Psycholoog Hilversum
Maak kennis met onze behandelaar.
Joelle Jaspers
Joelle Jaspers

Psycholoog Hilversum

In de behandeling werken we vanuit jouw eigen kracht. Je gaat vanuit een ander perspectief naar jezelf kijken, hervindt wat je belangrijk vindt en leert hoe je naar die waarden kan leven en je verdiept je kennis en beleving van jezelf.

Je klacht is het vertrekpunt en is op de achtergrond aanwezig als doel, de behandeling echter draait om jou als geheel.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Hilversum

Het leven kan je zien als een reis. Op dit moment in je leven heb je misschien het gevoel dat je de weg kwijt bent, dat je kompas het niet meer doet of dat je niet meer weet welke kant je opmoet. Daar is niks mis mee, bijna iedereen is met regelmaat verloren in zijn leven, werk of liefde. Zo is het leven: even mooi als moeilijk. Meestal vind je je weg wel; zelf of met de mensen om je heen. En soms niet. Dat is even slikken, want je wilt het allemaal alleen kunnen.

Maar als je eenmaal over de drempel bent, kom je er waarschijnlijk snel achter hoe waardevol het is om nu even tijd te maken voor jezelf.

Vanuit jouw kracht en verantwoordelijkheid, en met de steun, spiegeling en inhoudelijke begeleiding van een psycholoog kun je jouw unieke weg in het leven gaan (her)vinden en gaan vormgeven.

De klik
De meeste psychologen en therapeuten beamen het: de klik tussen jou en mij bepaalt het succes van de behandeling in grote mate. Beoordeel een psycholoog dus niet alleen op kennis, kunde en papieren, maar ook op persoonlijke stijl.

Ik zorg dat onze samenwerking laagdrempelig is. Dat je je veilig voelt en makkelijk over jezelf kunt denken en praten. Waar het past zal ik ook eigen ervaringen gebruiken om onderwerpen te verduidelijken. En je zult merken dat als we elkaars taal spreken, je makkelijk je weg kunt hervinden.

Therapie in Hilversum
We werken op een positieve manier naar de vervulling van een wens toe. Dat kan niet in één grote stap natuurlijk. Samen bepalen we alle tussenliggende stappen en vaardigheden. De hele stap lijkt een onmogelijke opgave, maar elk stapje is te overzien. En bij elke stap die je zet groeit je zelfvertrouwen en motivatie.

Tarief en duur
Een afspraak duurt 60 minuten en kost 97,50 euro inclusief btw. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik 75 minuten de tijd en reken ik 137,50 euro inclusief btw.

Een individueel intakegesprek duurt 75 minuten en kost 127,50 euro inclusief btw. En een intakegesprek voor relatietherapie duurt 75 minuten en kost 137,50 euro inclusief btw.

Het is belangrijk dat we in de sessies voldoende tijd hebben zodat er ruimte is voor jou en we samen echt op weg kunnen gaan. Daarom duren mijn sessies een uur en niet – zoals je vaak ziet – drie kwartier.

Deze bedragen zijn incl. 21% BTW. Als je zelfstandige bent en de sessies onder zakelijke kosten kan afboeken, zijn de bedragen excl. 21% BTW.

In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig. Soms blijkt dat je na een paar sessies al weer voldoende op weg bent geholpen en soms vinden clienten het juist fijn om voor een langere tijd bij mij te komen. Alles is mogelijk.

Wat ik voor jou kan betekenen...
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Hilversum ter attentie van Joelle Jaspers. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Voor mijzelf, en in de behandeling, staat het streven naar innerlijke vrijheid en liefde centraal. Iedere cliënt is uniek en verdient daarom een unieke behandeling. De meeste beperkingen leg je jezelf op, ook al heb je vaak niet door dat je dat doet. Omdat ‘dingen zo horen’ of ‘je het zo altijd al deed’.

Je kan een hoop ballast achterlaten in de behandeling, je herstelt het échte contact met jezelf – soms is dat best confronterend – en groeit naar meer vrijheid toe.

Verdieping en verrijking
In mijn werk heb ik zinvol, écht contact met mensen. Je komt bij een psycholoog op het moment dat je leven intens is. Of je nu vast zit, pijn hebt, of jezelf niet voelt, het doet er toe, wat je nu doet, hoe je nu denkt, wat je voelt en welke beslissingen je neemt. Ik voel mij bevoorrecht juist op deze momenten een beetje deel uit te maken van dat proces. En nog elke dag leer ik van mijn cliënten, van de vindingrijkheid, veerkracht en rijkdom die in iedereen schuil gaat.

Naast het werk
Naast psycholoog ben ik ook moeder van Kayan die 1 jaar oud is en heb ik een lieve partner met wie ik dit jaar in Loosdrecht ben komen te wonen.

Clientervaringen Joelle Jaspers

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Christiaan over Joelle Jaspers psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik heb Joëlle mogen ervaren als een betrokken psychologe, die in staat is naast je te staan en met je mee te lopen.
Ze is een warme empathische vrouw die vanuit diverse invalshoeken je probeert te helpen. Ze is een goede luisteraar en onthoudt heel veel. Ik voel me als mens door haar gezien en gerespecteerd. Ze is op haar gebied erg kundig en haar diversiteit maakt haar zeer bijzonder.
Daarnaast biedt ze voldoende handvaten waarmee je thuis aan de slag kunt”.

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Hilversum.

Joelle Jaspers
Hoge Naarderweg 7
1217 AB Hilversum

Contactgegevens van Joelle Jaspers

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht