Positieve psychologie bij GZ Psycholoog Emmen
Nettie Borst
Nettie Borst

GZ Psycholoog Emmen

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen specialist is. Jij kent jezelf tenslotte al je hele leven, ik loop in principe maar een klein stukje met je op. In doe ik niets meer dan een puzzeltje leggen en jou helpen om je eigen hulpbronnen weer helder te krijgen.

Afspraken buitenkantoortijd is mogelijk!

GZ Psycholoog Emmen

Mijn naam is Nettie Borst, ik ben psycholoog in Sleen nabij Emmen. Ik ben breed georiënteerd en in mijn praktijk kun je terecht met diverse problematiek. Zo kan ik je helpen met angsten, depressies, somberheid en klachten die te maken hebben met ziekte, werkomstandigheden of het gezinsleven. Daarnaast heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in traumabehandeling en persoonlijkheidsproblematiek.

Het eerste gesprek

Ik vind het belangrijk dat jij je al tijdens het eerste gesprek op je gemak voelt. Daarom kijken we tijdens onze kennismaking of er een zogenoemde klik is. We gaan het daarnaast ook hebben over wat er precies aan de hand is. Waar loop je tegenaan en wat heb je al ondernomen? Door de hulpvraag te verhelderen weten we meteen of ik je goed kan helpen.

Positieve psychologie

In de GGZ is men over het algemeen nogal geneigd om probleemgericht te denken. Ik ga juist heel positief en oplossingsgericht te werk. Want ook jij hebt een bepaalde veerkracht en die sterke punten kunnen we juist benutten tijdens onze gesprekken. Het is namelijk mijn doel dat jij op een gegeven moment weer op eigen kracht verder kunt.

Cliëntgerichte benadering

Ik voel me als psycholoog het meest thuis bij de cliëntgerichte benadering. Dat betekent dat jij centraal staat in onze gesprekken. Daarnaast wil ik ook goed kijken naar de achterliggende gevoelens en waar deze mee te maken hebben. Dat stukje verdieping is typerend voor mijn werkwijze. Ik ben een sensitief persoon en zal het snel opmerken als er onder het oppervlak wat broeit. Met behulp van mijn expertise en ervaring zal ik je helpen met datgene wat je niet zo goed kan verwoorden.

Tarief en vergoeding

Een individuele afspraak bij Psycholoog Emmen duurt 45 minuten kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met GZ Psycholoog Emmen

Wil je meer weten over psychologen in Emmen of een afspraak maken? Bel of mail naar GZ Psycholoog Emmen ter attentie van Nettie Borst. Ik leer je graag kennen!

GZ Psycholoog Emmen - over Nettie Borst

Ik heb altijd interesse gehad in de psychologie. Waarom doen mensen zoals ze doen en wat zijn de achterliggende factoren? Toch koos ik na de middelbare school aanvankelijk voor een baan als medisch analist, want de praktische kant sprak mij destijds enorm aan. Maar tijdens mijn werk in een kinderziekenhuis kwam ik erachter dat ik vooral het contact met cliënten heel boeiend vond, terwijl ik in mijn rol als analist juist op de achtergrond bleef.

Van basispsycholoog tot GZ-psycholoog

Ik had behoefte aan meer direct contact met mensen en besloot me daarom alsnog te gaan verdiepen in een studie psychologie. Na mijn afstuderen heb ik jarenlang gewerkt als basis- en GZ-psycholoog, tot ik in 2011 mijn eigen praktijk ben begonnen. Dat weerhoud mij er overigens niet van om mij te blijven ontwikkelen. Ik wil graag blijven leren en heb de laatste jaren onder andere trainingen gevolgd in EMDR, mindfulness en compassie. Elementen daarvan kan ik ook inzetten tijdens individuele gesprekken.

Balans

Als psycholoog krijg je regelmatig een inkijkje in datgene wat je cliënten van binnen bezighoudt. Dat is heel bijzonder. Het mooiste is namelijk dat ik iemand vervolgens ook echt zie herstellen. Iemand komt weer in balans, en staat ondanks alle hobbels en teleurstellingen weer in zijn eigen kracht. Dat is een mooi proces. Het is mijn doel om mensen op weg te helpen, zodat ze hun eigenlevenspad weer kunnen vervolgen.

Contact met GZ Psycholoog Emmen

Wil je meer weten over psychologen in Emmen of een afspraak maken? Bel of mail naar GZ Psycholoog Emmen ter attentie van Nettie Borst. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over GZ Psycholoog Emmen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Nettie Borst

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ Psycholoog Emmen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Sleen.

Nettie Borst
Sideriusstraat 16
7841 KA Sleen