Psycholoog Badhoevedorp - Ben Kalkhoven
Ben Kalkhoven
Ben Kalkhoven

Psycholoog Badhoevedorp

Vaak zijn door onwetendheid, angst, pijn of simpelweg omdat je zoveel op je pad krijgt problemen ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om zijn of haar leven (weer) te laten bloeien. Ieder mens is een uniek en waardevol wezen. Samen vinden we jouw eigen weg.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Amstelveen.

Psycholoog Badhoevedorp

Ik werk in mijn praktijk vanuit zorgvuldigheid, steun, eerlijkheid en warmte. Dat vind ik erg belangrijk. Daarbij krijg je mijn volledige aandacht en oordeel ik niet.
We gaan dit proces aan om wezenlijke zaken aan te pakken, op een manier die bij jou past.

Op eigen kracht door

We streven ernaar om je klachten volledig te laten verdwijnen. Na de behandelperiode bij Psycholoog Badhoevedorp is dit veelal ook het geval. Mocht dit niet zo zijn dan heb je geleerd je klacht in je leven op te nemen. Vanuit je eigen kracht heb je jezelf hervonden.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Badhoevedorp duurt 45 minuten en kost €95,-. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, duurt een volledig uur en kost €190,- per afspraak. In de avonduren kost een individuele afspraak €105,- en een gezamenlijke afspraak €210,-. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. 
In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig.

Contact met Psycholoog Badhoevedorp

Wil je meer weten over psychologen in Badhoevedorp of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Badhoevedorp ter attentie van Ben Kalkhoven. Afspraken zijn ook mogelijk in Amstelveen. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Ben Kalkhoven - Psycholoog Badhoevedorp

Ieder mens is een uniek en waardevol wezen. Vaak komen problemen door onwetendheid, angst of pijn. En omdat je eenvoudigweg veel voor je kiezen kunt krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om zijn of haar leven te laten bloeien. Samen vinden we jouw eigen weg.

Perspectief vinden bij Psycholoog Badhoevedorp

De oplossing vinden we door te zoeken naar het juiste perspectief. Hierbij forceren we niets, maar gaan we samen op pad om uit te vinden wat voor jou het beste werkt. We stippelen een persoonlijk traject uit, een traject dat per persoon verschilt. De door mij getoonde aandacht en betrokkenheid is oprecht. Samen zorgen we voor jou.

In de behandeling bij Psycholoog Badhoevedorp maak ik gebruik van klassieke Westerse psychologie en Oosterse inzichten uit bijvoorbeeld het Boeddhisme, Hindoeïsme en Taoïsme. Omdat er zoveel behandelmogelijkheden zijn is er voldoende ruimte om een behandelmethode te vinden die geschikt en effectief is voor jou.

Jij staat centraal

Psychologie wordt vaak afstandelijk gemaakt door het gebruik van modellen, methoden en uitkomsten. Deze zijn weliswaar handig, belangrijk en veelal nuttig maar schieten hun doel voorbij als ze niet liefdevol en zorgzaam worden uitgevoerd. Het gaat namelijk om jou, jij staat centraal in de behandeling bij Psycholoog Badhoevedorp, en ik vind het dan ook belangrijk om mijn werk met liefde uit te voeren. 

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Psycholoog Badhoevedorp ter attentie van Ben Kalkhoven. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Badhoevedorp

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

A.Z. over Ben Kalkhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Hoewel je ver weg woont, wil ik geen andere psycholoog, want door jou voel ik me geholpen. Jij weet namelijk hoe je me moet benaderen. Steeds viel het kwartje weer, waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn eigen gedrag, het ontstaan ervan en de valkuilen. Hierdoor heb ik stapjes kunnen zetten in mijn proces, kan ik invloed uitoefenen op mezelf en de situatie."

Contactgegevens van Ben Kalkhoven

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Badhoevedorp

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Badhoevedorp. Afspraken zijn ook mogelijk in Amstelveen.

Ben Kalkhoven
Prinsenhof 8
1171 LG Badhoevedorp