Alma Smit

Psycholoog Arnhem

Ik ben Alma Smit en mijn behandeling is er op gericht je weer bij jezelf te brengen. De waarheden te vinden waarop jij je leven kunt inrichten. Je het inzicht geven waarmee je zelf weer verder kunt. De methode die ik gebruik verrijkt je leven en geeft je de ruimte om weer te genieten van het leven. Kom langs bij praktijk Psycholoog Arnhem.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Arnhem

In het leven kun je soms door allerhande redenen vastlopen. Het lukt je niet om zelf, of met hulp van mensen die dichtbij je staan vooruit te komen. Je hebt niet de afstand, de rust, noch het overzicht te zien hoe het komt, laat staan wat je er aan kunt doen. Op zo’n moment kan ik je helpen.

Worden wie je bent

In veel gevallen zijn mensen van zichzelf verwijderd. Zonder dat je het zelf in de gaten hebt. En ineens word je wakker in je eigen leven. In andere gevallen kan een plotselinge klap die het leven je uitdeelde je van jezelf losmaken.

Als blijkt dat er sprake is van problematiek die specifieke behandeling vraagt, verwijs ik u door naar collega therapeuten.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten voor  € 150.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Arnhem

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Alma Smit. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Vanaf mijn twintigste sta ik in het theater. Lange tijd alleen, als storyteller. Met die ervaringen ben ik storytelling als training gaan geven in het bedrijfsleven. Ik kende voor mijzelf de kracht van het vinden en vertellen van je eigen verhaal. Hoe sterk het je maakt, hoeveel houvast het geeft. Vooral de ontdekking dat je verhaal maakbaar is, bleek voor veel managers hét keerpunt in hun carrière en misschien ook wel leven.

Zie je, bijna iedereen zit vast in een soort rol. Misschien wel verschillende rollen in verschillende omstandigheden – de ‘gevatte collega’, de ‘vader die geen nee kan zeggen tegen zijn dochter’, het ‘broertje dat niet zo slim is als zijn zus’, de ‘sloddervos’. Die rollen liggen soms dicht bij jezelf, maar soms ook helemaal niet. Het is erg bevrijdend als je dat ineens helemaal snapt.

Opleiding, training, werk, leven

Ik stond op toneel, ik trainde en coachte, ik hielp mensen. En: ik specialiseerde me. Ik deed de opleidingen, en daarna verdiepte ik mij vooral in de Zelf Kennis Methode, psychodrama. Bij elkaar opgeteld ontwikkelde ik zo een methode die effectief is, die snel tot de kern komt en mensen echt verder helpt. Ik merk dat ik mijn cliënten meer kan bieden dan de oplossing in een klacht. De methode verrijkt je leven en geeft je de ruimte te genieten.

Na mijn afstuderen als psycholoog heb ik voor diverse organisaties gewerkt als trainer en psycholoog. Daar hebben we trainingen op het gebied van loopbaan en leiderschap ontwikkelt. Ik heb nu ongeveer 7 jaar lang mijn eigen praktijk waar ik individuen en groepen in hun ontwikkeling begeleid.

Contact Psycholoog Arnhem

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Alma Smit. Ik leer je graag kennen!

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • HSP
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Trauma

Behandelvormen

 • EMDR
 • Familieopstellingen
 • Mindfulness
 • Relatietherapie
 • Talen

  Engels

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

"Je luistert goed. Geeft opmerkingen zodat ik vanuit een ander perspectief ga kijken. Daardoor kan ik natuurlijker werken. Jij werkt zelf heel natuurlijk. Het is echt. Je maakt mensen losser. Ik zet net die stap die ik anders niet zet."
 

- Petra

Contact

Praktijkadres

Van Oldenbarneveldtstraat 90

6827AN Arnhem


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Alma Smit
Alma Smit
Psycholoog in Arnhem
 • Beoordeling: 4.5 uit 5
  Op basis van 4 ervaringen
 • Buiten kantoortijden
 • Also in English
 • Snel op afspraak
Bel: 085-4014720