Cliënt ervaringen Ruud Geraedts

Cliënt ervaringen Ruud Geraedts

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Christa
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Vooral het leren zien dat gedachten geen feiten zijn maar mijn eigen gedachten heeft het voor mij veel makkelijker gemaakt. Ik heb meer invloed op mijn eigen leven en kan weer met een glimlach op mijn werk komen. Het lijkt zo makkelijk en dat is het uiteindelijk ook.

Mark
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol ervaren! Het heeft me verder geholpen en dat was ontzettend nodig en belangrijk. Ik slaap weer goed en pieker veel minder. Heel erg bedankt.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Ruud Geraedts