Petra van der Graaf - Ritskes
Petra van der Graaf-Ritskes
Petra van der Graaf-Ritskes

Relatietherapie Houten

Elke relatie verdient aandacht, een kritische blik en van tijd tot tijd serieuze reflectie. Bijna niemand neemt daar de tijd voor. In mijn ogen is dat doodzonde; want je kunt er niet alleen veel ellende mee voorkomen, maar jullie relatie wordt ook dieper, mooier en rijker als je elkaar kunt blijven stimuleren en laten groeien.

Relatietherapie Houten

Eigenlijk is het altijd goed om eens naar een relatietherapeut te gaan. Zelfs als het allemaal wel goed gaat tussen jullie. Een relatie wordt op een gegeven moment namelijk een beetje vanzelfsprekend. Je kent elkaar door en door of in ieder geval: zo lijkt het.

Jullie hebben het hartstikke druk met van alles en nog wat, en ook al ben je nog zo vaak samen, je verliest elkaar een beetje uit het oog. Je hoeft geen moeite meer te doen. En dat doe je dan ook steeds een beetje minder.

Ik krijg vast van alles de schuld

In veel ruzies lijkt het soms alsof een relatietherapeut de scheidsrechter moet zijn - ‘zie je wel, zij vond ook dat…’. Jullie zullen mij, of welke relatietherapeut ook, nooit kunnen verleiden op welke manier dan ook partij te kiezen. Simpelweg omdat in mijn ogen niet jij, noch de ander het probleem veroorzaakt, maar jullie interactie. Je gaat van mij dus nergens de schuld van krijgen. En ik ga je ook niet helpen je gelijk te krijgen.

Hoe werkt relatietherapie?

Relatietherapie is heel succesvol. Zeker als jullie in de tweede fase van de behandeling komen, is de kans op terugval heel klein. Evengoed komt het voor dat stellen besluiten toch uit elkaar te gaan.

Eigen praktijk

In mijn praktijk ben ik helemaal op mijn plek. De inhoudelijke kant van mijn werk is onverminderd boeiend, en het samen-werken met mijn cliënten regelrecht inspirerend. Ik ben er voor jullie!

Hebben jullie hulp nodig?

Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even. Ik help jullie graag!

Petra van der Graaf-Ritskes

Korte Schaft 23A, kamer 8
3991 AT Houten

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Petra van der Graaf-Ritskes

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Houten

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Houten.

Petra van der Graaf-Ritskes
Korte Schaft 23A, kamer 8
3991 AT Houten