Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Monique Overdijk

Relatietherapeut in Almere

Als jullie relatie niet meer zo lekker gaat, help ik jullie graag om deze lastige situatie te doorbreken.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Liefdevol

Inzichtgevend

Respectvol

Betrouwbaar

Toegewijd

Profielfoto

Ik help je graag om jezelf te vinden.

Relatietherapie bij Psyned

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor jullie relatie onder druk is komen te staan, bijvoorbeeld het al dan niet krijgen van kinderen, spanningen op het werk, ziekte of een sterfgeval. Het kan ook dat jullie simpelweg uit elkaar zijn gegroeid waardoor jullie niet meer weten hoe je elkaar kan bereiken. Of er is wantrouwen en jaloezie in jullie relatie geslopen. Kortgezegd, er kunnen een tal van redenen zijn waardoor jullie relatie niet meer is wat het was. Ik help jullie graag om elkaar weer te vinden. Ook als jullie de knoop al hebben doorgehakt om jullie relatie te beëindigen, kan relatietherapie helpen om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan.

Nadat ik jullie eerst beter heb leren kennen, bepalen we samen wat er nodig is om jullie relatie een nieuw leven in te blazen of te herstellen. Naast praktische tips en trucs, focussen we ons vooral op de onderliggende emotionele aspecten in jullie relatie. Want je denkt misschien dat je de ander heel goed kent, maar ken je die ander werkelijk? En hoe goed ken je jezelf eigenlijk? Tijdens de therapie help ik jullie inzicht te krijgen in jullie eigen behoeften, verlangens en grenzen en leren jullie hier op een respectvolle manier met elkaar over te communiceren. Mijn werkwijze is gericht op het verstevigen van het fundament van jullie relatie, waarin jullie je allebei erkend en gewaardeerd voelen.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 5 uit 5 sterren op basis van 6 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Maisgeelstraat 56
1339 EP Almere

Past Monique bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: