Onze behandelaars in Arnhem krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 62 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Arnhem? In Arnhem hebben we 5 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Arnhem

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een psycholoog? Bijvoorbeeld omdat je last hebt van een angststoornis, slaapproblemen, stress of wil leren omgaan met je ADHD of ADD? Dan kunnen we je hier via Psyned heel goed mee helpen. In Arnhem hebben we 6 behandelaren die verdeeld zitten door de stadsdelen Arnhem Zuid, Arnhem Centrum en Arnhem Noord. Ieder met zijn of haar eigen specialismen.

EMDR Arnhem

In Arnhem hebben we 5 psychologen die jou met EMDR kunnen helpen met bijvoorbeeld het verwerken van een traumatische ervaring. Klik op de profielen hierboven en lees meer over de psycholoog. Met een EMDR-behandeling is het namelijk ontzettend belangrijk om een goede klik te voelen met je psycholoog. Kom je er zelf niet uit? Dan helpen we je natuurlijk graag. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Maar niet alleen met een trauma of PTSS kun je terecht in Arnhem voor EMDR. Ook voor andere klachten, zoals verslaving, een negatief zelfbeeld of angsten blijkt EMDR erg effectief.

Psycholoog Arnhem Zuid

Snel een psycholoog die bij je past, bij jou in de buurt is voor jou natuurlijk het meest prettig. Daarom hebben we onze psychologen verdeeld zitten door Arnhem. Woon je in Arnhem Zuid? Dan kun je terecht bij onze psycholoog Jedidja Borkent. Haar praktijk zit vrij centraal in Arnhem Zuid. Jedidja is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en kan je helpen met uiteenlopende klachten. Denk aan angsten, burn-out, trauma of zingevingsvragen.

Psycholoog Arnhem Centrum

Woon je in het centrum van Arnhem? Dan kun je terecht bij drie van onze psychologen: Margreeth van den Toorn, Jan Aukes en net buiten het centrum van Arnhem kun je terecht bij Alma Smit. Alle drie hebben ze hun eigen specialismen. Maar ook als je niet in Arnhem Centrum woont zijn hun praktijken goed te bereiken met het OV. De praktijken van Jan en Margreeth zijn namelijk op loopafstand van station Arnhem Centraal.

Psycholoog Arnhem Noord

In Arnhem Noord, op de IJsselburcht, kun je terecht bij psycholoog Bauke Visser. Bij Bauke kun je met ontzettend veel klachten terecht en hij behandelt ook met EMDR. Ook als je in Velp woont is zijn praktijk goed te bereiken.

We helpen je graag

We snappen goed dat je niet meteen weet welke psycholoog er wel of niet bij jou past. Daar helpen we je graag bij. Ook als je nog niet helemaal weet wat precies je hulp vraag is, helpen we je in een gratis adviesgesprek naar iets meer inzicht hierin. Bel naar 085-4014720 of plan het gesprek in via onze contactpagina.

Ben je opzoek naar een relatietherapie in Arnhem? Dit kan bij 4 behandelaars.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek