Psycholoog Den Bosch - Hans Jacobs - Hulp bij psychische klachten
Hans Jacobs
Hans Jacobs

Psycholoog Den Bosch

Ik ben Hans Jacobs, Psycholoog Den Bosch en als ik nu op mijn eigen leven terugkijk, dan zie ik een zoektocht. Een weg terug naar mezelf, waarin ik de patronen die ik als kind aanleerde weer af moest leren. Dat proces heeft me gevormd. Ik ging me verdiepen in de psychologie van de mens en ik werd er door gegrepen. Ik ben er van overtuigd dat ik door die levenservaring mijn cliënten beter begrijp en ze ook beter kan begeleiden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Den Bosch

Ik maak het niet moeilijker dan het is. De meeste problemen en vragen zijn heel goed te behandelen met korte therapeutische trajecten.

Je zit met je gevoel, je denken, en je leven op een verkeerd spoor. En het lijkt allemaal maar één kant op te kunnen gaan. Het lukt je niet meer om, om je heen te kijken en een andere kant op te gaan.

Het vrijmaken van je innerlijke kracht, het onder ogen zien van confronterende gebeurtenissen vormen de basis van de therapie. Je duwt de wissel om en kunt weer wat vrijer ademen, er blijken genoeg andere wegen te zijn. Jij, en niemand anders, bepaalt waar je uit gaat komen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Den Bosch - Hans Jacobs kost € 95 en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je €115 per sessie van 60 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Den Bosch

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan, ik leer je graag kennen!

Psycholoog Den Bosch - Over Hans Jacobs

Je herkent het wel, veel mensen stellen torenhoge eisen aan zichzelf en hun omgeving. En in de drukte die dat met zich meebrengt verlies je jezelf uit het oog. Het gaat geleidelijk. Je hebt het niet eens door. Tot het te laat is. En dan zit je vast, soms heel letterlijk. De oorspronkelijke bronnen van energie en balans zijn opgedroogd.

Een van de belangrijkste onderwerpen in mijn werk is het hervinden van de balans. Veel psychische klachten zoals depressie, angsten, burn-out en identiteitsproblematiek zijn vaak symptomen van de ontstane disbalans en niet de oorzaak. Ik richt mij met name op het herstellen van de balans; op een praktische ervaringsgerichte werkwijze.

Contact Psycholoog Den Bosch

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan, ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Hans Jacobs

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

John over Hans Jacobs psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen bij mij de diagnose burnout werd vastgesteld heb ik direct de hulp van Hans ingeroepen. Ik benaderde hem omdat hij een vriend van mij goed geholpen had en hij geen 'standaard-psycholoog' is. Maar gewoon een normale, vlotte vent.

Het 'minuutje stilte' tijdens het koffiedrinken zal ik nooit vergeten. Ik dacht dat ik gek werd, toen ik 'verplicht' stil moest zitten en zijn. Maar daardoor ging ik wel in zien hoe druk ik mezelf altijd maakte. Geen rust nam, en dat ik wel moest veranderen.

Hans heeft mij op een persoonlijke wijze geholpen om mij inzicht te geven in het proces van mijn burnout, de reintegratie en inzicht in mijzelf en mijn eigenwaarden. Mede daardoor kon ik sneller dan normaal reïntegreren en ben ik weer van mijzelf, mijn gezin en mijn leven gaan genieten."

Contactgegevens van Hans Jacobs

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Bosch

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Bosch.

Hans Jacobs
Verlengde Statenlaan 65
5223 LD Den Bosch