Psycholoog Amstelveen - Ben Kalkhoven
Ben Kalkhoven
Ben Kalkhoven

Psycholoog Amstelveen

Ik heb psychologie met de paplepel ingegoten gekregen. Ik kom uit een familie van hulpverleners, mensen die bewust leefden. Ik leerde al op jonge leeftijd dieper te kijken, om het punt te vinden waar je het goede inzicht en het meest positieve resultaat vindt.
Bij de problemen die ik in mijn leven ben tegengekomen bleken psychologie en meditatie veel perspectief en verlichting te bieden. Vanuit mijn ervaring gaf ik hulp en als ik het nodig had vroeg ik er om. Samen bereik je het meest, ook als het om jezelf gaat.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Badhoevedorp!

Psycholoog Amstelveen

In ieder mensenleven zijn er momenten dat je hulp zou willen. Soms gaat het om lichte problemen van tijdelijke aard. Maar het kan ook zo zijn dat je al een langere tijd een zware last bij je draagt. De oorzaken kunnen sterk uiteenlopen: van jeugd- en familieomstandigheden tot problemen op het werk of in je relatie. Je doet je best, maar je komt er niet uit. Psycholoog Amstelveen helpt je.

Psycholoog Amstelveen is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en werkt volgens de deskundigheidseisen en beroepscode van dat instituut.

Persoonlijk, professioneel en bevlogen

Ik ben er voor je. Dat wil zeggen: mijn betrokkenheid is oprecht, jouw welzijn gaat mij aan het hart. Daarom is mijn werk er niet op gericht je ‘op te lappen’, maar om je klachten wezenlijk te verhelpen.

Prachtig resultaat bij Psycholoog Amstelveen

De therapie van Psycholoog Amstelveen heeft in de regel een prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen. Je hebt jezelf hervonden - op eigen kracht.

Tarief en duur

Een afspraak duurt drie kwartier en kost €95,-. Relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, duurt een volledig uur en kost €190,- per afspraak. In de avonduren kost een individuele afspraak €105,- en een gezamenlijke afspraak €210,-. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig.

Contact

Wil je meer weten over psychologen in Amstelveen of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Amstelveen ter attentie van Ben Kalkhoven. Je kunt ook bij mij terecht in Badhoevedorp. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Ben Kalkhoven - Psycholoog Amstelveen

Ik ging na m'n studie psychologie aan de Vrije Universiteit niet meteen als psycholoog aan de slag, ik vond mezelf te jong, te onervaren. Ik ging het zakenleven in en studeerde op Nyenrode, Business Administration. Ik werkte als adviseur en interim manager aan de verbetering van grote en kleine organisaties.

Ik vond het belangrijk dat de mensen er zelf gelukkiger van werden. Hoe meer ik daar in slaagde, hoe beter de resultaten voor de organisatie! Toch is er een grens aan het soort problemen dat je kunt bespreken in een zakelijke omgeving. Daarom werk ik nu ook als psycholoog, ik kan zo meer voor mensen betekenen.

Hoe ik werk bij Psycholoog Amstelveen

Vaak komt een oplossing al doordat we het juiste perspectief vinden. We forceren niet, maar we gaan samen op pad. Mijn aandacht en betrokkenheid zijn oprecht. Ik zorg met jou, voor jou. Wat we precies gaan doen bij Psycholoog Amstelveen is per persoon anders.

Ik ben geschoold in de klassieke Westerse psychologie maar maak ook gebruik van Oosterse inzichten uit bijvoorbeeld het Boeddhisme, het Hindoeïsme en Taoïsme. Die breedte in behandelmogelijkheden geven mij en jou de ruimte altijd de benadering te vinden die bij jou past en voor jou werkt.

Het gaat om jou

Ik werk met liefde. Niet alleen voor mijn vak, maar ook voor mijn cliënten en de weg die we behandelen bij Psycholoog Amstelveen. Vaak wordt mijn vak ‘koud’ gemaakt, teruggebracht tot praktische modellen, effectieve methoden en berekende uitkomsten. Ze zijn handig, belangrijk en vaak heel nuttig, maar zonder liefhebbende, zorgzame uitvoering schieten ze in mijn ogen altijd hun doel voorbij. Het gaat om jou!

"In ieder mens schuilt een psycholoog en daar werk ik graag mee samen"

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Amstelveen ter attentie van Ben Kalkhoven. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Amstelveen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Maarten over Ben Kalkhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ben is een echte psycholoog, hij hoort veel meer dan hij zegt, en ontdekt heel snel de kern van je probleem. Je ervaart bij hem dat het goed is te zijn wie je bent. Door de hulp van Ben ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Met hem kun je echt óveral over praten, je hoeft je dan ook nergens voor te schamen. En je bepaalt zelf hoe diep je wilt gaan. Als je met Ben praat kom je verder, maakt niet uit waar je mee zit of waar je last van hebt. Ook als je (meer) inzicht wilt in jezelf en je mogelijkheden moet je bij Ben zijn.”

Contactgegevens van Ben Kalkhoven

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amstelveen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amstelveen. Afspraken zijn ook mogelijk in Badhoevedorp.

Ben Kalkhoven
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen