidheid
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Psychosomatiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Mindfulness
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Henneke Versteeg:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 17 ervaringen
 • "Henneke is een vriendelijke, kalme, realistische en betrokken psycholoog en fijne gesprekspartner. Ze stelt afwisselend en passend vragen en doorvragen, ze geeft (eigen) voorbeelden en af en toe doet ze een suggestie. Ze stelt je gerust door inzicht te geven in de psychologie en de natuur van de mens en geeft via passende tools (bijvoorbeeld een app met oefeningen) informatie waarmee je zelf aan de slag kunt."

  - Anoniem

  "Henneke heeft ervoor gezorgd dat ik weer vrolijk ben! Dank je wel!"

  - Anoniem

  Mede dankzij Henneke durf ik na een donkere, depressieve periode weer naar de toekomst te kijken en kan ik soms weer genieten van dingetjes.

  - Anoniem

  Henneke straalt veel rust uit. Ze komt heel kundig over en is oprecht geïnteresseerd. Ik ben van nature niet zo’n prater, maar door Hennekes manier van benaderen lukte het me toch heel goed mijn gevoelens te uiten.

  - Anoniem

  Goed luisterend oor en heel rustig in omgang.

  - Anoniem

  Op een rustige manier kwam Henneke tot de kern van zaken.

  - Anoniem

  Ik kreeg van Henneke elke keer weer goede inzichten die ik goed kon gebruiken.

  - Anoniem

  Luisterend oor en goed advies.

  - Anoniem

  Haar persoonlijkheid laat iemand vrij gauw op zijn gemak voelen.

  - Anoniem

  Ik vond het prettig dat ik me zo op mijn gemak voelde bij Henneke. Ze heeft me andere inzichten gegeven zodat ik sommige dingen kan accepteren en beter met zaken om kan gaan.

  - Anoniem

  Heel toegankelijk en begripvol.

  - Anoniem

  Zonder meer vijf sterren waard. Ontzettend fijne en kundige psychologe die je goede inzichten kan bieden en bemoedigend te werk gaat. Aanrader voor anderen!

  - Valérie

  Henneke heeft me erg goed geholpen, door niet alleen met me te praten maar ook te zoeken naar oplossingen en samen ideeën te bedenken. ze heeft veel begrip en geduld. ze kijkt ook naar jou als persoon, en niet alleen naar je problemen. Dit heeft bij mij veel geholpen.

  - Melissa

  Henneke is een echte topper in haar vakgebied. Ze heeft een lieve persoonlijkheid waardoor je makkelijk met haar kan praten. Tijdens een al jaren zeer stressvolle werksituatie en al een aardige rugzak met privé issues heeft ze mij geholpen om de dingen die ik eigenlijk al wist weer geordend te krijgen. Hierdoor ben ik weer in mezelf gaan geloven (misschien wel meer dan ooit) en heb ik weer vertrouwen in dat de dingen die ik ervaar/waarneem ook grotendeels kloppen. Tevens heeft ze mij geleerd om duidelijk mijn grenzen te stellen en deze ook aan te geven.

  - Marijke

  Normaal gesproken praat ik niet graag over mezelf en het was dus een hele stap om een afspraak te maken. Bij Henneke voelde ik me direct op mijn gemak. Ze stelt precies de goede vragen op het juiste moment en kan heel mooi samenvatten wat je bedoelt. Dit doet ze op een bijzonder professionele en warme manier. Ze heeft me veel laten inzien en me veel vertrouwen gegeven om het weer zelf te kunnen.

  - Edith

  Ik ben niet iemand die vrij makkelijk vertelt wat er in haar omgaat. Henneke is een persoon waar men zich snel veilig en op zijn gemak kan voelen. Door de gesprekken met haar kon ik veranderen en bekijk/benader situaties nu anders. Mocht het toch ooit weer nodig zijn om met een psycholoog te praten, dan is zij zeker de eerste die ik ga benaderen. Bedankt Henneke voor de fijne sessie, jouw menselijke benaderingen, begrip en ook de leuke momenten. Ik zal onze metaforen momenten gaan missen.

  - Cathleen

  Henneke is een bijzonder warme persoonlijkheid bij wie je je eigenlijk direct kunt maar vooral wilt openstellen. Na de diagnose longkanker in 2015 kwam ik in een nogal emotionele rollercoaster terecht. Henneke heeft mij de nodige handvatten gegeven om alles te verwerken en mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Kortom, weer de sterke vrouw te worden die ik voorheen was en te accepteren dat het is gebeurd. Met haar professionaliteit en menselijke benadering heeft zij mij geleerd weer controle te krijgen over mijn leven en over mijn angst voor terugkeer van de kanker. Dank je wel voor alles Henneke!

  - Alexandra
  Henneke Versteeg
  Henneke Versteeg
  Psycholoog in Den Bosch

  Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 17 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720
  Henneke Versteeg

  Henneke Versteeg

  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak

  Psycholoog Den Bosch

  Je bent goed zoals je bent, maar soms heb je wat hulp nodig om ergens beter mee om te kunnen gaan. Ik help je graag verder als je bent vastgelopen. We gaan samen aan de slag en je zal merken dat het dan snel beter gaat. Als Psycholoog Den Bosch sta ik dicht bij je.

  Geen wachtlijst, snel een afspraak!

  Psycholoog Den Bosch – kom van je klachten af

  Mijn naam is Henneke Versteeg, Psycholoog Den Bosch. In mijn praktijk behandel ik mensen met verschillende klachten en bied ik behandeling op maat. Ik sta open voor iedereen die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken.

  Behandeling op maat

  De behandeling moet bij je passen zodat je het ook in de toekomst kunt blijven gebruiken. Je hoeft niet helemaal te veranderen, maar het is belangrijk dat jij je beter gaat voelen. Vaak gaat het er dan juist om dat je beter naar jezelf leert luisteren in plaats van jezelf steeds veroordeelt of aanpast.

  Het eerste gesprek bij Psycholoog Den Bosch

  Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. De eerste afspraak is vaak spannend en een grote stap. Ik stel je dan ook graag op je gemak. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar waar je tegenaan loopt en wat jouw verwachtingen zijn van de behandeling. Op basis hiervan zal ik een behandelplan maken waar we mee aan de slag gaan.

  Patronen en acceptatie

  Als psycholoog in Den Bosch maak ik in mijn praktijk onder andere gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapie. Cognitieve Gedragstherapie gaat ervan uit dat problemen ontstaan en in stand worden gehouden door gedachten en gedrag. Deze therapievorm geeft je inzicht in de patronen die je hebt, zodat je ze vervolgens kan doorbreken en je klachten af zullen nemen. Acceptance and Commitment Therapie is gericht op het leren omgaan met obstakels die we niet altijd kunnen beïnvloeden. Op deze manier kun je aandacht en energie besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn en de keuzes maken die hierbij passen.

  Ontspanning in mijn psychologenpraktijk

  Ter ondersteuning van de therapie en als hier behoefte aan is maak ik ook gebruik van Mindfulness. Dit is een ontspanningstechniek en staat voor open en bewust aanwezig zijn in het hier en nu.

  • Aanpassingsproblematiek
  • Angst
  • Burnout
  • Chronische vermoeidheid
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Psychosomatiek
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Mindfulness
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Henneke Versteeg:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 17 ervaringen
 • "Henneke is een vriendelijke, kalme, realistische en betrokken psycholoog en fijne gesprekspartner. Ze stelt afwisselend en passend vragen en doorvragen, ze geeft (eigen) voorbeelden en af en toe doet ze een suggestie. Ze stelt je gerust door inzicht te geven in de psychologie en de natuur van de mens en geeft via passende tools (bijvoorbeeld een app met oefeningen) informatie waarmee je zelf aan de slag kunt."

  - Anoniem

  "Henneke heeft ervoor gezorgd dat ik weer vrolijk ben! Dank je wel!"

  - Anoniem

  Mede dankzij Henneke durf ik na een donkere, depressieve periode weer naar de toekomst te kijken en kan ik soms weer genieten van dingetjes.

  - Anoniem

  Henneke straalt veel rust uit. Ze komt heel kundig over en is oprecht geïnteresseerd. Ik ben van nature niet zo’n prater, maar door Hennekes manier van benaderen lukte het me toch heel goed mijn gevoelens te uiten.

  - Anoniem

  Goed luisterend oor en heel rustig in omgang.

  - Anoniem

  Op een rustige manier kwam Henneke tot de kern van zaken.

  - Anoniem

  Ik kreeg van Henneke elke keer weer goede inzichten die ik goed kon gebruiken.

  - Anoniem

  Luisterend oor en goed advies.

  - Anoniem

  Haar persoonlijkheid laat iemand vrij gauw op zijn gemak voelen.

  - Anoniem

  Ik vond het prettig dat ik me zo op mijn gemak voelde bij Henneke. Ze heeft me andere inzichten gegeven zodat ik sommige dingen kan accepteren en beter met zaken om kan gaan.

  - Anoniem

  Heel toegankelijk en begripvol.

  - Anoniem

  Zonder meer vijf sterren waard. Ontzettend fijne en kundige psychologe die je goede inzichten kan bieden en bemoedigend te werk gaat. Aanrader voor anderen!

  - Valérie

  Henneke heeft me erg goed geholpen, door niet alleen met me te praten maar ook te zoeken naar oplossingen en samen ideeën te bedenken. ze heeft veel begrip en geduld. ze kijkt ook naar jou als persoon, en niet alleen naar je problemen. Dit heeft bij mij veel geholpen.

  - Melissa

  Henneke is een echte topper in haar vakgebied. Ze heeft een lieve persoonlijkheid waardoor je makkelijk met haar kan praten. Tijdens een al jaren zeer stressvolle werksituatie en al een aardige rugzak met privé issues heeft ze mij geholpen om de dingen die ik eigenlijk al wist weer geordend te krijgen. Hierdoor ben ik weer in mezelf gaan geloven (misschien wel meer dan ooit) en heb ik weer vertrouwen in dat de dingen die ik ervaar/waarneem ook grotendeels kloppen. Tevens heeft ze mij geleerd om duidelijk mijn grenzen te stellen en deze ook aan te geven.

  - Marijke

  Normaal gesproken praat ik niet graag over mezelf en het was dus een hele stap om een afspraak te maken. Bij Henneke voelde ik me direct op mijn gemak. Ze stelt precies de goede vragen op het juiste moment en kan heel mooi samenvatten wat je bedoelt. Dit doet ze op een bijzonder professionele en warme manier. Ze heeft me veel laten inzien en me veel vertrouwen gegeven om het weer zelf te kunnen.

  - Edith

  Ik ben niet iemand die vrij makkelijk vertelt wat er in haar omgaat. Henneke is een persoon waar men zich snel veilig en op zijn gemak kan voelen. Door de gesprekken met haar kon ik veranderen en bekijk/benader situaties nu anders. Mocht het toch ooit weer nodig zijn om met een psycholoog te praten, dan is zij zeker de eerste die ik ga benaderen. Bedankt Henneke voor de fijne sessie, jouw menselijke benaderingen, begrip en ook de leuke momenten. Ik zal onze metaforen momenten gaan missen.

  - Cathleen

  Henneke is een bijzonder warme persoonlijkheid bij wie je je eigenlijk direct kunt maar vooral wilt openstellen. Na de diagnose longkanker in 2015 kwam ik in een nogal emotionele rollercoaster terecht. Henneke heeft mij de nodige handvatten gegeven om alles te verwerken en mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Kortom, weer de sterke vrouw te worden die ik voorheen was en te accepteren dat het is gebeurd. Met haar professionaliteit en menselijke benadering heeft zij mij geleerd weer controle te krijgen over mijn leven en over mijn angst voor terugkeer van de kanker. Dank je wel voor alles Henneke!

  - Alexandra

  Contact

  Praktijkadres
  Bruistensingel 200
  5232AC Den Bosch

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.