Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Suyin Jacobs

Relatietherapeut in Almere

Je relatie verbeteren doe je met elkaar. Maar soms is een steuntje in de rug fijn. Met behulp van systemisch denken – wat betekent dat we focussen op hoe alles met elkaar samenhangt – wil ik jullie deze geven.

Ik spreek deze talen:

Duits Flagge
Engels Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Positief

Natuurlijk

Creatief

Ruimdenkend

Wijs

Analytisch

Profielfoto

We are one, one is we: alles beïnvloedt elkaar, zoals lichaam, geest, individu en omgeving.

Relatietherapie bij Psyned

Vanuit een open en veilige omgeving, met aansluiting bij jullie verhalen, formuleren we jullie gezamenlijke doelen. We kijken naar het ontstaan van jullie hulpvraag – en dus hoe dit met elkaar samenhangt. We stellen de essentie scherp: we kijken naar wat jullie nodig hebben en wat jullie willen veranderen om de gestelde doelen te behalen. Met behulp van relatietherapie creëren we een ruimte voor jullie om tot meer inzicht, begrip en waardering in- en voor elkaar te komen. Maar ook is het mogelijk dat er ‘ontschuldiging’ plaatsvindt, het helend werkt, je positie versterkt wordt en patronen worden doorbroken.

Wanneer iets in het systeem is ontstaan, kan je dit ook het beste in het systeem – dus met alle betrokkenen samen – behandeld worden.

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

LVPW

RBCZ

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Rooseveltweg 15
1314 SJ Almere

Past Suyin bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: