Psycholoog Den Bosch - Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs

Psycholoog Den Bosch

Ik ben Hans Jacobs , en als ik nu op mijn eigen leven terugkijk, dan zie ik een zoektocht. Een weg terug naar mezelf, waarin ik de patronen die ik als kind aanleerde weer af moest leren. Dat proces heeft me gevormd. Ik ging me verdiepen in de psychologie van de mens. En ik werd er door gegrepen, ik maakte er mijn beroep van. Ik ben er van overtuigd dat ik door die levenservaring en het feit dat ik niet altijd psycholoog was mijn cliënten beter begrijp en ze ook beter kan begeleiden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Den Bosch

Ik maak het niet moeilijker dan het is. De meeste problemen en vragen zijn heel goed te behandelen met korte therapeutische trajecten.

Je zit met je gevoel, je denken, en je leven op een verkeerd spoor. En het lijkt allemaal maar één kant op te kunnen gaan. Het lukt je niet meer om, om je heen te kijken en een andere kant op te gaan.

Het vrijmaken van je innerlijke kracht, het onder ogen zien van confronterende gebeurtenissen vormen de basis van de therapie. Je duwt de wissel om en kunt weer wat vrijer ademen, er blijken genoeg andere wegen te zijn. Jij, en niemand anders, bepaalt waar je uit gaat komen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Den Bosch - Hans Jacobs kost € 95 en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je €115 per sessie van 60 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Over mij

Je herkent het wel, veel mensen stellen torenhoge eisen aan zichzelf en hun omgeving. En in de drukte die dat met zich meebrengt verlies je jezelf uit het oog. Het gaat geleidelijk. Je hebt het niet eens door. Tot het te laat is. En dan zit je vast, soms heel letterlijk. De oorspronkelijke bronnen van energie en balans zijn opgedroogd.

Een van de belangrijkste onderwerpen in mijn werk is het hervinden van de balans. Veel psychische klachten zoals depressie, angsten, burn-out en identiteitsproblematiek zijn vaak symptomen van de ontstane disbalans en niet de oorzaak. Ik richt mij met name op het herstellen van de balans; op een praktische ervaringsgerichte werkwijze.

Cliëntervaringen Hans Jacobs

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Tamara over Hans Jacobs psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik kwam nadat ik compleet was vastgelopen tijdens mijn revalidatie bij Hans terecht. Onder het medische probleem zat nog veel "puin" van vroeger dat ook mijn revalidatie beïnvloedde. Ik had al veel psychologen en therapeuten gesproken voordat ik hier terechtkwam en had het gevoel dat ik eindelijk iemand gevonden heb die me begreep. Hans kan erg goed luisteren en verbanden leggen. Hij was er altijd met volle aandacht voor mij. Ik kan echt iedereen die het nodig heeft, aanraden om hier hulp te zoeken

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Bosch.

Hans Jacobs
Verlengde Statenlaan 65
5223 LD Den Bosch

Contactgegevens van Hans Jacobs

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht