Psycholoog Heemskerk - Mieke Verleur
Maak kennis met onze behandelaar.
Mieke Verleur
Mieke Verleur

Psycholoog Heemskerk

 
 

Psychologen Haarlem -  Doesjka Tromp en Mirjam Heijnis.

 

Psycholoog Heemskerk

 
 

Psychologen Haarlem -  Doesjka Tromp en Mirjam Heijnis.

Over mij

Vanaf mijn eerste werkdag in de praktijk voel ik mij precies op mijn plek. Elke dag snap ik beter waarom mensen doen zoals ze doen. Ik zie het licht en de kracht in elk mens, elk mens is mooi en uniek. Ik ben bevoorrecht als getuige van de mooiste ontwikkelingen, de meest schitterende staaltjes van wat mensen kunnen.

Dichter bij jezelf
Het raakt me nog altijd diep als mensen op eigen kracht uit een heel diep dal klimmen en meer zichzelf kunnen zijn. Door mijn persoonlijke ervaringen merkte ik hoe ongelukkig en ziek je er van kan zijn als je jezelf niet kan zijn. Om wat voor reden dan ook. Toen ik ging ervaren dat juist ook de nare dingen in het leven van grote waarde zijn om dichter bij jezelf te komen, zag ik nog meer de schoonheid van het leven.

Nooit uitgeleerd
Elke dag leer ik. Ben ik dankbaar en voel ik geluk dat ik kan zijn wie ik ben. Dat geluk en die innerlijke rust gun ik iedereen. Mijn levensmissie is dan ook dat ‘mensen werkelijk kunnen zijn wie ze zijn’ en hun eigen potentieel kunnen inzetten. Deze missie zorgt ervoor dat ik zelf nooit ben uitgeleerd. En dat ik altijd bezig ben de meest effectieve behandelingen verder te ontwikkelen om mensen nog meer zichzelf te kunnen laten zijn.

Clientervaringen Mieke Verleur

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Marinta over Mieke Verleur psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Mieke heeft mij geholpen om me te concentreren op de positieve dingen in het leven. Focus op de positieve dingen maakt de negatieve dingen kleiner. De negatieve dingen zijn er alleen maar om van te leren en om te mogen groeien. Met simpele methodes heeft ze mij geholpen om positiever in het leven te staan en weer de energie te voelen stromen.
Nog steeds pak ik de aantekeningen van de sessies erbij wanneer ik mij down voel. Doordat ik weer naar mezelf durfde luisteren, ben ik met de opleiding voor ritueelbegeleider begonnen, die ik nu bijna afgerond heb".

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Heemskerk.

Mieke Verleur
Heemskerk

Contactgegevens van Mieke Verleur

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht