Psychologen Amsterdam
Maak kennis met onze behandelaar.

Psychologen in Amsterdam


Een goede psycholoog in Amsterdam vind je hier!

Maak kennis met onze psychologen in Amsterdam, ze helpen je graag. Al onze psychologen De psychologen houden praktijk in alle stadsdelen van Amsterdam, zoals Amsterdam-Centrum, Oud-Zuid en Amsterdam-IJburg. Er is altijd een psycholoog in de buurt zonder wachtlijst.

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Het is niet altijd even duidelijk wanneer je naar een psycholoog kunt gaan, soms zijn klachten en symptomen vaag en is het onduidelijk. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor persoonlijk advies. Klachten kunnen ook duidelijk zijn, je hebt een burn-out, je zit in depressie of hebt relatieproblemen. Als het allemaal even teveel wordt kan Psycholoog Amsterdam goed helpen.

Psycholoog Amsterdam helpt met verschillende klachten

Je kunt met veel verschillende klachten, hulpvragen naar een psycholoog. In de praktijk zien we veel verschil in type en soort klacht, doordat mensen verschillend zijn en anders met een situatie omgaan. Dit maakt de diversiteit aan hulpvragen groot. Door onze ruime ervaring en kennis maken wij elke behandeling op maat voor jouw hulpvraag.Veel voorkomende klachten zijn:

Dit zijn enkele voorbeelden, neem vooral contact op als jouw klacht er niet bij staat. De kans is groot dat wij je wel kunnen helpen.

Met relatieproblemen naar een psycholoog

Je kunt ook met relatieproblemen goed terecht bij een psycholoog. Een psycholoog is vaak opgeleid tot relatietherapeut. Onder de relatieproblemen kunnen andere problemen spelen die eerst opgelost moeten worden voordat we met relatietherapie jullie verder helpen. De psycholoog laat jullie zien wat er gebeurt als jullie ruzie maken en helpt jullie om de patronen te doorbreken, zodat jullie het weer beter met elkaar gaan vinden.

Therapievormen en behandelingen

Voor het behandelen van een klacht heeft de psycholoog verschillende therapie mogelijkheden. Welke behandelsvorm wordt gekozen hangt af van de klacht en wat past bij jou. Van de therapievormen is door onderzoek bewezen dat ze erg goed werken, zo ben jij snel geholpen. Enkele veel gebruikte therapievormen door onze psychologen in Amsterdam zijn:

Hoe ziet een behandeling eruit bij Psycholoog Amsterdam?

Het is belangrijk dat er een klik is tussen jou en de psycholoog. Uit onderzoek is gebleken dat erg belangrijk is, een goede psycholoog zal er altijd voor zorgen dat die klik er is en dat jij je op je gemak voelt om je verhaal te vertellen. Op het eerste gesprek is er alle ruimte voor jouw verhaal en bespreken wij ook jouw wensen, jouw doelen. Met deze informatie maakt de psycholoog een behandelplan. Hierin staan de doelen, hoe veel sessies er ongeveer voor nodig zijn en hoe de doelen bereikt gaan worden.

Daarna is het hard werken, er worden intensieve gesprekken gevoerd, we gaan opdrachten doen en er is huiswerk dat ervoor moet zorgen dat er stappen worden gezet. Na een paar sessies zul je merken dat de verandering is ingezet en dat het beter gaat.

Kwaliteit van zorg

Bij Psyned vinden wij het belangrijk dat iedereen goede zorg krijgt, daarom moeten onze psychologen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Elke psycholoog is onder andere afgestudeerd aan een universiteit, lid van een erkende beroepsverenging en in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (vog.)

Contact met Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag, wil je meer weten van een van onze psychologen of een afspraak maken? Bel vrijblijvend voor persoonlijk advies naar: 085 4014 720. Wat je vraag ook is, je krijgt altijd een goed advies. Je kunt ons ook een bericht sturen, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.