Groei naar elkaar toe bij Relatietherapie Bergen (omgeving Alkmaar)
Joy Berg-Andersen
Joy Berg-Andersen

Relatietherapie Bergen (Alkmaar)

Elke relatie, ongeacht of er problemen spelen, verdient aandacht. Een kritische blik en van tijd tot tijd serieuze reflectie. Bijna niemand neemt daar de tijd voor. In mijn ogen is dat doodzonde; want je kunt er niet alleen veel ellende mee voorkomen, maar jullie relatie wordt ook dieper, mooier en rijker als je elkaar kunt blijven stimuleren en laten groeien.

Bel om een afspraak te maken bij Relatietherapie Bergen. De behandeling kan ook in het Engels gegeven worden!

Doorbreek de negatieve spiraal bij Relatietherapie Bergen (Alkmaar)

Iemand op wie je terug kunt vallen

Iedereen heeft iemand nodig. Iemand die er voor je is. Iemand waar je van op aan kunt, die je vertrouwt en op wie je terug kunt vallen. Je partner. Je relatie is het anker waarop je een leven bouwen kunt. Daarom ook dat alles wankelt op het moment dat het niet goed gaat tussen jou en je partner.

Samen werken aan je relatie bij Relatietherapie Bergen

Waarschijnlijk ben je hier omdat het in jullie relatie juist niet goed gaat. Jullie hebben steeds ruzie, kunnen niet meer met elkaar communiceren of hebben samen iets ingrijpends meegemaakt. Er is sprake van een zogeheten crisis, julie zitten in een negatieve spiraal waar je samen niet meer uitkomt.

Om uit de crisis te komen en de negatieve spiraal te doorbreken moeten jullie allebei bereid zijn om te werken aan jullie relatie. Alleen dan heeft de therapie bij Relatietherapie Bergen zin.

EFT - Emotionally Focused Therapy

Laat ik vooropstellen dat ik niet als scheidsrechter op ga treden. Ik zal geen partij kiezen, niemand de schuld geven en niemand helpen om gelijk te krijgen. Dit omdat in mijn ogen niet jij of de ander het probleem veroorzaakt, maar jullie interactie. 

De therapie die ik geef bij Relatietherapie Bergen (EFT - Emotionally Focused Therapy) is een succesvolle manier om jullie door deze zware periode te helpen. De basisgedachte is dat jullie relatie is vastgelopen omdat jullie continue op dezelfde manier op elkaar reageren.

Bepaalde aspecten in jullie relatie kunnen steeds dezelfde reactie verwachten, of jullie ontlopen elkaar juist. Hoe langer deze patronen in jullie relatie verweven zijn, hoe moeilijker het wordt ze los te laten. EFT laat jullie zien wat jullie nou echt aan het doen zijn en hoe dat voor elkaar voelt.

Angst

De reden waarom jullie op deze bepaalde manier op elkaar reageren, is omdat hier een emotionele basis aan ten grondslag ligt. Samen gaan we op zoek naar deze emoties om ze vervolgens te bespreken en uit te diepen. Al snel zullen jullie merken dat jullie manier van reageren te maken heeft met angst voor bijvoorbeeld verlating, niet de moeite waard te zijn, kritief of afwijzing.

Tarief en Duur

Voor een afspraak van 75 minuten bij Relatietherapie Bergen betaal je € 105,00. De betaling kan middels een factuur achteraf worden voldaan. Bergen ligt in de omgeving van Alkmaar, vlakbij Heerhugowaard.

Contact met Relatietherapie Bergen

Graag hoor ik wat ik voor jullie kan betekenen. Aarzel niet om te bellen of stuur een e-mail naar Relatietherapie Bergen ter attentie van Joy Berg-Andersen. Ik leer jullie graag kennen!

Joy Berg-Andersen

Prins Hendriklaan 30
1862 EL Bergen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Relatietherapie Bergen / Alkmaar

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Relatietherapie Bergen

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Bergen.

Joy Berg-Andersen
Prins Hendriklaan 30
1862 EL Bergen