Relatietherapie Utrecht
Joris Groenendijk
Joris Groenendijk

Relatietherapie Utrecht

Elke relaties kent zo zijn ups en downs. Soms duren de vervelende periodes echter te lang en worden ze intenser. Misschien loopt de communicatie niet goed meer en hebben jullie het idee dat jullie constant langs elkaar praten. Of misschien stuitten jullie regelmatig op dezelfde discussies en komen jullie er samen niet meer uit. Wat er op dat moment ook speelt, het is een goede eerste stap om hulp te zoeken.

Relatietherapie Utrecht

Tijdens relatietherapie kijken we met elkaar naar de relatie. Hoe gaan jullie met elkaar om en in welke patronen lopen jullie vaak vast? Samen kijken we naar een geschikte behandelmethode waar jullie je beiden prettig bij voelen. Misschien vraag ik jullie wel om ook eens individueel langs te komen, zo kan ik jullie beiden goed leren kennen. Wat onze manier van aanpak ook gaat worden, het doel blijft hetzelfde. We gaan werken aan jullie relatie en ik bied handvatten zodat jullie aan het einde zelfstandig aan de slag kunnen. Dit alles zodat de relatie weer op kan bloeien en jullie weer van elkaar kunnen genieten.

Joris Groenendijk

Nieuwegracht 29
3512 LD Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Psycholoog Utrecht

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Utrecht

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Bunnik.

Joris Groenendijk
Nieuwegracht 29
3512 LD Utrecht