Erwin Smidt - Relatietherapeut Amersfoort
Erwin Smidt
Erwin Smidt

Relatietherapie Amersfoort

Jullie ervaren relatieproblemen, de communicatie loopt stroef en jullie lopen vast. Als relatietherapeut wil ik jullie graag helpen. Vaak kan er met liefde en kleine veranderingen al grote stappen worden gezet. Blijf niet zitten in oude patronen, maar doorbreek ze en hervind elkaar.

Relatietherapie zorgt voor nieuwe inzichten in je relatie. Geef je relatie nieuwe impulsen en open het gesprek. Jullie relatie is het waard, ik help jullie graag.

Afspraken 's avonds en in het weekend mogelijk

Relatietherapie Amersfoort

Je kunt bij mij in Amersfoort terecht voor relatietherapie. Relatieproblemen kunnen ons allemaal overkomen. Mijn advies: blijf niet zitten in oude patronen,  maar doorbreek ze en werk aan je relatie. Een relatietherapeut kan jullie hierin goed begeleiden. Hoe eerder je de problemen aanpakt, hoe beter ze zijn op te lossen. Zelfs als een geen relatieproblemen zijn kan het niet verkeerd zijn om langs een relatietherapeut te gaan. Je kun bij mij ook terecht in de avonden en weekenden. Bel mijn praktijkassistente voor de mogelijkheden.

Werken aan je relatie

Jullie veranderen als mens en daardoor verandert ook jullie relatie. Het kan soms lastig zijn samen op een lijn te blijven. Dit kost inzet, werk en aandacht voor elkaar. Ik kan jullie helpen om elkaar te hervinden. Elkaar leren te verstaan en oog voor elkaar te hebben. Met nieuwe liefde kan veel worden bereikt.

Samen tot een oplossing komen

We gaan samen werken aan de relatie. Bel of mail gerust voor een afspraak naar Relatietherapie Amersfoort. Ik leer jullie graag kennen!

Erwin Smidt

Asch van Wijckstraat 9
3811 LP Amersfoort

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neemt contact op met Psycholoog Amersfoort

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving Psycholoog Amersfoort

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amersfoort.
Er is een voldoende parkeerplek in de buurt.

Op maandag kun je terecht op mijn praktijklocatie aan de Bickestraat 86 in Amersfoort.

Erwin Smidt
Asch van Wijckstraat 9
3811 LP Amersfoort