Professionele begeleiding bij Psycholoog Zaandam
Carmen Seegers
Carmen Seegers

Psycholoog Zaandam - Carmen Seegers

Het is belangrijk dat er niet alleen wordt gefocust op je klachten. Er moet ook aandacht zijn voor wat wel goed gaat en waar je gelukkig van wordt. Ik kijk tijdens onze gesprekken graag naar jouw krachten en mogelijkheden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Ik help je graag bij Psycholoog Zaandam

Mijn naam is Carmen Seegers, ik ben psycholoog in Zaandam. Ik behandel verschillende hulpvragen en je kan bij mij aankloppen voor diverse klachten. Van stress tot angstklachten en van depressies tot levensvragen, ik bied een luisterend oor en help je graag.

Cognitieve gedragstherapie

In mijn praktijk doe ik veel met cognitieve gedragstherapie, dat betekent dat onze gesprekken zijn gericht op de cirkel van wat je denkt, wat je voelt, hoe je je gedraagt en welke gevolgen dat heeft. Daarnaast gebruik ik verschillende technieken zoals Emotionally Focused Therapy (EFT) en mindfulness. Ik wil je tijdens onze gesprekken een positieve ervaring meegeven, ik motiveer je door te laten zien hoe het óók kan zijn. Dat werkt stimulerend.

Ons eerste gesprek

Ik vind het belangrijk dat je je tijdens ons eerste gesprek op je gemak voelt. Ik kan goed luisteren en heb een open houding. Je kan je verhaal kwijt en hoeft niet bang te zijn dat ik daar een oordeel over vel. Tijdens die eerste kennismaking gaan we onderzoeken wat je precies komt doen, waar je hulp bij nodig hebt en wat je uiteindelijk met therapie wil bereiken.

Ik focus op het positieve

Ik kijk graag naar jouw krachten en mogelijkheden. Natuurlijk hebben we het over jouw problemen, maar ik focus ook op dat wat wél goed gaat. Het doel is namelijk dat jij stevig in je schoenen staat of komt te staan. Doordat we jouw kwaliteiten benadrukken, zul je je sterker voelen en het leven met meer zelfvertrouwen aangaan.

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost € 95,-. Voor afspraken met twee personen, zoals relatietherapie, reken ik € 115,- en hier neem ik 60 minuten de tijd voor. Afspraken buiten de reguliere kantoortijden hebben een toeslag van € 20,-. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Afspraak afzeggen? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders ben ik genoodzaakt dit in rekening te brengen.

Aangesloten bij
Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Maak een afspraak

Wil je meer weten over psychologen in Zaandam of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Zaandam ter attentie van Carmen Seegers. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Carmen Seegers

Ik heb altijd mensen willen helpen, maar ik moest wel even zoeken naar de juiste manier. Mensen helpen is ten slotte een breed begrip. Ik vind het boeiend om te onderzoeken wat er bij iemand speelt, waar dat vandaan komt en wat iemand verder nog zou willen bereiken.

Ik denk dat ik daarom heb gekozen voor een beroep als psycholoog. Ik heb ervaren dat vrienden en familie steun konden vinden bij mij en dat ik ze een luisterend oor kon bieden. Zodoende ben ik erachter gekomen dat daar mijn grote passie ligt. Als psycholoog bied je steun en kun je er samen met iemand aan werken om verder te kunnen. Ik vind het mooi om te zien dat cliënten door mijn therapie gelukkiger in het leven staan.

Persoonlijke aanpak

Mijn studie psychologie heb ik afgerond met de de master klinische psychologie. Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan met geprotocolleerde behandelingen, maar het werken vanuit een eigen praktijk spreekt mij meer aan. Ik vind het prettig om behandelingen op maat te geven en ik kan in mijn eigen praktijk veel persoonlijker werken. Nu kan ik de technieken aanpassen aan de hulpvraag en mogelijkheden van de cliënt; die manier van therapie past eigenlijk veel beter bij mij.

Ik stel mensen op hun gemak

Cliënten en collega’s zeggen regelmatig dat ze zich bij mij op hun gemak voelen, dat is echt mijn kracht als psycholoog. Ik ben een heel rustig en geduldig persoon en ik heb tijdens de sessies een open houding: iemand mag echt zijn wie hij of zij is. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten weten dat alles besproken mag worden, want dan pas kunnen we kijken wat er gedaan moet worden.

Neem contact op met Psycholoog Zaandam

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Zaandam ter attentie van Carmen Seegers. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Zaandam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lars over Carmen Seegers psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik zocht een psycholoog die mij vanuit de theorie kon begeleiden in een burnout revalidatie traject. Carmen weet waar ze het over heeft maar staat ook open voor nieuwe inzichten. Meerdere malen is ze in nieuwe theorieën gedoken om te zien hoe dit zou passen in de situatie. Ik heb veel van haar geleerd. Onze gesprekken waren leuk en leerzaam.

Routebeschrijving naar Psycholoog Zaandam

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Zaandam.

Carmen Seegers
Tjotterlaan 14C
1503 LB Zaandam

Contactgegevens van Psycholoog Zaandam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht