Ik help je graag bij Psycholoog Voorhout nabij Sassenheim
Maak kennis met onze behandelaar.
Petra Wessels
Petra Wessels

Psycholoog Voorhout - nabij Sassenheim

Al tijdens onze eerste afspraak probeer ik een klik met je te krijgen, want daar ligt mijn grote kracht. Het is zo belangrijk dat je je veilig voelt en kan uiten met welke problemen je worstelt. Om je te motiveren zal ik heel erg letten op wat nodig is en waar jij behoefte aan hebt. 

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in het Engels!

Psycholoog Voorhout - Sassenheim helpt je graag

Door bepaalde gebeurtenissen kan er enorm veel stress komen in relaties met de mensen om je heen. Ik ben er om je daar mee te helpen. Door je inzicht en vertrouwen te geven in die gevoelens kunnen we samen werken aan die problemen. In mijn werk ben ik daarom heel open, direct en praktisch, ik probeer altijd tot de kern te komen.

Ik stel mij graag even voor, ik ben Petra Wessels, psycholoog in Voorhout nabij Sassenheim. In mijn psychologenpraktijk Psycholoog Voorhout behandel ik verschillende klachten. 

Tijd nemen
Vaak kom je voor één bepaald probleem bij mij, maar daar kunnen meerdere dingen aan ten grondslag liggen. Mensen kloppen bij mij aan vanwege relatieproblemen, maar dan blijkt een onverwerkt verlies daar de oorzaak van te zijn.
Het is aan mij om daar samen met jou overheen te kijken en aan de oorzaak te werken. In het begin kan dat nog best spannend zijn, maar als je de tijd neemt om het toch te doen, dan zul je ervaren dat je weer in beweging komt.

Praktische oefeningen
Ieder probleem vraagt weer om een andere aanpak. Bij de behandeling van een depressie of een burn-out probeer ik er juist voor te zorgen dat je weer heel weerbaar wordt, daar heb je profijt van als je weer aan het werk gaat. Bij relatieproblemen gebruik ik Emotional Focus Therapie (EFT), maar daar pas ik ook zeer veel praktische oefeningen in toe. Dit doe ik om te voorkomen dat we blijven zweven in emoties.

Tarief en duur
Een intakegesprek kost 115 euro en duurt een uur. Een vervolgafspraak kost 90 euro en duurt 45 minuten. Een afspraak voor twee personen, bijvoorbeeld relatietherapie, kost 140 euro en duurt 90 minuten voor zowel het intakegesprek als een vervolgafspraak.
Benoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.

Ik ben lid van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), lid nummer 208001 en lid van het NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), lid nummer 6412017731

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Psycholoog Voorhout ter attentie van Petra Wessels. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Petra Wessels - Psycholoog Voorhout nabij Sassenheim

Mijn passie voor de psychologie ontstond al op jonge leeftijd. Toch koos ik in eerste instantie voor een economische studie. Ik heb daarom vijftien jaar in de reclame- en marketingwereld gezeten, maar werkte wel veel met mensen door me met zaken als advies en coaching bezig te houden.

Tien jaar geleden ben ik alsnog klinische psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Leiden en ben toen direct aan het werk gegaan om mensen met een psychische stoornis te ondersteunen. Ik werkte in de wijk met kwetsbare gezinnen en in een instelling voor jongeren met psychiatrische problemen.

Iedereen is uniek
Het werken met mensen vind ik het mooist van dit vak. Jij bent uniek en daarin kan ik mijn nieuwsgierigheid helemaal kwijt. Omdat ik uit de commerciële wereld kom, heb ik veel affiniteit met iedereen die een burn-out heeft. Tegenwoordig werken veel bedrijfsartsen met protocollen en moeten werknemers vervangend werk doen. Daar word je niet gelukkig van. Met mijn aanpak kun je weer goed terugkeren op je werkplek.

Door blokkades breken
Een van de meest waardevolle inzichten die ik in mijn werk als psycholoog heb opgedaan is dat ik je kan helpen met het doorbreken van emotionele blokkades. Door je een kijkje te geven op die blokkades valt de emotionele lading van je af. Daardoor kun je beter handelen en wordt je weer zelfredzaam.

Neem contact met mij op
Heb je een vraag of wil je meer weten over  mij of mijn psychologenpraktijk in Voorhout? Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Psycholoog Voorhout ter attentie van Petra Wessels. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Psycholoog Voorhout

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Miranda over Petra Wessels psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Dankzij Petra voel ik me me beter, slaap ik beter en voel me rustiger. De adviezen die je me hebt gegeven gebruik ik nog dagelijks".

Routebeschrijving naar Psycholoog Voorhout - nabij Sassenheim

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Voorhout.

Petra Wessels
Agneshove 79
2215 HS Voorhout

Contactgegevens van Petra Wessels

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht