Psycholoog Rotterdam - Annelies de Jager
Maak kennis met onze behandelaar.
Annelies de Jager
Annelies de Jager

Psycholoog Rotterdam

Als je bij mij in behandeling komt merk je al gauw dat je niet op mij leunt, maar dat ik je zelfvertrouwen geef om het op eigen kracht te doen. Ik vind het namelijk fijn om een stukje met jou mee te kunnen lopen zodat je daarna weer zelf op pad kunt.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren of op mijn andere locatie in Gouda!

Cliëntgerichte behandeling bij Psycholoog Rotterdam

Als psycholoog ben ik rustig, open en ik kan goed luisteren zonder te oordelen. Ik help je om zelfredzaam te worden, zodat je snel weer zelf verder kunt. Dit doe ik op een persoonlijke en cliëntgerichte manier. Jouw wensen staan centraal en ik hou geen standaardpraatje maar verdiep me in jouw casus zodat ik een behandelprogramma op maat voor je kan samenstellen. 

Weer op weg geholpen bij Psycholoog Rotterdam
Tijdens de behandeling bij Psycholoog Rotterdam wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Ons onderlinge contact is immers erg belangrijk, samen zorgen we ervoor dat jij weer op weg geholpen wordt. Daarom ben ik ook tussen de consulten door telefonisch en per mail bereikbaar, zodat ik je kan ondersteunen op de momenten waarop je het nodig hebt.

Ik behandel hulpvragen op het gebied van depressie, rouw- en verliesverwerking, zingeving, negatief zelfbeeld, (faal)angst, burn-out, trauma, slaapproblemen en relatieproblemen.

Je moet het zelf doen
Behandelmethoden die ik vaak inzet bij Psycholoog Rotterdam zijn Cognitieve Gedragstherapie en Gesprekstherapie. Daarnaast bestaat de behandeling voor een groot deel uit huiswerk en eventueel exposure oefeningen. Jezelf nieuwe patronen aanleren lukt immers het beste door het zelf te doen.

Huiswerkopdrachten die ik regelmatig meegeef zijn schrijfopdrachten, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, het bijhouden van een dagboek waarin je bijhoudt wanneer bepaalde klachten of gedachten opspelen en waardoor ze worden beïnvloed en het lezen van informatie. Welke oefening ik op welk moment inzet hangt af van je hulpvraag, je persoonlijke voorkeur en je kwaliteiten.

Tarief en duur
Een afspraak bij Psycholoog Rotterdam kost € 95,00 en duurt 45 minuten. In de avonduren kost deze afspraak € 115,00. Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen? Dan betaal je € 115,00 voor een afspraak van 60 minuten. 's Avonds betaal je € 135,00. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij
Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP): 1333905
AGB-code: 90102023.

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Rotterdam of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Annelies de Jager. Ik leer je graag kennen! 

Over Mij - Annelies de Jager - Psycholoog Rotterdam

Aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam volgde ik mijn Masteropleiding Klinische Psychologie. Tijdens mijn studie deed ik veel ervaring op in het behandelen van verslavingen en depressies.

Christelijke levensovertuiging
Ik heb zelf een christelijke levensovertuiging, maar mijn behandeling heeft geen christelijke inslag - tenzij jij er om vraagt. Het maakt mij ook niets uit wat jouw geloofsovertuiging is, iedereen is welkom bij Psycholoog Rotterdam!

Meer over mij
Ik ben getrouwd en mag buiten mijn werk graag koken, creatief bezig zijn, lezen en wandelen.

Contact met Psycholoog Rotterdam
Heb je nog een vraag over mij, mijn praktijk of wil je een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Annelies de Jager. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Femke over Annelies de Jager psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Annelies is een rustige, begane vrouw die mij vanaf het eerste gesprek op mijn gemak wist te stellen. Ze luistert zonder te oordelen en geeft rake tips en advies waar ik nog lang op terug zal kunnen vallen. Ik voelde me heel erg welkom en begrepen, waardoor het nooit een drempel was om er heen te gaan. De positieve feedback die op deze website stond, overtuigde mij om haar als psychologe te kiezen en dat zou ik anderen ook aanraden!

Routebeschrijving naar Psycholoog Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Annelies de Jager
Westblaak 92 (Unit 31)
3012 KD Rotterdam

Neem Contact op met Psycholoog Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht