Over mij

Bij het afronden van de middelbare school wist ik al dat ik iets in hulpverlening wilde gaan doen. Meerdere opleidingen en cursussen zorgden vervolgens voor mijn basis als therapeute. Ik heb veel werkervaring waardoor ik mijn eigen manier van behandelen heb ontwikkeld: praktisch, daadkrachtig en inzichtgevend.

Het mooiste aan mijn werk is het helpen van anderen. Ik wil je op andere manier naar jezelf en je omgeving laten kijken. En je te stimuleren meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit zorgt ervoor dat jij weer meer invloed kunt uitoefenen op jouw leven en de omliggende factoren. Dat geeft me voldoening.

Met jouw talenten kun je ook jouw leven veranderen.

Werkwijze

Tijdens ons eerste gesprek is het belangrijk dat ik een duidelijk beeld van je krijg en kan jij je verhaal bij me kwijt. Ik streef ernaar om de behandeling zo luchtig en laagdrempelig mogelijk te houden. We moeten het immers niet zwaarder maken dan het is. In de therapie sta jij centraal. Belangrijk vind ik dat ik met jou werk, niet aan jou. De samenwerking is van groot belang om op een doelgerichte manier naar een oplossing toe te werken.

Ik zal je goed begeleiden maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Ik ben er niet om je probleem op te lossen, maar om je inzichten te geven en je te laten groeien als mens. Zodat je zelf met problemen aan de slag kan. Niet alleen het probleem waarmee je bij mij bent gekomen, maar ook de problemen in de toekomst. Zo kun je voluit leven en voel je je veilig genoeg om nieuwe stappen te zetten.

Ik kan je helpen bij:

Angst

Burn-out

Depressie

Hechtingsproblematiek

Hoogsensitief persoon (HSP)

Negatief zelfbeeld

Ongewenste kinderloosheid

Overgangsklachten

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Relatieproblemen (individueel)

Rouw- en verliesverwerking

Samengestelde gezinnen problematiek

Seksueel misbruik

Slaapproblemen

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Coaching

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

EMDR

Familieopstellingen

Rationeel Emotieve Therapie (RET)

Systeemtherapie


Relatietherapie


Bekijk mijn relatietherapie profiel

Aangesloten bij:

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Op aanraden van mijn behandelaar heb ik een aantal stappen kunnen zetten die ikzelf alleen niet had genomen of aangedurfd. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn situatie en kon ik oude rolpatronen loslaten.

- Anoniem

"Josie heeft me veel meer rusten en perspectief gegeven. Iets wat in je zit maar bij mij goed verborgen zat door de alledaagse conditionering."

- Anoniem

Josie heeft door middel van EMDR mijn trauma's laten verwerken. Hierdoor ervaar ik minder stress en heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

- Anoniem

 "Josie, ik wil je echt heel erg bedanken voor je hulp, want die heb ik zeker nodig gehad om tot mijn inzichten te komen…en dat was me alleen niet gelukt!!"

 
- Anna
Gemiddeld geven cliënten Josie van Dijk:
Beoordeling: 4.8 uit 5.
Op basis van 17 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

"Lieve Josie, je hebt mij geleerd om te vertrouwen op mezelf. Om mijn intuïtie te omarmen en te voelen dat ik genoeg ben. Je hebt de gave om te spiegelen zonder oordeel en daar ben ik je enorm dankbaar voor. Dankjewel voor je rust, je wijsheid en je humor. Ik had met niemand anders deze reis willen maken!"

- Anoniem

Na een traumatisch verlies van mijn liefste ben ik door Josie bevrijd van een serie woensdagkwelllingen met EMDR. Ik heb geen herbelevingen meer en ik groei nog steeds in het besef dat er door Josie haar toedoen er een frisse wind door mij heen waait, nog steeds heel dankbaar hiervoor.

- Anoniem

"Josie heeft levenservaring, dat voel ik en daarom heb ik voor haar gekozen. Haar inlevingsvermogen is groot evenals haar inspanningen om mij te begrijpen. Josie kijkt naar het grotere geheel, vormt een holistisch beeld, en laat me zo nu en dan met humor naar mijn eigen handelingen kijken zonder de serieuze toon te verliezen. Ik bewonder haar als mens die zich in de hoedanigheid van psycholoog laat zien."

- Anoniem

"Bij Josie voel ik me op mijn gemak, ik heb bijna het gevoel gehad alsof ik bij een vriendin op de koffie ben in haar gezellige geluidsdichte woonkamer. Al schroomt ze niet om de duidelijke waarheid te vertellen wanneer dat nodig is. Ze is erg open-minded en zonder oordeel waardoor je gemakkelijk je verhaal kunt doen. Overal is een oplossing voor en ze is meesteres in het omdenken. Ze heeft me een goede (confronterende) spiegel voorgehouden, waardoor ik mezelf beter heb leren kennen en begrijpen en wat mijn valkuilen zijn. Ieder gesprek wist ze weer een laagje van mijn cocon af te breken, totdat ik me weer vrij genoeg voelde om het zelf te doen. Daarnaast is ze ook gewoon een vrolijke, kleurrijke, toegankelijke en gezellige vrouw met humor. Ik vind het bijna jammer dat de behandeling erop zit."

- Anoniem

Op aanraden van mijn behandelaar heb ik een aantal stappen kunnen zetten die ikzelf alleen niet had genomen of aangedurfd. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn situatie en kon ik oude rolpatronen loslaten.

- Anoniem

"Josie heeft me veel meer rusten en perspectief gegeven. Iets wat in je zit maar bij mij goed verborgen zat door de alledaagse conditionering."

- Anoniem

Josie heeft door middel van EMDR mijn trauma's laten verwerken. Hierdoor ervaar ik minder stress en heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

- Anoniem

 "Na een tijdje vast gelopen te zijn in onze relatie hebben wij contact opgenomen met Josie. De drempel leek hoog, maar bleek er niet te zijn. Wat een fijne duidelijke gesprekken, met een traan en een lach. Ze leerde ons beter communiceren, we zijn elkaar weer gaan waarderen.
Wij vinden Josie een hele fijne gesprekspartner, ze heeft veel mensenkennis en is ontzettend vriendelijk en doortastend! Soms is de oplossing heel dichtbij, hadden we dit maar eerder gedaan. Bedankt Josie!"

- Suzan en Michiel

“Hallo Josie, wat zijn wij blij dat we met jou een aantal gesprekken hebben gehad. Al heel snel gaf jouw fijne directe spiegeling en reflectie op ons een duidelijk zicht op de knelpunten. Dit zorgde ervoor dat de angel binnen korte tijd eruit was en dat de problemen snel oplosten. De handreikingen die jij ons gaf voor een andere manier van communiceren passen we, als dat nodig is, toe en we zijn alert op terugkerende woordjes..... EN dus voelt dit stukken beter :). Heel erg bedankt voor de ruggensteun die je ons hiermee gaf, we genieten weer ten volle van elkaar!”

- Roel en Yvette

 "Na meer dan 25 jaar huwelijk liepen wij vast, op verschillende plaatsen hadden we hulp gevraagd, maar we kwamen er niet uit. Toen kwam Josie op ons pad, en samen met haar zijn we toch tot een oplossing gekomen. 

Samen hebben wij diversen gesprekken met Josie gehad, en door haar doortastendheid en humor zijn we er een heel eind uitgekomen. We konden altijd op Josie terug vallen via de mail of een extra gesprek, het lucht altijd weer op. Josie, bedankt voor wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan, wij zijn blij met jou."

 
- Peter en Anja

 "In mijn verleden heb ik een aantal nare dingen meegemaakt en dacht lang deze alleen te kunnen oplossen. Dit lukte dus niet. Via de huisarts kwam ik bij Josie terecht. Zij heeft mij, met behulp van EMDR en gesprekken, van mijn nare ervaringen afgeholpen.
Het is alsof ik kilo's lichter ben. Die zware last is van mijn schouders, het gepieker is verdwenen, ik slaap beter en ik kan weer sinds lange tijd genieten."

- Martin

"Als ik dan heb aangebeld en ik zie jouw lach dan weet ik dat ik veilig ben dat ik mijzelf zijn mag. Je laat mij in de yoga-zaal daar zit ik dan te wachten terwijl jij iemand verder helpt alleen met mijn gedachten. Dan zit ik tegenover jou ik kijk naar jou, ik zie een vrouw die mooi is, warm en wijs die mij leert kijken naar mijzelf mij leert dat ik het antwoord vind als ik mijzelf zie als het kind dat ik ooit was en niet mocht zijn de last was groot, ik was te klein. Die last te dragen, jarenlang dat heeft mij echt vervormd en ook zelfs nu nog ben ik bang dat het proces om te genezen heel moeizaam is en ook heel lang maar als jij mij wilt blijven helpen met zoveel warmte en geduld dan zullen ééns mijn tranen komen en wordt mijn liefste wens vervuld."

- Maurits

Lieve Josie, wat een geweldige hulp heb ik van jou gehad, ik heb me bij jou zo gehoord, gezien en begrepen gevoeld, en dat maakte dat ik me al in hele korte tijd zoveel beter voelde. En nu kan ik weer verder met veel meer begrip voor mezelf, en de juiste handvaten, bedankt Josie voor jouw super fijne hulp!!

- Margo

 "Ik wil je heel erg bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt. We kunnen, nu Anton gestopt is met drinken, eindelijk verder met onze relatie. De "fles" staat niet meer tussen ons in! Nogmaals heel erg bedankt."

 
- Liesbeth en Anton

"Hoi Josie, Ik wil je even laten weten hoe blij ik ben met de resultaten van uw behandeling van EMDR bij mijn man Gerard. Hij is heel relax mbt tot de zorgen over onze zoon en hij geeft mij kracht en steun om de schouders eronder te zetten. Zo heb ik Gerard in geen jaren gezien. Dit doet mij erg goed, bedankt Josie."

- Frederique

 "Ik kwam bij Josie omdat ik "dingen" uit het verleden graag een plekje wilde leren geven, zodat ik meer rust kreeg in mijn leven en weer een stap vooruit kon maken. Dat het zo'n uitwerking op me zou hebben zoals ik dat nu heb ervaren had ik nooit van te voren gedacht.

Vanaf de eerste keer dat ik bij haar langskwam voelde het heel vertrouwd. Josie heeft echt de aandacht voor je en vraagt de juiste vragen op het juiste moment. Ik heb EMDR therapie bij haar gehad en ben erg verbaasd geweest over de snelle resultaten. Niet alleen ikzelf maar ook de mensen om me heen merkten dat ik meer rust kreeg. Ik heb handvatten gekregen waar echt iets aan heb en in veel situaties kan toepassen als dat nodig is."

- Elena

 "Josie, ik wil je echt heel erg bedanken voor je hulp, want die heb ik zeker nodig gehad om tot mijn inzichten te komen…en dat was me alleen niet gelukt!!"

 
- Anna
Josie van Dijk

 • Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 17 ervaringen

 • Mijn locatie

  St Josephstraat 14
  5211NJ Den Bosch

  Past Josie van Dijk bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Josie van Dijk
  Josie van Dijk

  Den Bosch

  Geen wachtlijst
  Also in English

  Bij het afronden van de middelbare school wist ik al dat ik iets in hulpverlening wilde gaan doen. Meerdere opleidingen en cursussen zorgden vervolgens voor mijn basis als therapeute. Ik heb veel werkervaring waardoor ik mijn eigen manier van behandelen heb ontwikkeld: praktisch, daadkrachtig en inzichtgevend.

  Het mooiste aan mijn werk is het helpen van anderen. Ik wil je op andere manier naar jezelf en je omgeving laten kijken. En je te stimuleren meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit zorgt ervoor dat jij weer meer invloed kunt uitoefenen op jouw leven en de omliggende factoren. Dat geeft me voldoening.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Intuïtief

  Persoonlijk

  Concreet

  Inlevend

  Praktisch

  Werkwijze

  Tijdens ons eerste gesprek is het belangrijk dat ik een duidelijk beeld van je krijg en kan jij je verhaal bij me kwijt. Ik streef ernaar om de behandeling zo luchtig en laagdrempelig mogelijk te houden. We moeten het immers niet zwaarder maken dan het is. In de therapie sta jij centraal. Belangrijk vind ik dat ik met jou werk, niet aan jou. De samenwerking is van groot belang om op een doelgerichte manier naar een oplossing toe te werken.

  Ik zal je goed begeleiden maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Ik ben er niet om je probleem op te lossen, maar om je inzichten te geven en je te laten groeien als mens. Zodat je zelf met problemen aan de slag kan. Niet alleen het probleem waarmee je bij mij bent gekomen, maar ook de problemen in de toekomst. Zo kun je voluit leven en voel je je veilig genoeg om nieuwe stappen te zetten.

  Met jouw talenten kun je ook jouw leven veranderen.

  Ik kan je helpen bij:

  Angst

  Burn-out

  Depressie

  Hechtingsproblematiek

  Hoogsensitief persoon (HSP)

  Negatief zelfbeeld

  Ongewenste kinderloosheid

  Overgangsklachten

  Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

  Relatieproblemen (individueel)

  Rouw- en verliesverwerking

  Samengestelde gezinnen problematiek

  Seksueel misbruik

  Slaapproblemen

  Stress- en spanningsklachten

  Trauma

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

  Coaching

  Cognitieve gedragstherapie (CGT)

  EMDR

  Familieopstellingen

  Rationeel Emotieve Therapie (RET)

  Systeemtherapie


  Relatietherapie


  Bekijk mijn relatietherapie profiel

  Aangesloten bij:

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Op aanraden van mijn behandelaar heb ik een aantal stappen kunnen zetten die ikzelf alleen niet had genomen of aangedurfd. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn situatie en kon ik oude rolpatronen loslaten.

  - Anoniem

  "Josie heeft me veel meer rusten en perspectief gegeven. Iets wat in je zit maar bij mij goed verborgen zat door de alledaagse conditionering."

  - Anoniem

  Josie heeft door middel van EMDR mijn trauma's laten verwerken. Hierdoor ervaar ik minder stress en heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

  - Anoniem

   "Josie, ik wil je echt heel erg bedanken voor je hulp, want die heb ik zeker nodig gehad om tot mijn inzichten te komen…en dat was me alleen niet gelukt!!"

   
  - Anna
  Gemiddeld geven cliënten Josie van Dijk:
  Beoordeling: 4.8 uit 5.
  Op basis van 17 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  "Lieve Josie, je hebt mij geleerd om te vertrouwen op mezelf. Om mijn intuïtie te omarmen en te voelen dat ik genoeg ben. Je hebt de gave om te spiegelen zonder oordeel en daar ben ik je enorm dankbaar voor. Dankjewel voor je rust, je wijsheid en je humor. Ik had met niemand anders deze reis willen maken!"

  - Anoniem

  Na een traumatisch verlies van mijn liefste ben ik door Josie bevrijd van een serie woensdagkwelllingen met EMDR. Ik heb geen herbelevingen meer en ik groei nog steeds in het besef dat er door Josie haar toedoen er een frisse wind door mij heen waait, nog steeds heel dankbaar hiervoor.

  - Anoniem

  "Josie heeft levenservaring, dat voel ik en daarom heb ik voor haar gekozen. Haar inlevingsvermogen is groot evenals haar inspanningen om mij te begrijpen. Josie kijkt naar het grotere geheel, vormt een holistisch beeld, en laat me zo nu en dan met humor naar mijn eigen handelingen kijken zonder de serieuze toon te verliezen. Ik bewonder haar als mens die zich in de hoedanigheid van psycholoog laat zien."

  - Anoniem

  "Bij Josie voel ik me op mijn gemak, ik heb bijna het gevoel gehad alsof ik bij een vriendin op de koffie ben in haar gezellige geluidsdichte woonkamer. Al schroomt ze niet om de duidelijke waarheid te vertellen wanneer dat nodig is. Ze is erg open-minded en zonder oordeel waardoor je gemakkelijk je verhaal kunt doen. Overal is een oplossing voor en ze is meesteres in het omdenken. Ze heeft me een goede (confronterende) spiegel voorgehouden, waardoor ik mezelf beter heb leren kennen en begrijpen en wat mijn valkuilen zijn. Ieder gesprek wist ze weer een laagje van mijn cocon af te breken, totdat ik me weer vrij genoeg voelde om het zelf te doen. Daarnaast is ze ook gewoon een vrolijke, kleurrijke, toegankelijke en gezellige vrouw met humor. Ik vind het bijna jammer dat de behandeling erop zit."

  - Anoniem

  Op aanraden van mijn behandelaar heb ik een aantal stappen kunnen zetten die ikzelf alleen niet had genomen of aangedurfd. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn situatie en kon ik oude rolpatronen loslaten.

  - Anoniem

  "Josie heeft me veel meer rusten en perspectief gegeven. Iets wat in je zit maar bij mij goed verborgen zat door de alledaagse conditionering."

  - Anoniem

  Josie heeft door middel van EMDR mijn trauma's laten verwerken. Hierdoor ervaar ik minder stress en heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

  - Anoniem

   "Na een tijdje vast gelopen te zijn in onze relatie hebben wij contact opgenomen met Josie. De drempel leek hoog, maar bleek er niet te zijn. Wat een fijne duidelijke gesprekken, met een traan en een lach. Ze leerde ons beter communiceren, we zijn elkaar weer gaan waarderen.
  Wij vinden Josie een hele fijne gesprekspartner, ze heeft veel mensenkennis en is ontzettend vriendelijk en doortastend! Soms is de oplossing heel dichtbij, hadden we dit maar eerder gedaan. Bedankt Josie!"

  - Suzan en Michiel

  “Hallo Josie, wat zijn wij blij dat we met jou een aantal gesprekken hebben gehad. Al heel snel gaf jouw fijne directe spiegeling en reflectie op ons een duidelijk zicht op de knelpunten. Dit zorgde ervoor dat de angel binnen korte tijd eruit was en dat de problemen snel oplosten. De handreikingen die jij ons gaf voor een andere manier van communiceren passen we, als dat nodig is, toe en we zijn alert op terugkerende woordjes..... EN dus voelt dit stukken beter :). Heel erg bedankt voor de ruggensteun die je ons hiermee gaf, we genieten weer ten volle van elkaar!”

  - Roel en Yvette

   "Na meer dan 25 jaar huwelijk liepen wij vast, op verschillende plaatsen hadden we hulp gevraagd, maar we kwamen er niet uit. Toen kwam Josie op ons pad, en samen met haar zijn we toch tot een oplossing gekomen. 

  Samen hebben wij diversen gesprekken met Josie gehad, en door haar doortastendheid en humor zijn we er een heel eind uitgekomen. We konden altijd op Josie terug vallen via de mail of een extra gesprek, het lucht altijd weer op. Josie, bedankt voor wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan, wij zijn blij met jou."

   
  - Peter en Anja

   "In mijn verleden heb ik een aantal nare dingen meegemaakt en dacht lang deze alleen te kunnen oplossen. Dit lukte dus niet. Via de huisarts kwam ik bij Josie terecht. Zij heeft mij, met behulp van EMDR en gesprekken, van mijn nare ervaringen afgeholpen.
  Het is alsof ik kilo's lichter ben. Die zware last is van mijn schouders, het gepieker is verdwenen, ik slaap beter en ik kan weer sinds lange tijd genieten."

  - Martin

  "Als ik dan heb aangebeld en ik zie jouw lach dan weet ik dat ik veilig ben dat ik mijzelf zijn mag. Je laat mij in de yoga-zaal daar zit ik dan te wachten terwijl jij iemand verder helpt alleen met mijn gedachten. Dan zit ik tegenover jou ik kijk naar jou, ik zie een vrouw die mooi is, warm en wijs die mij leert kijken naar mijzelf mij leert dat ik het antwoord vind als ik mijzelf zie als het kind dat ik ooit was en niet mocht zijn de last was groot, ik was te klein. Die last te dragen, jarenlang dat heeft mij echt vervormd en ook zelfs nu nog ben ik bang dat het proces om te genezen heel moeizaam is en ook heel lang maar als jij mij wilt blijven helpen met zoveel warmte en geduld dan zullen ééns mijn tranen komen en wordt mijn liefste wens vervuld."

  - Maurits

  Lieve Josie, wat een geweldige hulp heb ik van jou gehad, ik heb me bij jou zo gehoord, gezien en begrepen gevoeld, en dat maakte dat ik me al in hele korte tijd zoveel beter voelde. En nu kan ik weer verder met veel meer begrip voor mezelf, en de juiste handvaten, bedankt Josie voor jouw super fijne hulp!!

  - Margo

   "Ik wil je heel erg bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt. We kunnen, nu Anton gestopt is met drinken, eindelijk verder met onze relatie. De "fles" staat niet meer tussen ons in! Nogmaals heel erg bedankt."

   
  - Liesbeth en Anton

  "Hoi Josie, Ik wil je even laten weten hoe blij ik ben met de resultaten van uw behandeling van EMDR bij mijn man Gerard. Hij is heel relax mbt tot de zorgen over onze zoon en hij geeft mij kracht en steun om de schouders eronder te zetten. Zo heb ik Gerard in geen jaren gezien. Dit doet mij erg goed, bedankt Josie."

  - Frederique

   "Ik kwam bij Josie omdat ik "dingen" uit het verleden graag een plekje wilde leren geven, zodat ik meer rust kreeg in mijn leven en weer een stap vooruit kon maken. Dat het zo'n uitwerking op me zou hebben zoals ik dat nu heb ervaren had ik nooit van te voren gedacht.

  Vanaf de eerste keer dat ik bij haar langskwam voelde het heel vertrouwd. Josie heeft echt de aandacht voor je en vraagt de juiste vragen op het juiste moment. Ik heb EMDR therapie bij haar gehad en ben erg verbaasd geweest over de snelle resultaten. Niet alleen ikzelf maar ook de mensen om me heen merkten dat ik meer rust kreeg. Ik heb handvatten gekregen waar echt iets aan heb en in veel situaties kan toepassen als dat nodig is."

  - Elena

   "Josie, ik wil je echt heel erg bedanken voor je hulp, want die heb ik zeker nodig gehad om tot mijn inzichten te komen…en dat was me alleen niet gelukt!!"

   
  - Anna

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  St Josephstraat 14
  5211NJ Den Bosch

  Contact met Josie van Dijk


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.