Relatietherapie Utrecht - Zenda Fransen
Zenda Franssen
Zenda Franssen

Relatietherapie Utrecht

Elke relaties kent zo zijn ups en downs. Soms duren de vervelende periodes echter te lang en worden ze intenser. Misschien loopt de communicatie niet goed meer en hebben jullie het idee dat jullie constant langs elkaar praten. Of misschien stuitten jullie regelmatig op dezelfde discussies en komen jullie er samen niet meer uit. Wat er op dat moment ook speelt, het is een goede eerste stap om hulp te zoeken.

Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijd!

Relatietherapie Utrecht

Tijdens relatietherapie kijken we met elkaar naar de relatie. Hoe gaan jullie met elkaar om en in welke patronen lopen jullie vaak vast? Samen kijken we naar een geschikte behandelmethode waar jullie je beiden prettig bij voelen. Misschien vraag ik jullie wel om ook eens individueel langs te komen, zo kan ik jullie beiden goed leren kennen. Wat onze manier van aanpak ook gaat worden, het doel blijft hetzelfde. We gaan werken aan jullie relatie en ik bied handvatten zodat jullie aan het einde zelfstandig aan de slag kunnen. Dit alles zodat de relatie weer op kan bloeien en jullie weer van elkaar kunnen genieten.

Kom er sterker uit

Relatietherapie kan duidelijkheid geven. Zo kunnen jullie samen met iemand die niet oordeelt de situatie open bespreken. Waar gaat het fout? En vooral, wat kan er beter? Zo kunnen jullie beide aan dingen werken. Op deze manier groei je als koppel, maar ook als individu. Dit zorgt er voor dat jullie er hoe dan ook sterker uit komen.

Doorbreek de patronen!

Het is belangrijk om de patronen die tussen jullie samen ontstaan zijn te herkennen en te doorbreken. Hierbij kan ik als relatietherapeut jullie goed helpen. We kijken welke patronen er bij jullie zijn ontstaan en hoe jullie er samen voor kunnen zorgen dat deze cirkel doorbroken wordt. Dan kunnen jullie allebei leren om op een betere manier met een situatie om te gaan.

Maak eens een afspraak

Ga niet langer door op deze destructieve manier! Maak eens een afspraak en laten we op zoek gaan naar verschillende manieren om jullie relatie weer te laten lopen zoals het hoort. Ik hoor graag van jullie.

Zenda Franssen

Mendelssohnstraat 2
3533 XH Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Utrecht

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ-Psycholoog Utrecht

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht.

Zenda Franssen
Mendelssohnstraat 2
3533 XH Utrecht