Relatietherapeut Almere: hulp bij relatieproblemen
Jacqueline Stet
Jacqueline Stet

Relatietherapie Almere

In de relatietherapie help ik jullie in eerste instantie de ‘crisis’ uit jullie omgang met elkaar te halen. Nu hebben jullie zo veel moeite om elkaar vinden en te verstaan, dat geen enkel gesprek zin heeft. Jullie reageren op elkaar als door een wesp gestoken.

Relatietherapie Almere - Jacqueline Stet

Waar gaat het nou echt om?

Lijkt het soms alsof er bij jullie geen dag voorbijgaat zonder ruzie? Steeds kleinere voorvallen kunnen al een aanleiding zijn. Je baalt achteraf wanneer het weer gebeurd is, maar ondanks dat komen jullie er zelf niet uit. Als relatietherapeut zal ik met jullie de kern van jullie meningsverschillen achterhalen. Ruzies gaan vaak over uiteenlopende onderwerpen, maar zijn veelal te herleiden naar een enkele gedachte of een enkel gevoel.

Schillen verwijderen

Ik zal jullie helpen de schillen te verwijderen. De schillen staan voor de maskering van waar het écht om gaat. Door ruzies wordt voor jullie moeilijk om elkaar te vinden, terwijl er eigenlijk een verlangen bij jou is om weer tot de ander te komen. Er echt over praten lukt niet, of misschien weet je niet goed wat je eigenlijk wil of wat de aanleiding voor irritaties of ruzies zijn.

Extra paar ogen

Vaak ziet een extra paar ogen meer en kan het ook prettig zijn als iemand zonder oordeel met jullie meekijkt. Ik zal ook niet degene zijn die jullie relatie herstelt, maar ik begeleid jullie door inzichten te bieden en handvaten aan te bieden om elkaar te hervinden en samen de relatie te kunnen herstellen. Op deze manier zullen jullie ook beter voorbereid zijn op soortgelijke situaties in de toekomst. De kennis en de handvaten heb je namelijk al leren toepassen in onze gesprekken.

Contact Relatietherapeut Almere

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Almere? Bel naar Relatietherapie Almere ter attentie van Jacqueline Stet. Ik leer jullie graag kennen!

Jacqueline Stet

Buitenplaats Oosterwold 62
1349 CP Almere

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Almere

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Almere

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Almere-Hout.

Jacqueline Stet
Buitenplaats Oosterwold 62
1349 CP Almere